Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgak

Mój tata zdradza moją mamę , powiedzieć jej o tym ?

Polecane posty

Gość gośćgak

Niby są dobrym małżeństwem , mama wszystkim opowiada jaka jest z nim szczęśliwa , często okazują sobie uczucia itd... Ostatnio widziałam tatę z jakąś babka na mieście szli przytuleni , już dawno wiedziałam ze cos jest nie tak tata ciągle pisał smsy i w ogóle , nie wiem co robić , powiedzieć mamie ?

Gość gość
Jasne ze nie :p

Gość gość
I co zrobiłaś jak ich zobaczyłaś? Trzeba było podejść, przywitać się, poprosić tatę, żeby was sobie przedstawił. Potem ładnie dygnąć i przeprosić, bo się spieszysz, mama czeka z obiadem i dorzucić od niechcenia, że dziś mama przygotowała to i to, które tak bardzo lubisz tatusiu, więc nie spóźnij się. Potem byś legalnie ciągła kasiwo od starego za milczenie:).

Gość brokeninside87
powiedz tacie, że wiesz i przyjmuj prezenty za milczenie;)

Gość gość
A tata ją roocha? Jak nie to nie zdrada, sprawdź najpierw czy staremu jeszcze dryga. Jak będzie spał włóż mu rękę w gacie i pobaw się fają, jak stanie to może ja zdradzać, jak nie to lipa, stary juz nie zdolny.

Gość gośćgak
Bardzo śmieszne... Ja proszę o rade , a nie takie durne odpowiedzi !

Gość gość
Niewtracaj sie, moze mama tez ma kogosia ale umie sie czaić. Moze maja starzy taki uklad. Nos w telewizor se wsadz kochanie:-)

Gość gość
ja powiedziałam ojcu, że go widziałam. Od ojca dostałam po gębie (????) wyparł się wszystkiego, a mama sie obraziła na mnie Więc niech ktoś inny mamie doniesie. Ja mam traumę do dziś, bo przeze mnie były rodzinne niesnaski...

Gość gość
Twoja mama nie zasluguje na takie traktowanie. Tata robi z niej idiotke, slubowali wiernosc a Ty o wszystkim wiesz i jej nie powiesz? Badz chociaz Ty wobec niej fair. Ja bym powiedziala swojej mamie i do tego nawrzucala ojcu!

Gość gość
jak moga miec jakiesuklady jak okazuja sobie uczucia i jeszcze Twoja mama tak chwali malzenstwo? Nie ma zadnego ukladu ludzie gdzie macie mozgi

Gość gość
powiedz mamie co zauwzylas, o esemesach i o tym, ze ich widzialas razem, i niech tez zaobserwuje Twojego ojca..niech sprawdzi komorke.