Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Totalnie zagubiona w kontaktach z facetami

Polecane posty

Gość gość

Zupełnie już nie wiem, jak mam się zachowywać przy mężczyznach. Najlepiej oczywiście, żebym była sobą, ale mam wrażenie, że faceci nie chcą mnie takiej, jaka jestem naprawdę. Dla spokojnych jestem zbyt ekscentryczna i roztrzepana, dla tych bardziej przebojowych zbyt spokojna. I tak w kółko. Nie mogę poznać mężczyzny, przy którym mogłabym czuć się swobodnie, więc też od lat wiodę żywot singielki, przekonana że w związku musiałabym się zmieniać.

Gość gość
Czy ktoś ma podobny problem lub chociaż mógłby coś doradzić w związku z powyższym?

Gość gość
Chciałabym właśnie takiego poznać, ale już nie wiem, gdzie go znaleźć. Mam tego pecha, że albo ciągle trafiam na przewrażliwionych, nieśmiałych chłopaczków, którzy obrażają się o byle co i krytycznie patrzą na moje pomysły, albo na przebojowych facetów, dla których jestem po prostu zbyt spokojna i mało towarzyska.

Gość gość
Marzy mi się sympatyczny, otwarty, ciekawy świata osobnik z dużą wyobraźnią, który nie będzie wszystkiego brał na poważnie, odrobinę z duszą dziecka, ale zarazem racjonalnie myślący w sytuacjach życiowych. Niestety, ze świeczką takiego szukać.