Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość77777

jaki prezent dla męża na pierwsza rocznicę ślubu

Polecane posty

Gość gość77777

Po pierwsze to nie mam pomysłu. Po drugie mam zbyt małe fundusze, powiedzmy do 150 zł. Po trzecie mój mąż nie ma w tym momencie zbyt wielu potrzeb, jedyna to może zegarek ale na taki jaki on by chciał to mnie chwilowo nie stać. Myślę bardziej o jakiś perfumach. Może ktoś coś doradzi??

Gość gość
Jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy obdarowywanie prezentami męża na rocznicę ślubu i nie bardzo rozumiem po co taki zwyczaj. Jeśli sami dla siebie obchodzimy tę rocznice to nie ma nic przyjemniejszego niż wspólnie spędzony z dobrym pomysłem czas. Nieważne czy to będzie pokazowy obiad, kolacja, dom czy restauracja, bilety na koncert, mecz, wypad do kina na dobry film czy cokolwiek innego co wspólnie lubimy. Jeśli organizujemy jakąś domówke z okazji rocznicy, to od prezentów rzeczowych są goście. A perfumy na rocznicę ślubu to już całkiem beznadziejny pomysł.

Gość gość
najlepszy prezent jaki dostałem, to właśnie na pierwszą rocznicę ślubu - żona oznajmiła, że jest w ciąży :) Polecam :)

Hm.. może przejażdżka sportowym autem ? Polecam Ci kochana devil-cars.pl

Gość gość
Najlepszy prezent dla faceta, to napalona i gotowa na igraszki kobieta w domu :)