Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ogrzewanie elektryczne domu 60m2

Polecane posty

Gość gość

jak ma sie cenowo?

Gość gość
Dla biedaka drogo, dla bogacza tanio.

Gość gość
będzie ogrzewanie 4 grzejnikami konwektorowymi kazdy o mocy 1700w przeciętnie ktoś orientuje sie ile miesięcznie by to kosztowało?

Gość gość
no wyniesie cie to około 2 zł na godzine to tam dziennie byś grzała koło 8 godzin to koszt około 15 zł na dobe czyli miesięcznie około 500zł

Gość gość
Ciebie na to nie stać. Zadajesz tak głupie pytania że jest pewne że jesteś głupia. A głupcy rzadko bywają bogaci. Prosta logika ;)

Gość gość
ej masz jakiś problem nie bedziesz mnie tu obrazal ja nie wiem co jest glupiego w tym pytaniu instalacja tych grzejnikó jest najtansza bo nawet mnie nie wyniesie 400zł więc hce sie dowiedzieć ile bym myusiała płącić za prąd

Gość gość
Zapotrzebowanie na ciepło zależy od: - izolacyjności ścian - klasy okien - drzwi - kubatury - ocieplenia stropu, dachu - temperatury wewnętrznej - temperatury zewnętrznej - izolacji podłogi - wiatrów - stron świata - wentylacji...... Tera se policz ;)

Gość gość
Weź sobie wyceń za darmo instalację ogrzewania na podczerwień u bezpośredniego producenta www.infrapanel.pl To jeden z niewielu producentów, który przedstawia realne wyliczenia i jeszcze pomaga ustawić grzejniki tak, abyś nie tracił pieniędzy. Projekt, montaż, serwis masz w jednym miejscu. Mam w kamienicy od nich grzejnik elektryczny, który emituje promieniowanie podczerwone. Skończył się problem powracającej pleśni, odżyłem, znacznie lepiej śpię. Kurzu też jakby mniej, nie unosi się w powietrzu. Bardzo zdrowe dla człowieka ogrzewanie.