Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merezza

aparaty słuchowe

Polecane posty

Gość merezza

Jaki model opłaca się teraz najbardziej kupić!? Moja mama cierpi na znaczny ubytek słuchu, mam obawy co do tego, czy starszy człowiek będzie w stanie przyzwyczaić się do noszenia aparatu słuchowego... Czy ktoś kiedyś był w podobnej sytuacji?

Gość gość
a czy Twoja mama słyszy jak szumi jej wibrator jak sie masturbuje?

Gość gość
Jeżeli Twoja mama boi się inwestować w drogie aparaty, radzę spróbować kupić aparat marki Meyer's są w bardzo niskiej cenie, a jakość ich jest bardzo dobra.

Gość gość
Dokładnie na początku nie trzeba inwestować w drogie apraty. Taki Meyer's jest tani i może byc odpowiedni

Gość gość
Jest wiele produktów na rynku jedne sa tańsze drugie droższe. Myślę że taki np. Acustic Ear świetnie sie sprawdzi.

Gość Patrycja_33
moze warto zapytac sie specjalistów? mnie dobrze doradzili w sklepie sluch.net, kontktowalam sie telefonicznie, potem faktycznie dokonałam zakupu u nich w sklepie. Czesto pojawiaja sie u nich promocje, wiec mozna kupic aparat i akcesoria w korzystnej cenie.

Gość gość
Ja tak samo kupowalem na sluch.net ze wzgledu na dobra cene, Przegladalem rozne oferty, ale tam ceny byly najkorzystniejsze. Poza tym spotkalem sie z wieloma dobrymi opiniami. Teraz zamawialem baterie do aparatu i tez wszystko wyszlo okej.

Gość zuzka991
Ja kiedyś miałam takie zakładane za uszy, moja siostra też. Szybko przestałam je nosić bo się ich wstydziłam. Teraz nie nosze wcale bo radzę sobie bez nich. Za to siostra dostała dofinansowanie i kupiła aparaty wewnątrzuszne, nie widać ich ;) Znajdziesz je m.in w Strefa Słuchu - http://www.strefasluchu.pl/ Z tego co widziałam mają bardzo dobre ceny i fachową obsługę, na pewno ci doradzą w wyborze.

Gość gość
najlepiej wybierac praktyczne rozwiazania, bardzo poreczne aparaty oferuje firma www.sonido.pl moja mama korzysta z ich sprzętu i sprawdzja się naprawde swietnie

Gość gość
Można się do tego przyzwyczaić, ja regularnie odwiedzam gabinety Oticon (https://www.oticon.pl/) i pracują tam świetni specjaliści, dobrali mi bardzo dobry aparat słuchowy i znacznie lepiej słyszę.

Gość Kurkowska1231
Też wybrałam aparaty słuchowe http://www.oticon.pl/solutions i dobrali mi taki, że niemal słyszę tak samo jak na zdrowe ucho. Znają się tam ludzie, dziękuje im.

Gość gość
My zaufaliśmy firmie http://amfon.pl. Można u nich zbadać słuch i dobrać aparat, także kompleksowo się każdym zajmą. Sprawdzona firma z Lublina - polecam!

Gość gość
Polecam w pierwszej kolejności przeprowadzić badania a dopiero później zastanowić się czy jest potrzebny aparat słuchowy i przede wszystkim jaki... ja miałam okazję korzystać z usług firmy AudioCentrum (www.audiocentrum.com) i jestem bardzo zadowolona. Zbadano mi słych a dopiero później zaproponowano mi konkretną opcję w zakresie aparata słuchowego.

Gość gość
Mi się wydaje, że lepszą opcją są aparaty wewnątrzuszne ale trzeba się skonsultować z kimś kto się na tym zna. Mój brat chodzi do www.sluchlab.pl Robią tam badania słuchu I prowadzą sklep z aparatami zausznymi i wewnątrzusznymi. Bardzo sobie chwali to miejsce.

Gość gość
Pewnie, że człowiek jest wstanie przyzwyczaić się do noszenia aparatu. Tylko trzeba chcieć no i wybrać ten właściwy który najbardziej nam pasuje i nie odczuwamy dyskomfortu. Pamiętajmy, że aparat jest po to, żeby ułatwić życie a nie nam je utrudnić. Z tego miejsca mogę polecić www.audiocentrum.com - bardzo fajna i kompetentna obsługa która pomoże wybrać odpowiednie urządzenie. Ja jestem zadowolony ze swojego i nie zamienił bym mojego aparatu aktualnie na żadne inny. No chyba, że się popsuje no to już będzie mus konieczny.

Gość gość
Ja dobierałam aparat słuchowy w http://www.larmed.pl/ w Żywcu. Mają tam dobrych lekarzy, badania audiologiczne, bardzo sobie cenię te placówkę. Aparat służy mi dobrze już trzeci rok.

Gość kamilkoor
Ja wspólnie z babcią szukałem dla niej dobrego aparatu słuchowego i znalazłem stronę http://rabatseniora.pl/ na której to jest lista sklepów oferujących rabaty i zniżki dla tych najstarszych i nie dość, że znalazlem dobry aparat sluchowy to w dodatku wlasnie z rabatem! Mozna? Mozna!

Gość gość
Firma www.amfon.pl ma też dobre aparaty słuchowe, warto się ich dopytać. Mam jeden od bardzo dawna, sprawdza się rewelacyjnie, nie mam z nim żadnych problemów.

Gość trrr

Mam sprawdzoną firmę w Krk przy Mazowieckiej (2 piętro), chodzi mi o ABC Słuchu – abcsluchu.com. Doradzają, badają, mają na stanie szeroką gamę aparatów od tych najdroższych naprawdę klasowych, po tańsze ale wciąż solidne i wciąż certyfikowane. Ja akurat mam tańszy wariant Sonic i nie mogę na nic narzekać.

Gość Andrzejek

Pamiętaj, że początki zawsze są trudne i tak też jest w przypadku aparatów. Mózg na początku nie radzi sobie z ilością sygnałów ze świata zewnętrznego jednak systematyczne noszenie pozwoli przyzwyczaić się człowiekowi do aparatu i wtedy okazuje się, że jednak urządzenie jest dla nas zbawienne. Co do modeli to sporo jest tego na rynku. Ja wyznaję zasadę, że jednak warto najpierw przetestować dane urządzenie przed zakupem. Taką możliwość masz w Audiocentrum i wydaje mi się, że jest to korzystne rozwiązanie.

Gość Swissfon

Jeżeli interesuję Państwa dobra jakość usług oraz znakomite aparaty słuchowe, to polecam odwiedzić stronę www.swissfon.pl

Oferujemy DARMOWE badania słuchu. Jesteśmy małą firmą, ale cenimy Sobie klientów oraz ich zadowolenie. Zapraszamy, bardzo miła obsługa.

Gość Beata

My kupowaliśmy aparat słuchowy od firmy Bernafon w Sonido - Ośrodek  Obsługi Osób Słabosłyszących w Gorzowie Wielkopolskim. W Sonido oferuję kompleksowe badania rozumienia mowy, a także bezpłatne badania słuchu. 

Najpopularniejsze i najbardziej uniwersalne aparaty to aparaty zauszne, które będą polecane w zasadzie w każdym ośrodku, których różne modele i różne wielkości oferują naprawdę bogaty wybór. W przeciwieństwie do modeli wewnątrzkanałowych, można dobrać do każdego ubytku słuchu. Zaleta tych aparatów jest także prosta pielęgnacja i mała awaryjność.

Polecam zerknąć sobie tutaj;

https://www.geers.pl

Na stroni można zapisać się na badanie słuchu ( firma ma placówki w całej Polsce).