Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdzie okrersss

Negatywny wynik testu, a brak miesiączki od 3 dni.

Polecane posty

Gość Gdzie okrersss

Dziewczyny, mam problem. Spóźnia mi się okres - dziś już 3 dzień. Robiłam wczoraj test ciążowy i wyszedł negatywny. Po drugiej kresce nawet cienia nie było, a okresu dalej nie ma. :/ Czasem okres mi się spóźniał, ale to dzień, góra półtora. Wiem, że test ciążowy ma szanse 95-99%, ale nie jestem na nic chora, test robiłam rano w 2 dzień spodziewanej miesiączki. Co może być grane. Miałyście kiedyś tak.? Jak nie dostane okresu to do gina idę dopiero 23 (poniedziałek), bo wcześniej nie mogę. :/

Gość gość
TRZY DNI SPÓŹNIENIA ???! Jezu, szok ! TAKIE OGROMNE opóźnienie oznacza bezpłodność !!! Tępa dzida, ja pyerdole :O

Gość gość
3 dni to nie spóźnienie, powtórz ewentualnie test i czekaj na wizytę

Gość gość
Radzila bym powtórzyć test za jakies 2 -3 dni u mnie było tak samo po 3 dniach zrobiłam kolejny i niestety były 2 kreski.Pozatym możesz jeszcze zrobić test beta-hcg z krwi.

Gość Gdzie okress
Pani Tępa Dzida, może Pani miesiączkuje nieregularnie, ja zawsze dostawałam okres z zegarkiem w ręku. A z resztą dziś 6 dzień spóźnienia i 3 negatywne testy.. niektórzy martwią się swoim zdrowiem, nie lekceważą wszystkich objawów, bo potem pytania na kafeteri 'Skąd ten guz na jajniku, przecież nic się działo!? (po za tym, że jako dorosła, w pełni rozwinięta kobieta czasem mam nieregularny okres..) Ginekolog kazała czekać mi do 3 tygodni, bądź do jakiś niepokojących mnie objawów i jak dalej nie dostane okresu to mam się do niej wybrać to będziemy wywoływać hormonami. Zapewniała mnie, że po 3 negatywnych, prawidłowo wykonanych testach wykonywanych co dwa dni to nie może być ciąża. ;)