Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co to znaczy jesli facet

Polecane posty

Gość gość

Jak odebrac puszczanie oczka do kobiety przez faceta? Widzielismy sie zaledwie pare razy, nie piszemy ze soba, tylko w zasadzie raz, ale to inna sprawa. Jak sie na niego popatrze to przewaznie z usmiechem, on sie usmiecha albo puszcza oczko. Co o tym myslicie?

Gość gość
facetow ciezko rozgryzc

Gość gość
halo? pomoze ktos?

Gość gość
ale dlaczego w takim razie nie napisze? albo sie nie umowi?

Gość gość
ma tik nerwowy, nie doszukuj się podrywu tam gdzie go nie ma

to usmiechnij sie tez i ok. A jezeli nadal nic sie nie dzieje,to albo po prostu sie wydurnia, albo mu brakuje odwagi, tudziez tzw.wyobrazni po prostu. jednym slowem nic nie tracisz, jakby co. Ewentualnie najprostsze rozwiazanie (zakladam,ze sie znacie) - zapytaj wprost co on tak do /cibie to oko marszczy - to zawsze sie sprawdza.

Gość gość
Jestem facetem i my faceci puszczamy oczka na ogół do głupich blondynek i prostytutek, czyli do kobiet, których NIE traktujemy poważnie.

Gość gość
Wlasnie tak myslalam zeby zapytac co on ma z tym okiem ;d Co do glupich blondynek i prostytutek - zadna z nich nie jestem, poza tym spotykamy sie w srodowisku, w ktorym glupich blondynek, a tym bardziej prostytutek nie ma ;d A macie jeszcze jakies pomysly? ;d jakies takie niewerbalne znaki?

Gość gość
podbijam

kij w oko? :P mialby znak,ze hoho,a Ty jasnosc sytuacji,ze po ptakach :D no prosze Cię bvo juz wsio napisane w temacie :D Jezeli Ci sie podoba,to zagadaj, bo co innego? Chociaz to on powinien w sumie byc sensowniejszy. Ja nie wiem jakie masz oczekiwania przeciez :)

ja ogolnie bym, olala, jakby facet nie potrafil slowa sklecic,ze mu o cos chodzic, a jesli by mi sie podobal i wiedzialabym,ze on nie cham i nie robi sobie takich jaj, to bym go uswiadomila, ze jezeli chce sie ze mna umowic,to musi zadac pytanie w znanym mi jezyku, a nie jakims migowym ocznym.

Gość gość
hah :D dziekuje :D slabo sie znamy, ale fakt, mogly przemawiac w normalnym jezyku. zobacze co bedzie