Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu bałaganiara

Jestem straszną bałaganiarą i myślę o kimś do pomocy

Polecane posty

Gość gość
daga ty jesteś jednak tępa :D nie udajesz:D kto tu bije pianę? Czy krytykowanie kogoś za to że nie trzyma porządku w domu gdzie brudzi się nogi o własną podłogę to bicie piany? weź się lecz

Gość gośćpyta
po to właśnie by potem jedna nie rzucala jak wsza ze niby ja ktos atakuje:O Nie wiem co to "uklejony stol"wiec mnie nie razi, brudny natomiast i lepiacy sie w moim domu by razil, ale u autorki jest mi to obojetne. Nie zrozumialas tematu? On nie jest o brudnym tole. Tez uwazam, ze to jedna i ta sama osoba ciagle pisze o tym stole. Podejrzewam ze to prowokatorka co wyzywa pozostale uczestniczki na forum. I domyslam sie, ze zaraz zacznie znowu pisac ze osob jest mnostwo i to nie ona, ciekawe tylko dlaczego tylko tak dziko reaguje na to? Jeszcze tylko brakuje belkotu o dowodach:D Nie rozumiesz pieniaczko, ze temat ten nie dotyczy twoich wypocin? glowka widze nie czesto uzywana, moze dlatego, ze pusta?

Gość gość
a skad wiedzialas ze daga ma ciebie akurat na mysli gościu z 12:36? Widze, że na złodzieju czapka gore:D

Gość gość
I zaczyna się taniec kafeteryjnych debilek, które "wiedzą" kto pisze jako gość :D Tylko idiotki zauważcie, że pierwsza o tym wspomniała autorka. Potem sama siebie zaczęła atakować? Pytanie było retoryczne, nie musicie dalej udowadniać swojej głupoty.

Gość gość
Nie rozumiesz pieniaczko, ze temat ten nie dotyczy twoich wypocin? x Nie wiem kto tu jest prowokatorem, kto kogo próbuje obrazić, odniosłam się do postu, który stanowił nawiązanie do mojej wypowiedzi. Ps. Twoich chyba także nie, ale to trzeba "ruszać główką", żeby nie strzelać sobie samemu takich goli ;)

Gość gość
co nie zmiania faktu że żeby mieć taki bajzel jak autorka to trzeba chyba z rok nie sprzątać w OGÓLE

Gość gość
Lepiej być bałaganiarą jak autorka niż taka wredną, złośliwą babą jak niektóre z osób tu piszących. Zamiast pisać bzdety, idzcie z dziećmi na spacer póki jeszcze jest lato. O przepraszam, lepiej idźcie posprzątać, bo przecież normalna kobieta to LUBI, jak to napisała jedna ze sfrustrowanych babsztyli

Gość gość
Dopoki bylam sama to lubilam poodkurzac.a meble spsikac pronto.jak dzis widze cztery lata temu lampke fioletowa zapalona albo pachnaca swieczke w gniazdku air wick biale kwiaty a ja czytam ksiazke i pije herbate kardamon i gozdzik.za oknem snieg. A teraz syf.dwoje dzieci.