Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Logiczny79

Szukam ...

Polecane posty

Gość on_live
to coś ? tylko i wyłącznie właśnie to ;)

Gość on_live
dobranoc

Gość mężatka 33
Madelline skoro sama zaczynasz pisanie o finansowaniu spotkań to " głodnemu chleb na myśli" , insynuujesz coś czego nikt tu nawet nie sugerowaał. Pytanie o odległość jest pytaniem czysto teoretycznym, bo wiadomo czym bliższa odległość tym spotkanie bardziej realne, nie ukrywajmy - nikt nie jezdziłby systematycznie np 2 razy w miesiącu 400 czy 500 km by się spotkać na kilka godzin. Stać mnie na dojazdy, stać mnie na dołożenie się do spotkania (restauracja, kino czy nawet hotel), o prezentach nawet nie pomyślałam, za to ty może o nich myślisz i stąd te podteksty....

Dzień dobry:) Wybacz mężatka 33 ale brakuje Ci poczucia humoru i dystansu. Wiesz co to swobodna rozmowa z podtekstami w zartobliwym tonie?:) Nigdzie nie insynuowałam chęci spotkania ani też finansowania czegokolwiek. Kwestie te wynikały z kontekstu rozmowy kilku osób a nie tylko mojej osoby. Proszę, czytaj ze zrozumieniem i rozumieniem.

Gość Logiczny79
Spokojnie dziewczyny :) fajnie piszecie, miło, żartobliwie i co najważniejsze bardzo inteligentnie :) i niech tak pozostanie... Fajnej niedzieli :)

Gość gość
witam wszystkich a zwłaszcza madelin :)

Gość gość
jest tu ktoś ? :)

Gość Logiczny79
Dzień dobry :) Poniedziałek jest fantastyczny :) po taaaakim meczu!!! :) Nie może być zły :)

Gość Kotka na rogrzanej patelni
Poniedzialek jest mily jak sie ma zakwasy po taaakim weekendzie Witam :)

Gość Logiczny79
A to po czym te zakwasy Kotko? :) Retoryczne pytanie, wszyscy się domyślamy tak naprawdę po czym i co wtedy najbardziej dokucza :)

Oj bylo hmmm Jedni ogladali sport inni uprawiali :) chociaz ze szkoly pamietam ze uprawiac to mozna pole, aj ten jezyk :) Ale dzis mozna sobie powspominac Ale widze Autorze ze czasu nie tracisz i krecisz :-))) piekne damy

Witam Ja w takiej pogodzie widze same + Jesli nie rozpieszcza to piescmy sie sami a jesli mozna zostac w domku to czytaj punkt 1 :)

Gość Logiczny79
Ja wiem czy kręcę :) na pewno nie uprawiałem tak jak Ty, choć to przecież każdemu z nas się marzy :) jednakże trwa przemiła dyskusja, której poniekąd się nie spodziewałem :)

Ah :) Ta praca jesli nie mozna w realu to pozostaje tuu, a tu.mozna wszystko :) no prawie hihi

Coz z tym sportem to jest tak ze pewnego dnia przychodzi taki monent i wszystko sie zmienia ... Ale jedno jest pewne nikt nie wie gdzie i kiedy mozna spotkac sprawce zakwasow :) A dyskusja owszem mila, choc nie czytalam waszej rozmowy mam nadzieje ze cieple kluchy hak juz to zostawisz na obiad :))

Gość Logiczny79
Myślę, że ciepłe kluchy, to raczej na romantyczną kolację zostawię :) najlepiej wtedy ze szpinakiem i jakąś rybką :) tyle, że więcej tu dyskutantów niźli realnych chętnych na taką kolację :) Ale i to jest nawet przyjemne...

Moj Drogi Kolacja brzmi apetycznie, a ja choc kobieta wagi piorkowej to zachlanna jestem ..na wszystko :) Kluski dobra rzecz ja jednak preferuje cos zdecydowanie o twardszej konsystencji :) ewentualnie moze byc sam deser :-P

Gość Logiczny79
Cudownie :) zaczyna mi się podobać, iż zwracasz się do mnie "Mój Drogi" :))) mmmm... przepiękna sprawa :)

Gość Logiczny79
Czuję się tak, jak gdybym przed chwilą obudził się w Twoich ramionach po gorącej nocy :) i wstawał przygotować... deser :)

No wiesz :) Jak flirt to od poczatku do konca do ostatniej kropli :) Mysle ze "Moj Drogi " brzmi zdecydowanie lepiej niz " prosze Pana" :)

Gość Logiczny79
Oczywiście, że lepiej :) to bardzo podniecające sformułowanie :)

`a co zas sie tyczy Tw samopoczucia to musze wyjasnic ze gdyby to byla goraca noc o ktorej piszesz to uwierz nie obudzilbys sie bo raczej bys nie spal :)

Gość Logiczny79
Wow :) jestem pod wrażeniem Twojego temperamentu :)

Oj tam Najwazniejsze zeby wiedziec czego sie chce :) a objecia morfeusza to ostatnie na ktore mi przychodzi ochota

Gość Logiczny79
I słusznie :) za młodzi na sen :)))