Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na tym forum

Polecane posty

Gość moniczka mo
Dobra kusza chodź do mnie złapię cie za ptaka i bedzie milo.

Gość gość
madelin , jeśli będziesz jutro to może porozmawiamy ;)

Gość moniczka mo
Za późno, Kusza wsadziłam łapę... O jasssssnnn, Kusza gdzie ty masz ptaka? Kusza ty nie masz ptaka!!!!

Gość świstak trojański
Ktoś tu mówił o łapaniu za ptaka? :classic_cool:

Gość moniczka mo
Nie przeszkadzaj, ty idź lepiej zawijać te sreberka.

Gość moniczka mo
Musze to powiedzieć na głos, żeby sie jakaś kolejna nie nacięła.. Kusza to kobieta!!!! Idę szukać gdzie indziej ale nie wiem czy znajdę, taka trauma..

Nigdy nie przyszło mi do głowy, by włożenie ręki między nogi zinterpretować jako zaproszenie na kolację. Czyżby ten miły starszy pan w autobusie, kilka lat temu, naprawdę chciał mnie nakarmić? :classic_cool:

"Na tym forum nie ma mężczyzn godnych uwagi"... a taki jest zamysł tego forum? Przecież wiadomo, że 50 proc spędzających tu czas to żałosne samotne istoty ludzkie. 10 proc wchodzi z ciekawości, 15 z uzależnienia, a 25 to zwykłe czubki i zboczeńcy. Jak chcesz poznać mężczyznę godnego uwagi to zrób makijaż, ułóż włosy, załóż seksowną kieckę i wyjdź z domu się zabawić.

"A co jeśli okaże się, że z upośledzonym k*****m zaczniesz się ślinić, zapomnisz drogi do domu i będziesz wpychał staruchów pod autobusy?" W zasadzie w moim życiu nie zajdą żadne istotne zmiany :classic_cool:

Może niektórzy mają wszechstronną wiedzę a może tylko wydaje im się że ją mają. Bycie omnibusem to trudna rzecz:)

Jako kobieta niepokorna i chętnie wychodząca poza ramy nie zaszufladkuję się pod tą statystykę:)

Nie na autobus nie. Mają zniżkę na gips, wiesz, ta częsta masturbacja nad klawiaturą. Zaraz wyciągnę kalkulator i wam przeliczę ilu z nich to potencjalni zoofile, ilu pedofile, homo, bi, a ilu to po prostu nie ma dziewczyny :P