Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy synowie zawsze wolą ojców

Polecane posty

Gość gość

Mamy kilkuletnich oraz dorastających już nastoletnich synów, napiszcie proszę jeśli oczywiście macie ochotę jakie relacje są między synem a matką ? Czy syn ma lepsze relacje z mamą czy z tatą ?

Gość gość
My mamy 17 letniego syna i 16 letnią córkę i powiem ci autorko że niestety ale zarówno syn i córka nie raz podnieśli rękę na mnie albo na mojego męża.

Gość gość
gościu z 17.22 dziękuję za odpowiedź. jejku dlaczego ? Czy taką agresję przynieśli ze szkoły ? Strach pomyśleć co teraz się dzieje z nastolatkami.. a tak pytam bo mam 2 małych synów z niewielką różnicą wieku.

Gość gość
mam 4 latka i też jest bardziej za ojcem

Gość gość
a mój syn nie ma ojca, ojciec uciekł jak byłam w ciąży. Niestety, tak jest że chłopiec lgnie bardziej do ojców a córki do matek. I na odwrót, mama mówiła mi że jak się urodziłam to tata był zawiedziony. Na siłę próbował zmusić mnie bym bawiła się z nim kolejką, autami itp. i grała w piłkę. Jak urodziłam syna to mój tata ucieszył się nawet bo miał kolegę do zabawy.

Gość gość
Wiesz autorko nie wiem dlaczego nasze dzieci nas tak traktują w szkole też byliśmy wzywani. W 6 klasie szkoły podstawowej córka pobiła koleżankę a koledze złamała obojczyk a syn też rok temu o mało nie zgwałcił koleżanki z klasy, na szczęście udało nam się z mężem zainterweniować. Ja się po prostu własnych dzieci boje, mój mąż tak samo.

Gość gość
Nie. Mój syn ma 17 lat i zawsze wszyscy mówili że to taki syneczek mamusi :) mam też 14 letnią córkę. Z córką też mam dobry kontakt, ale z synem chyba lepszy. Jednak nie za bardzo wiem jak syn może podnieść rękę na mamę...

Gość gość
up up wypowiadajcie się jeszcze, też jestem mama dwuletniego synka