Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlacego Arabowie tak bardzo zdradzają swoje kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Serio się pytam

Gość gość
Bo to ludzie południa,inny temperament

Gość gość
Nie temperament, tylko to dzicz... ci ludzie są bardziej prymitywni niż mieszkańcy Afryki.

Gość gość
gość to zalezy, z jakiego kraju. Arabowie to nie narod, tylko ogromna grupa ludzi. Zupelnie inni sa Arabowie z Arabii Saudyjsiej a innii z Libanu,itd.

Gość gość
Poniewaz w tym kraju kobiety nie maja i nic do gadania i faceci robia co im sie podoba. Oczywiscie ****aja cudzoziemki, bo arabka dobrze sie zastanowi, zanim da d**y na lewo. Rescator555

Gość gość
To chyba od nich wywodzą się te tak zwane haremy. Tłumaczono się tym, że było więcej kobiet niż mężczyzn. Dlatego mieli po kilka żon. Swego czasu wyczytałem, że prostytucja wywodzi się z kultu bogini płodności. Swego czasu były jak gdyby "klasztory", gdzie zakonnicy se bzykali i z czasem wraz z nadejściem problemów finansowych pozwalali pobzykać sobie innym za drobną opłatą. Na początku byli to ludzie zamożni, ale wraz z czasem wymagania malały, a kobiety ostatecznie trafiły na ulicę. Tak czy inaczej świat to jeden wielki burdel.

Gość gość
Poziom życia ich różni, ale nadal są prymitywni i bardziej przypominają zwierzęta niż ludzi.

Gość gość
to nie chodzi o poziom życia. Bo duzo wyższy jest poziom życia Saudyjczyków, ale mentalnie są w głebokim średniowieczu w porównaniu do Libańczyków.:)

Gość gość
Arab, to Arab... gdzie by się nie pojawił, to są z nimi same problemy. Wystarczy pojechać do Francji, UK czy Niemiec, aby zobaczyć jakie to bydło i jeszcze domagają się zmiany prawa choć nie są u siebie. A zdradzają to taką mają kulturę, jak się wierzy w 72 dziewice po śmierci, to czego od nich oczekiwać :P

Gość gość
w Niemczech to nie Arabowie tylko Turcy, w Anglii to Pakistanczycy. Rozumiem, że dla każdego przygłupa z Polski, śniady to Arab :D

Gość gość
U Niemców jest mnóstwo Irakijczyków i Irańczyków, Turcy to inny problem. Ciapaty to ciapaty, bydło i nic poza tym... choć wyjątki się zdarzają.

Gość blebleblum
Ale on mnie bardzo szanuje :) ja napewno nie bede zmieniac swojej wiary dla niego :) Chcialam pojechac w pazdierniku na wakacje i on mi zaproponowal zebym pojechala z nim do Bejrutu:)

Gość Kaja

Dla mnie to są takie odpady społeczne, prymitywni, mało wykształceni, wielu z nich to analfabeci, no ale może wszystko to wynika z tego że kopulują się między sobą w rodzinie np. zenią się z kuzynkami itd. W moim odczuciu to są podludzie, nawet dobrze kłamać nir potrafią. Może jest niewielki odsetek inteligentnych dobrze sytuowanych facetów czy kobiet arabskich, ale i tak przewagę stanowią ci wyżej wymienieni. Nie rozumiem jak można wyżekać się swojej wolności i niezależności dla jakiegoś dziada arabskiego, który często gęsto kaleczy angielski i nie ma pracy, klepie biedę. A europejki litują się nad takimi, wszystko dla nich i pod nich. W imię czego? Kłamczuchy i zdrajcy. Za kobietami ciągle się oglądają, zdradzają, są niewdzięczni. Okropność. Ja ich nie lubię, to najgorszy sort, najniższy poziom społeczny. 

Gość Piotrek

Pracując w UK, najpierw na zmywaku, potem budowie, potem jako doradca bankowy miałem okazję mieszkać w islamskiej dzielnicy, bo wynajem mieszkania był tam najtańszy.

Znam to środowisko dość dobrze. Ludzie bardzo zabobonni, prymitywni, mężczyźni agresywni, bijący swoje żony.

Wieczorami często przez ściany było słychać kłótnie i trzaski, płacz dzieci. Dla Araba posiadanie kochanek to coś naturalnego, kobieta natomiast siedzi pod kloszem i nie wolno jej nawet spojrzeć w stronę innego faceta.

Kobiety były tak wytresowane przez swoich mężów, że gdy widziały mnie natychmiast odwracały wzrok, tak by nawet na mnie nie spojrzeć, bo mąż mógłby uznać, że ona mnie prowokuje, podrywa...

Naprawdę chora społeczność... napatrzyłem się i nawet najgorsza polska patologia pijacaka ze wsi czy bolokowisk nie umywa się do tego co tam widziałem.

Dzicz!

U semitów panuje poligamia. Tam tylko, kiedy kobieta idzie do innego, jest definiowane jako zdrada

Dnia 22.09.2014 o 14:11, Gość gość napisał:

gość to zalezy, z jakiego kraju. Arabowie to nie narod, tylko ogromna grupa ludzi. Zupelnie inni sa Arabowie z Arabii Saudyjsiej a innii z Libanu,itd.

Właśnie. Prawdziwi Arabowie to tylko Arabia Saudyjska, Katar, Jemen, Emiraty. Reszta to zarabizowani potomkowie innych narodów. Libańczycy to potomkowie Fenicjan. Syryjczycy to Aramejczycy. Palestyńczycy to potomkowie Żydów i Samarytan. Irakijczycy to potomkowie dawnego Babilonu et cetera