Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajo

16 nosi damskie ciuchy

Polecane posty

Gość znajo

Znam chłopaka którego mama od przedszkola przebiera w sukienki i ubranka dziewczynek. Nie ma ojca. Zawsze chciała miec córkę. Do szkoły chodzi normalnie ale w domu mama kaze mu byc dziewczynka czasem sie tak do niego zwraca. Nawet śpi w koszukach nocnych. On juz przywykł bo robitak całe życie. Czy to nie jest dziwne ..trocheeee

Gość gość
przyjmijmy ze jest.. staroswieckie ;) zawsze mnie zastanawialo, czy jak facet do snu zakladal szlafmyce i koszule to mial w tej koszuli dziurke na penisa czy nie :classic_cool:

Gość znajo
Staroświeckie? Matka zwara sie do niego :zrobiłaś , umyłaś itp. Złosci sie jak przy niej nie nosi dziewczecych ubran. jak tylko wraca ze szkoły zakłada sukieneczki rajstopki majtki i stanik. Kupuje mu kosmetyki błyszczyk tusz i kaze uzywac w domu. To jest staroswieckie??

Gość MamMaja
Ja swojego syna nakryłam kiedys w moich ubraniach. Juz wczesniej widziałam ze ktos je rusza. Juz tak nie robi .. chyba . Miałyście podobne problemy z synami???

Gość gość
Fajna ma mame tez bym taka chciał :D lubie tak sie ubierac mam pare takich ciuchów chodze tak jak jestem sam w domu i rodziców nie ma

Gość gość
Kiepskie prowo.