Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet kocha a kobieta WYMAGA

Polecane posty

Gość gość

Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) -urodę często przewyższającą tą kobiecą-bo rzadko się zdarza żeby kobieta brała faceta brzydszego od siebie Wszystkie kobiety szukają sponsora który będzie je utrzymywał i robił za nie wszystko, dawał od siebie więcej niż ona,zapewniał wszelkie dobra by nie musiała się martwic księżniczka .One nie kochają bezwarunkowo smutas.gif tylko za cos ! To materialne istoty które kłamią , manipulują by osiągnąć swój cel a faceta nie kochają bo zawsze mogą zmienić go na lepszy model ! Wiadomo ze każdy,także facet potrzebuje bliskości i czułości - niestety , nie ma co się łudzić ze dotrzyma ona wierności i lojalności. praktycznie każda kobieta pomimo stałego partnera ( i dzieci) jeśli nawet nie zdradzi fizycznie to przeżyje wielkie z tyłka wyjęte platoniczne miłości i fascynacje innym facetem smutas.gif bo prawda jest taka ze dzięki temu ze to kobieta wybiera faceta (zwykle więcej reprezentującego/dającego od siebie niż ona) to facet naprawdę kocha-a kobieta wymaga

Gość gość wymagająca
:D i to mi sie podoba :)

Gość gość
To są bardzo standardowe wymagania. Widocznie jesteś z niższej półki i nawet tych kilku rzeczy nie umiesz zapewnić i sprostać wymaganiom.

Gość mysl jak facet
skoro tak twierdzisz to na pewno tak jest :)

Gość gość
Ból doopy poziom milion

Gość gość
No przecież faceci to w ogóle nie wymagają.... biorą pierwszą lepszą otyłą,pryszczatą,szczerbatą,garbatą i po zawodówce :) Akurat większość facetów jakich znam ma większe wymagania niźli kobieta- muszą mieć babkę z idealną figurą, zero cellulitu, nie daj Boże rozstępy, do tego najlepiej,żeby wydatne usta miała i piersi w słusznym rozmiarze a jeszcze tyłeczek kształtny. Do tego oczywiście musi 24 na dobę latać w szpilkach 15 cm , uśmiechać się ładnie i nie marudzić. Zawsze mieć perfekcyjnie ułożone włosy, najmodniejsze ciuchy z Zary i makijaż profesjonalny.

Gość gość
To, co napisałaś powyżej to też taki standard... Już wiem... Niech brzydale i biedacy łączą się z takimi samymi i każdy będzie zadowolony?

Gość gość
A z tym,że kobieta rzadko bierze faceta brzydszego od siebie to się akurat nie zgodzę ;) dla mnie facet ma być męski a nie piękny. Piękni to są mali chłopcy :)

Gość gość
Ta, facet kocha - wsadzać fiu/ta do szparki sexy pięknej pensjonarki. :)

Gość gość
ze wszystkim masz racje,a ja akurat mam tylko jedno wymaganie a sprostać mu może i tak jakiś 1% panów

Gość gość
Co to takiego?

Gość gość
Brzydale i biedacy powinni się łączyć ze sobą,bo do siebie pasują.

Gość gość
Ja bym nie chciała, żeby mój mężczyzna był ładniejszy ode mnie :) W ogóle nie kręcą mnie jacyś przystojniacy lalusie, mężczyzna ma być mężczyzną. Mój mężczyzna ma samochód, ale i tak jeździmy rowerami :) Przebojowy w towarzystwie hmmm po co? Żeby mi latał po imprezach? Pieniądze się przydadzą tak samo jego jak i moje:) Dla mnie najbardziej liczy się charakter i cenię sobie ludzi spokojnych i opanowanych :) Chcę czuć się kochana, to wszystko :)

Spotykałeś chyba same blachary do tej pory, że się tak wyrażę. Prawdziwa kobieta zdobędzie wszystko wspólnie z mężem, ale mężczyźni często gardzą kobietami i wybierają trzpiotki, a potem zakładają takie tematy.

Gość gość
Facet musi zapewnić -samochód -mieszkanie -prace i płynące z tego pieniądze -zapewnia atrakcje i rozrywkę -jest odpowiedzialny , zaradny i ogarnięty -doświadczony seksualnie -przebojowość w towarzystwie -pewność siebie -umiejętność poderwania -umiejętność obrony i bicia się -super ciałko (żadne tam chude czy cos) Z tym się zgodzę. Musi mi się podobać, ale nie być piękniejszy ode mnie. Tego wymagam od mężczyzny. Mój taki jest :) :) Jest nam cudownie i nie oglądam się za innymi. Daję też dużo od siebie - pomagam mu w pracy, świetnie gotuję - zawsze mu smakuje, dbam o siebie, zakładam seksowną bieliznę, jestem czuła i kochająca - a przynajmniej się staram :) Jestem atrakcyjną kobietą, byłam modelką i mój mężczyzna za mną szaleje ;)

Gość gość
I jak zwykle udowadniamy ze kobieta ma łatwiej w życiu

Gość gość
pewnie, że kobieta ma łatwiej. Facet zawsze płaci za seks.

Gość gość
Czyli jesteś taka utrzymania nieporównywalnie gorsza od swojego faceta

Gość gość
kobieta daje a facet bierze

Gość gość
kobieta wymaga a facet kocha

Gość gość
dsssfsf

Gość gość
Facet kocha kobieta udaje miłość. :P

Gość gość
to niech sie dobieraja wedlug kasy a nie uczuc i bedzie po rowno.

Gość gość
Kobieta sobie może wymagać do 28 roku życia. Później jej atrakcyjność DRASTYCZNIE spada i jeśli do tej pory będzie żyła w bajcie z głową w chmuarch szybko zorientuje się że to już się kończy :) Facet spokojnie do 40 może wyrywać młode panienki :) Taka prawda :)

Gość gość
kobieta wymaga żeby facet kochał jak będzie kochał, to zrobi dla niej wszystko ;)