Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podobają mi sie cycki przyjaciółki mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość525
Jesli wolisz krowy to nic juz nie poradzimy . Ja tam kocham male biusty bo po 1 wyglądają sexowniej , nie sa obwisłe w przyszłosci , lepszy dotyk ^^ mieciutkie niczym jedwabista poduszeczka :) . Kocham małe biusty ! jak widze babke z duzymi nawte nie zwracam na takie uwagi .

Gość gość
A ja kocham wielkie cycole i nie dziwie się autorowi. Wielki cyc u fajnej laski to najlepszy widok pod słońcem ;)

Na mnie też kiedyś leciał facet dobrej kumpeli, ale powiedziałam mu, żeby wypier...lał. Raz, że jestem dobrą koleżanką, dwa, że w ogole mi sie nie podobał. Więc jeżeli ona jest dobrą przyjaciółką to na pewno się z Tobą nie puści. Druga sprawa, że nawet jakby miała naturę szmaty, która jest w stanie zdradzić przyjaciółkę, to nie bierzesz pod uwagę tego, że zwyczajnie Ty się możesz jej nie podobać.

Gość gość
roochaj i sie nie zastanawiaj

Gość gość
Temat już jest dawno przeterminowany, halo

Gość gość
a no właśnie, niech autor na początku przeanalizuje czy w ogóle ma szansę u przyjaciółki a dopiero potem niech podejmuje decyzje. bo może być tak, że rzuci dziewczynę a ta druga też nie będzie go chciała i w konsekwencji zostanie z ręką :D