Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki czytnik ebooków polecacie

Polecane posty

Gość gość

Jest tu ktoś kto zna się na czytnikach? Chciałabym czytnik bez reklam, taki który otwiera pliki pdf, bateria długo trzyma (ten z e-ink), tani, dotykowy, bez wi fi, jaki byście polecili?

Gość gość
Kindla wymiata mam juz rok,czyta wszystkie fotmaty,koszt jakies 3 stowki w fajnej okladce skorzanej.bat.trzyma miesiac.

Gość gość
Ok, dzieki. A nie ma tam reklam?

Gość Krystian

Dostałem na urodziny Inkbooka, do tej pory cieżko mi się było skupić w czytaniu, czytajac papierowe książki denerwowały mnie kartki i małą czcionka. Czytając na komputerze bądź laptopie też było ciężko z koncentracją bo co chwilę zerkałem na fb. Mając czytnik nic  mi nie przeszkadza, czytnik jest wygodny z  dobrą czcionka 😄

Gość olka

tez mam inkbooka swietny czytnik

Gość Kaczor

Widze dwe szkoły Inkbook i Kindle. Ja mam Inkbooka Prime HD i jetsem zadowolony, ja to kocham takie bajery. Podświetlanie, android, legimi, 8GB. Dla mnie bajka. 

Gość Igor2

Mam tez Prime HD Inkbooka to lepsza atrakcja niz smartfon , cos oryginalnego, co ma malo osob, zdecydowanie polecam kazdemu :))

Gość patryk

Odkąd mam Inkbooka to nie otworzyłem żadnej książki, czytanie na czytniku jest wygodniejsze, wszedzie mozna zabrac, bardzo dobra alternatywa dla osób, ktore nie lubię książek, bo z takimi się spotkałem 

Gość Kasia123

mam podobnie, nadal tam jakies ksiązki leżą na półce, ale zdecydowanie lepiej na czytniki. Inkbook jest dobrze opracowany, wygodny, zdecydowanie polecam 

Gość Bartosz

Ja też mogę polecić INKbooka , dobre oprogramowanie, no i warto dodać, że oprócz czytania są również inne rozrywki takie jakie krzyżówki 😄

Gość Rafał

inkbook prime hd to jeden z porządniejszych czytników , mysle ze wytrwa nawet kilka lat, jesli bedzie się o niego dbać.