Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościarka pytaa

Drogie mamy proszę o poradę

Polecane posty

Gość gościarka pytaa

jakie zabawki poleciłybyście dla dziecka 2-3 letniego ( chłopca) tak do 100 zł, ?? Chciałabym kupić coś chrześniakowi, ale ma całą masę zabawek .. Nie chcę żeby to była kolejna zabawka ( typu samochodzik, książka, układanka), która zaraz wyląduje w kącie :P Nie mam dzieci i nie mam pojęcia co ciekawego teraz proponują producenci zabawek, ani czym 2latek może chcieć się bawic :) Proszę o pomoc, zdjęcia itd :) z góry dziekujęęę ;)

Gość gość
Szczurka, bo myszę szybko zabije :D

Gość gość
Każda zabawka się znudzi i wyląduje w kącie . Może sanki .

Gość gość
może zamiast zabawek książeczki? mam trzyletnią córeczke, która ma całą masę zabawek i wszystko leży w kącie i się kurzy

Gość gość
kup co w stylu narzedzia do majserkowania albo kuchenne przybory, w ikei maja fajne zestawy, dzieci chetniej siegaja po zabawki typu drewniana lyzka i garnek niz wypasiony woz strazacki. moje dzieci maja mase zabawek a najchetniej ucza sie gotowac i naprawiac mlotkiem i srobokretem zepsuty samochod (zaznaczam ze to zabawki a nie prawdziwe narzedzia)

Gość gość
ja Ci polecam lego duplo. Zestawy sa od 20-30 zł do kilkuset, zawsze mozna cos wybrać. Są ludziki, zwierzątka, pociąg, samochody.Mój syn ma 2 lata i 2mies i to jest najfajniejsza zabawa. Budujemy samochody, garaże, domy, krokodyle, no wszystko po prostu. Zaczęło się od zestawów na roczek, potem co jakiś czas cos dostał, teraz już jest spore pudło i najlepsza zabawa. Sam dużo buduje, składa np. 3 klocki i to jest strażak, albo potwór. No cuda. I widzę, że niczym nigdy tak się nie bawił. Dowiedz się może, czy ma jakieś, żeby nie zdublować. Są też polskie klocki pasujące do duplo, pewnie sporo tańsze. Pomyśl, u nas to jedyna zabawa, która nie idzie w kąt. No może prócz rysowania i ciastoliny jeszcze, ale przy tym trzeba siedzieć z dzieckiem raczej.

Gość gość
Dzięki mamy za rady :) Myślałam nad klockami właśnie, ale byłam w sklepie "Lego" i przeraziłam się cenami. Przeglądam allegro, ale też cieżko coś wybrać.. Myślałam też nad jakimiś zabawkami do kąpieli ... Jakby co proszę dzielić się pomysłami ! :)