Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci uważają ,ze blondynki są głupie ? przecież tak nie jest !

Polecane posty

Gość gość
To te tlenione mają taką opinię i z dobrego powodu. Sądząc z moich doświadczeń, tlenione są naprawdę łatwe, taka prawda. Poza tym zawsze kojarzą mi się z tanimi dziewczynami (opalenizna z solary, mocny makijaż i ciuchy z bazaru niewiele zasłaniające) Oczywiście, są też naturalne blondynki i farbowane, ale nie tymi tanimi specyfikami z kiosku. Z takimi mam same dobre skojarzenia.

Gość gość
bardziej podobają mi sie ciemne włosy, dobrze zrobiony blond u fryzjera też w sumie uważam za ładny ale większość kobiet ma jakąś żółtą srake na głowie a nie blond, robione tanimi rozjaśniaczami w domu, ale i tak chyba wole ciemne włosy bo blond to taki świński kolor

Gość gość
co za idiotyczne stereotypy, co za debil zakładał ten temat ludzie dzielą się na mądrych i głupich i to niezależnie od koloru skóry, włosów czy oczu

Gość gość
ja zakładałam ten temat aa coś ci nie pasuje ,jak masz nic ciekawego do powiedzenia to się wieśniaro nie wypowiadaj na dany temat ,brak ci szacunku co wnioskuję z twojej płytkiej wypowiedzi ;P idz się doucz a nie ciemniaro się wypowiadasz.

Gość gość
Blondynka dochodzi do drzwi.Na nich napis "ciągnąć',blondynka klęka:D

Gość gość
Blondynka dochodzi do drzwi.Na nich napis "ciągnąć',blondynka klęka:)

Gość gość
To nie faceci,to te zazdrosne brunetki z ostrą urodą sieją ten chory mit. Blondynki sa pięknymi dziewczynami o delikatnej słowiańskiej urodzie i ciemnowłose zazdrość zżera.