Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiłyGość

Jaki zegarek na prezent?

Polecane posty

Gość wiki00987
MIUGO, tak! te zegarki są serio jakosciowe :) mam jeden i uwielbiam. a ze - 25% teraz u nich...moze sie skusze...

Gość eStar
Zależy od tego jaki masz budżet na prezent. Zajrzyj na https://e-zegarek.pl/, masz tam zegarki od tanich do na prawdę drogich marek. Do wyboru, do koloru :D Dostawa też bardzo szybka, mi jeszcze nie zdarzyło się na nich przejechać :)

Gość koooralka
Dla mnie Miugo :) teraz jest fajna promocja w zestawie City Jungle z upominkami i można kupić 50 zł taniej

Ciężko kupować taki prezent bo nie ma się pewności czy się spodoba, ale jak już to dobrze wybierać te zegarki znanych marek

Ja wychodzę z założenia, że zegarków nie kupuje się na prezent :p

Gość gość
Dlaczego zegarek - tak, sam dostałem kiedyś miugo od żony i jestem zachwycony. Ciężej tracić z zapachem perfum raczej ;)

Gość gość
Na prezent dla mamy na imieniny kupiłam zegarek Miugo ;) w takim fajnym zestawie City Jungle i w dodatku jest -30 % więc się opłaca

Gość Zegarki drewniane
W naszym sklepie internetowym realizujemy około 20-30 zamówień miesięcznie, które są prezentami. Analiza ta wynika z podejścia : kobieta kupuje męski z pudełkiem lub na odwrót facet kupuje damski z pudełkiem. Nie odnotowujemy zwrotów z tego typu transakcji czyli zegarki muszą być udanym prezentem, my akurat sprzedajemy modele drewniane https://t-style.pl/

Gość gość
Na prezent dobry jest Miugo, teraz jest -20% i wszystko jest w limitowanej paczce z różnymi prezentami w środku :)

Gość manka89
nie trafiają do mnie takie ogromne przeładowane zegarki...kocham klasykę np. jordan kerr, które tworzy klasyczne ładne zegarki w przystępnych cenach

Gość gość
Zegarek na prezent nie musi być drogi, zależy od okazji. Ważne jest też to czy osoba ta nosi zegarek i dowiedzieć się jaki aktualnie nosi, żeby go podpasować. O nie drogich zegarkach można pocztać w tym artykule: http://roboblog.pl/sklep-z-najtanszymi-zegarkami/

Gość gość
dla mnie zegarek to bardzo oklepany prezent. JA swojej siostrze nie kupowałam żadnej biżuterii bo wiedziałam ze to dostanie od rodziny, kupiłam jej voucher na lot w tunelu aerodynamicznym speedfly w Mirosławicach koło wro. Dodatkowo dałam jej pieniądze. Młoda była bardzo zadowolona i na pewno wspomina to lepiej niż kolejny łańcuszek na szyję.

Gość gośćAsiaBasia238
Bardzo ładne i przystępne cenowo są zegarki z Lorusa.

Gość zegarkowa89
Zależy. Czy chcesz coś ponadczasowego czy może raczej szukasz czegoś, co będzie odpowiadało aktualnym trendom. Tutaj https://kuck.pl/ widziałam różne fajne propozycje. Przejrzyj sobie co tam mają. Jestem pewna, że da się tam trafić na coś fajnego.

Gość gość
Bardzo ładne kolekcje zegarków ma Apart, apart.pl/zegarki

Gość Martynaxx
Zegarki są idealnym rozwiązaniem na prezent dla bliskiej osoby. Jesteśmy w stanie kupić coś praktycznego dla osoby,którą kochamy i nie powinniśmy zwracać uwagi na to co ile kosztuje. Podsyłam link do artykułu dotyczącego tego tematu -> http://mattrans.com.pl/2018/10/08/jaki-zegare k-wybrac/

Gość gość
C***aki!! Masz problem z dynią? Nie potrafisz szukać w necie czy sklepach stacjonarnych

Gość sakasi

Modne są teraz takie - empik.com/zegarki/cala-oferta?searchCategory=361003&productPoolId=92157&hideUnavailable=true&subQuery=smartwatch&qtype=facetForm

Więc raczej zależy to od tego, jakie macie oczekiwania, jaka jest ta druga osoba. Generalnie wybór jest ogromny - ogranicza głównie budżet i funkcje. Droższe zegarki kosztują już całkiem sporo. 

Gość Gość

hej, jeśli chodzi o zegarki na prezent, to ja nie kupuję najwyższej półki cenowej, bo zawsze może się nie spodobać itd. Sama lubię firmę Jordan Kerr. Ostatnio na prezent kupiłam Xonix i z tego co wiem też się sprawdza. 

Gość gość

podobno nie powinno się dawać zegarków na prezent a na pewno już ne swojemu facetowi bo prezent odmierza ile czasu zostało do waszego związku. miałam kupić zegarek ale jak koleżnka mi o tym powiedziała to darowałam sobie i kupiłam mu mojemu facetowi wejściówkę na lot do aerotunelu w wielkopolsce.