Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spodobał mi się facet, który ma dziewczynę.

Polecane posty

Gość gość
Jak nie wierzycie, ze ten temat to prawda, to mozecie tu nie wchodzic, zamiast spamowac swoimi madrosciami. Zapewne niektorzy , tak jak ja, maja inne zdanie na ten temat i chcieliby sie dowiedziec czegos wiecej na temat sytuacji autorki, a nie waszych objawien :o

Gość gość
Mnie samej się nudzi to, że jeszcze się do niego nie odezwałam.

Gość gość
To nie prowo.

Gość gość
Do tych co chcą się dowiedzieć jak ten temat się rozwinie: autorka będzie jeszcze jakiś czas wzdychac do goscia.ale nic nie zrobi. Az pewnego dnia dowie sie ze obiekt westchnien ożenił sie i/lub będzie mieć dziecko. A autorka? Będzie narzekac na zycie na kafe.

Gość gość
18:24, Czego ty jeszcze nie rozumiesz w sytuacji autorki :D Za wiele to się nie dowiesz bo wiele się nie zmieni :P

Gość gość
Jak macie pytania, to zadawajcie:D autorka

Gość gość
Jak macie pytania, to zadawajcie:D autorka

Gość gość
Jestem chora-będę miała czas na odpowiadanie.

Gość gość
Jak macie pytania, to zadawajciesmiech.gif autorka xxxx Dobra, to ja pierwsza: Kiedy po raz pierwszy dostalas okres?

Gość gość
A odpowiem, żeby było śmiesznie-jak miałam 14 lat. Teraz pytanie do autorki pytania: jaki to ma związek z sytuacją? ;) :D

Gość gość
Jakie wolisz cyckonosze? W kolorze cielistym, czy czarne?

Gość gość
Bez jaj. Co to wnosi do tematu? Pisałyście, że chciałabyście się czegoś dowiedzieć o mojej sytuacji, a nie o kolorze mojego stanika.

Gość gość
To ja spytam, jak sie czujesz z tym, ze masz 30 lat i nigdy nawet nie mialas mezczyzny, a twoje rowiesniczki, pewnie tez i kolezanki maja juz mezow i dzieci? Nie czujesz sie zle, ze twoj tzw. zegar spoleczny sie mocno spoznia?

Gość gość
Tak to raczej nie myślę. Nigdy nie miałam ciśnienia na Małżeństwo samo w sobie. Pragnienie Małżeństwa zawsze pojawiało się w odniesieniu do konkretnego mężczyzny, a nie tak ogólnie, że muszę teraz kogoś szukać, bo tak trzeba.

Gość gość
Tacy faceci wydaja sie bardziej wartosciowi - tak samo kobiety sa bardziej pozadane gdy sa zajete bo facet zostawia po nich slad np. lsniace wlosy itd itp. ALE! Jest ich tylu ze mozna sobie darowac zajetego. Ja kocham mojego faceta i mala zazdrosc wobec niego mi sie podoba, lubie pokazywac innym ze to JA mam najlepszego faceta.

Gość gość
Ja mm pytanie. Autorko, opisz taka idealna sytuacje z nim, ktora chcialabys aby sie wydarzyla. Jak mialaby wygladac Wasza rozmowa?

Gość gość
A to tak się nie da... Minimum spontanu musi być... Wiem już, że wszystkie fb to ostateczność, bo chcę widzieć jego oczy, spojrzenie reakcję, żeby on widział moje...

Gość gość
Autorko, czy będziesz chciała z nim być, jeśli okaże się, że nie jest prawiczkiem?

Gość gość
Jeżeli mnie pokocha, to nie będzie to miało wpływu.

Gość gość
No ale właśnie, opisz mi jak byś chciała żeby to wyglądało? Wyobraź sobie, że masz odwagę, podchodzisz do niego i co? No nie wierzę, ze nie wyobrażasz sobie takiej rozmowy :)

Gość gość
Trochę sobie fantazjuję, jasne:)

Gość Annaaaaaa
Przestańcie robić z siebie takich świętojebliwych gdzie pewnie co druga/gi z Was byl/a w podobnej sytuacji. Co do autorki: Powiem, że nie warto wchodzić na trzeciego...będziesz siedziec przy nim spotykac sie pokryjomu a w ciagu roku będa przychodziły momenty w ktorych bedziesz zupelnie sama jak np. swieta ktore on bedzie spedzal z nia nie z Toba. Wtedy dostajesz cios prosto w serce po to tylko zeby na koniec uslyszec od czci godnego pana, że to PRZY SWOJEJ DZIEWCZYNIE CZUJE SIE NAJBEZPIECZNIEJ (stały punkt programu) odpusc...poki na dobre jeszcze w to nie weszłaś

Gość gość
Ale tu nie ma mowy o wchodzeniu na trzeciego. Sama bym na takie coś nie poszła.

Gość gość
Taaa, pewnie. Byliśmy w takich sytuacjach :D Jak mieliśmy 13 lat!

Gość gość
He, he.

Gość gość
Nie wierze, cala doba bez jednego wpisu! :D Nic się nie dzieje, autorka milczy, temat zdycha i cale szczescie, bo już się powoli nie dalo tego czytac. Posladek pewnie spedza weekend na pannie, a autorka jak?

Gość gość
Autorka chora.

Gość gość
To jak tak lezysz i nic nie robisz, to moze wymyslilas jakis super sposob dotarcia do Pośladka?

Gość gość
Nie, za to, leżąc i nic nie robiąc, dużo myślałam o tym, jak by się było cudownie przytulić do takiego mężczyzny...

Gość gość
zamiast sobie wyobrażać możesz zasięgnąć informacji u źródła - zapytaj się jego partnerki jakie to uczucie :D