Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym się zaopiekować rodzicami ale mąż się nie zgadza

Polecane posty

Gość gość

Ponieważ on jako zięć nigdy nie był akceptowany :( :(uważali go za kogoś gorszego :( kogoś kto zmarnował mi życie, chłopak po zawodówce, który nie jest w stanie zapewnić mi bytu, jeszcze na moją córkę patrzyli jak na jakiegoś śmiecia. Wiem, moja mama nawet palnęła coś takiego, że powinnam usunąć ciąże a moja córka do tej pory to pamięta. Nawet wykrzyczała mi, że zamiast zajmować się tym starym gównem byłoby lepiej gdybym mogła jej przy dziecku a mąż ją poparł. Mąż zapewnił mi wygodne i dostatnie życie wbrew temu co mówili rodzice, chcieli nawet przeprosić moja córkę ale moja córka, że ich starość i choroby to nie są jej sprawy. I zaczęła mówić, że obowiązek mają mój brat i siostra oraz ich dzieci opieki nad tymi ludźmi. Mój starszy syn, również nie był ulubieńcem moich rodziców ale on ma inny charakter, obiecał mi pomoc nad schorowanymi dziadkami i nawet zaczął się z nimi dogadywać (chociaż też nie był wnukiem przez nich oczekiwanym).

Gość gość
No ja się nie dziwię mężowi i córce. Ja sie opiekuję dziadkiem (wcześniej babcią), bo byli dla mnie cudownymi ludźmi i kochali mnie nad zycie. Gdyby poniewierali mnie i moich bliskich w życiu nie doczekaliby się kubka wody. KARMA. Wierzę w to.

Gość gość
Też nie dziwię się Twojemu mężowi... Zdziwiona jestem, że Ty nie rozumiesz jak się czuł przez te wszystkie lata. A teraz chcesz go dobić... Zajmuj sie rodzicami w ich wlasnym mieszkaniu, nie zabieraj ich do siebie, bo będziesz miała rozwód w ciągu roku.

Gość gość
To samo jest gdy chodzisz sama na badanie bez obeności męża przy badaniu zwłaszcza gdy bada ginekolog cipkę i nie był przy porodach po latach ci to odda,ze wzniejszy jest ginekologa nie on!!I ma racje jak można się Krępowac meża przy badaniu ginekologicznym na fotelu czy przy porodzie!!!