Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loserkaa pomocy

Doszło do tego, że kłamię rodzinie, że pracuję..

Polecane posty

Gość loserkaa pomocy

Mieszkam za granicą od 5 lat. Podczas studiów i odkąd skończyłam studia, pracowałam po kilka miesięcy to tu to tam bez stałej umowy; cześć prac nawet w zawodzie ale i restauracje, ulotki itd, byle by tylko sie utrzymać. Teraz od 5 miesięcy nie mogę znaleźć nic. Oszczednosci sie skonczyly, jestem na utrzymaniu narzeczonego, mieszkam u niego w domu. Jestem zalamana, wysylam aplikacje, chodze po firmach, nie mam odwagi isc znow na restauracje, bo mnie wstyd (mam prawie 30 lat) i ogole juz odzwyczailam sie od gadania z ludzmi, nie mam sil, nie mam optymizmu. Rodzice się martwili, zaczelam klamac, ze prace znalazlam, zeby przestali wydzwaniac i pytac, czy znalazlam wreszcie prace.. Czuje sie jak zero,

Gość gość
masz 30 lat i nie chcesz pracować w restauracji??,a co to ujma na honorze??wstyd by mi było siedzieć na d***e w domu na utrzymaniu chłopa...

Gość loserkaa pomocy
No co 0/10, to nie prowo :O

Gość gość
Poszlam i spytalam w kilku restauracjach, nie chcieli nikogo zatrudniac, wiec juz nie chodze pytac..

Gość gość
to rusz dupę,wyjdz do ludzi-tak nie znajdziesz pracy,tylko będziesz pogrążać się w tym marazmie...a nawiasem mówiąc,czy twój narzeczony nie ma cie przypadkiem dosyć?

Gość gość
Wstyd byłoby mi siedzieć na czyimś utrzymaniu i oklamywac rodziców, a ty zamiast uzalac się nad sobą zacznij coś działać bo cienko cię widzę!