Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dumnorix

Niedziewice nie zasługują na poświęcenie ze strony prawików

Polecane posty

Może zasługują na szacunek, ale nie na adorację, staranie się, et cetera. Człowiek, który się stara o taką, poniża sam siebie Taa prawda . . .

Gość zawsze dziewica
prawiki to jednostki organicznie niezdolne do poswiecen :D

Gość gość
Dumnorixie! Jestem zaskoczona! Co na to twoja królewna? Jeśli jest piękna, jak ją opisałeś, to na pewno nie jest już dziewicą, dramat! I co teraz? Co z twoim romansem?

Gość gość
To ja już wiem, dlaczego drzwi byly zamknięte na głucho :D i jeszcze pogasiła światła :P

16:15 - Nie bądź tego taka pewna, bo jeszcze zęby stracisz na swoim języku, albo c***alce odpadną od wypisywania bredni na klawiaturze. A po primo NIE MIERZ INNYCH SWOJĄ MIARĄ . . .

Gość gość
Jak ladna to nie bedzie czekala na ciote prawika. Obciagnie jakiemus przystojniakowi i polknie a ty sie bedziesz trzepal.

Na pewno nie obciągnie, bo nie jest z was, degeneratek. A tylko degeneratki obciągają . . .

Gość gość
jako nie dziewica od jakichś 20 lat powiem ci chłopcze, że nie zależy mi na twojej adoracji, mnie juz interesują faceci w moim wieku. Także możesz się nie starać

Gość gość
Degeneratka to taka co o******** TOBIE. Tamta o******** przystojniakowi.

Gość gość
"Parokrotnie usłyszałem w życiu, że jestem przystojniakiem " ludzie sa jednak litościwi dla odmieńców

A mylisz się, bo usłyszałem to nawet parę razy od osób, które mnie nie lubiły i utopiłyby mnie w łyżce wody, gdyby mogły . . .

Jako reprezentantka szerokiego grona niedziewic serdecznie dziekuje panu prawiczkowi za pozostawienie nas w spokoju. Z radoscia sie obejdziemy bez twojego poswiecenia, adoracji i ponizenia. I tylko na tym skorzystamy :)

te verde - I ja skorzystam. Niechaj szlachetne łączy się z tym, co szlachetne. Podłe z tym, co podłe . . .

Gość gość
a co jeśli twoja księżniczka wyląduje z tobą w łóżku i okaże się, że opada ci po 3 sekundach? prawiki tak mają.

Gość gość
Uslyszales ze jestes przystojniakiem ale i tak zadna nie chciala ci ciagnac. Buhahahaha

Bruneci z brunetami, kucharki z kucharkami, a mezczyzni z mezczyznami. Az milo pomyslec, jaki to by byl piekny, uporzadkowany swiat, nie? :)

Gość gość
to nerwy, a nie dieta. może się też okazać, że jesteś dla niej za mały, albo ona za mała dla ciebie. albo masz złą krzywiznę do jej krzywizny. albo lubisz wolno, a ona szybko. albo ona nigdy nie ma orgazmów, bo nie wiesz jak zaspokoić kobietę. i co wtedy?

16:51 - Ja bym nie pozwolił sobie ciągnąć. ;) Ale np. na potańcówę do speluny mnie jedna zapraszała, inna koleżanka z roboty, dawała mi sygnały niewerbalne. A parę lat temu zaczepiała mnie o kilka lat młodsza sąsiadka . . . Więc na pewno nie jest ze mną tak źle . . .

Gość gość
no, dwie podrywające na kilka lat. wcale nie jest źle, nie.

Gość gość
Ile miesiecy po slubie twoja stara urodzila pierwsze dziecko?

Gość gość
Coaza u ludzi trwa 9 miesiecy a nie rok czasu.

''Coaza u ludzi trwa 9 miesiecy a nie rok czasu.'' Poki co wygrywasz w konkursie na post dnia :D

Ale chyba logiczne, że nie musiała zajść w tym samym dniu, w którym brała ślub k****. Ani tygodniu, ani miesiącu!!!