Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 go艣膰

Najlepsze kosmetyki do piel臋gnacji twarzy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
zdecydowanie najlepiej u偶ywa膰 dermo kosmetyk贸w, najlepiej wp艂ywaj膮 na stan sk贸ry, ja swoje kosmetyki zamawiam u http://aptekipodlasie.pl/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Ja te偶 jestem z dermo kosmetykami. Im prostszy sk艂ad tym lepiej. Moja ulubiona polska marka to sylveco ale u偶ywam tez innych np. dr Beta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chodzi o pudry do cery wra偶liwej, z tendencj膮 do tr膮dziku to ja bym poleca艂a poszuka膰 na stronie www.e-naturalne.pl Moja c贸rka tutaj si臋 zaopatruje i ja te偶 zacz臋艂am. Maj膮 sensowne ceny, nie trzeba milion贸w wydawa膰 za porz膮dne kremy odm艂adzaj膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Jolka
U偶ywam kosmetyk贸w z miodem Manuka, s膮 wydajne i jestem z ich dzia艂ania zadowolona. www.newbay.eu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosowa艂am krem pod oczy z olejkiem arganowym Kropla Zdrowia. Czyta艂am w internecie, 偶e olejek arganowy 艣wietnie si臋 sprawdza do sk贸ry suchej, a tak膮 w艂a艣nie mam. Faktycznie si臋 spraawdzi艂, 艣wietnie nawil偶a艂 mi sk贸r臋 pod oczami. Krem stosowa艂am na noc, bo my艣l臋 偶e pod makija偶 si臋 nie sprawdzi, ze wzgl臋du na zawrto艣膰 tego olejku arganowego. Kupi艂am ju偶 drug膮 buteleczk臋. Poprzedni starczy艂 mi na 5 miesi臋cy codziennego u偶ywania. w dobrej cenie znalaz艂am tutaj: http://www.ziolavita.pl/kropla-zdrowia-krem-pod-oczy-eco-argan-30ml-marmed-p2241.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosia332
Cze艣膰, ja stosuj臋 organiczne kremy. Zamawiam wszystko tutaj https://www.organicseries.pl/ . Mia艂膮m cer臋 tr膮dzikow膮 i teraz jest o wiele lepiej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ca艂a seria Capilllary Control z Efektimy. Potem d艂ugo, d艂ugo nic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja stosuje kosmetyki Kivvi, ostatnio kupi艂am przez internet na witalnie com pl Jagodowy koktajl oczyszczaj膮cy do twarzy z 偶urawin膮 i jarz臋bin膮 jest boski, pi臋knie pachnie. Dla mnie kosmetyki z ekstraktami z owoc贸w i ro艣lin s膮 podstaw膮, aktualnie mam tylko naturalne kosmetyki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naturalny krem wiesio艂kowy GAL - do kupienia w aptece. Moim zdaniem nie ma lepszego kremu dla suchej i wra偶liwej sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od kilku lat u偶ywam kosmetyk贸w marki Fitomed. A niedawno odkry艂am Nacomi. Mn贸stwo kosmetyk贸w wartych uwagi jest na domkosmetykow.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepsze i najdelikatniejsze dla sk贸ry s膮 produkty firmy Ziaja. S膮 hipoalergiczne i maj膮 kompleksowe dzia艂anie. W Aptece pod Smokiem maj膮 wszystkie ich produkty w bardzo dobrych cenach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Reest
Do twarzy najlepszy jest Floslek, zw艂aszcza 艣wietna nowa seria Ultra Protect. Cuudo!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 polecam Hildegard Braukmann. Mia艂am od nich kilka kosmetyk贸w - wszystkie si臋 艣wietnie sprawdzi艂y. 呕eby jednak uzyska膰 du偶膮 zmian臋 stanu cery, potrzebny jest naprawd臋 czas i tak w艂a艣nie docelowo powinno si臋 wam uda膰 uzyska膰 zdecydowan膮 zmian臋. Po prostu musicie nad tym solidnie popracowa膰. U mnie samymi kosmetykami wiele zdzia艂a艂am.

Udost臋pnij ten post

Z mojego do艣wiadczenia mog臋 poleci膰 produkty marki Ziaja- mam wra偶liw膮 sk贸r臋, dlatego wi臋kszo艣膰 kosmetyk贸w mnie uczula艂a, ewentualnie z wy偶szej p贸艂ki clinique- jestem zakochana w nich i dzia艂aj膮 艣wietnie :D No ale tutaj trzeba si臋 liczy膰 z wysok膮 cen膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja te偶 stosuj臋 environ, ale nie retinol, tylko bezpieczn膮 form臋 witaminy A czyli estry.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Najlepszym kremem na zmarszczki jaki mia艂am do tej pory jest krem Karin Herzog. Efekt po 3 miesi膮cach u偶ywania przeszed艂 moje oczekiwania. U偶ywam te偶 sypkiego pudru "egipski piasek" z tej firmy, bo fajnie matuje i nie zatyka por贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 ci poleci膰 co艣 czego sama u偶ywam. M贸j makija偶 og贸lnie m贸wi膮c jest bardzo ci臋偶ki, bo pracuj臋 w takim miejscu, 偶e wymagaj膮 ode mnie, 偶eby zawsze dobrze wygl膮da膰. Zwyk艂e mleczko albo p艂yn micelarny nie 艣ciera艂y mi tego tak dobrze jakbym chcia艂a, mia艂am ci膮gle zatkane pory, a w ci膮gu jednego wieczora zu偶ywa艂am 1/10 p艂ynu :/ Dopiero jak kupi艂am sobie takie delikatne mleczko to mam troch臋 pro艣ciej. Lepiej zmywa, jest silniejsze, ale nie podra偶nia mi sk贸ry: https://www.karinherzog.pl/twarz/przygotowanie/16,cleansing-milk-200-ml-mleczko-oczyszczajace-do-twarzy

Udost臋pnij ten post

Opr贸cz p艂ynu do demakija偶u, mog臋 poleci膰 myd艂a Aleppo. Myde艂ka zmywaj膮 pozosta艂o艣ci makija偶u, od偶ywiaj膮 i nawil偶aj膮 sk贸r臋 i dlatego p贸藕niej si臋 mniej przet艂uszcza. Ja mam du偶o mniej wyprysk贸w i zask贸rnik贸w ni偶 kiedy艣. A niestety do tr膮dziku jestem predysponowana genetycznie. Tutaj maj膮 bardzo du偶y wyb贸r naturalnych kosmetyk贸w i myde艂 Aleppo. https://biokoszyk.pl/pl/c/Mydlo-aleppo/339

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Super efekty mam po stosowaniu kremu avst1 i retinolu (oczywi艣cie na noc) + redukcja zmarszczek +redukcja przebarwie艅 +j臋drna sk贸ra +mniej naczynek w sk艂adzie s膮 witaminy a,c i e oraz peptydy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂gosiaaa
najlepsze to s膮 takie, kt贸re sama przetestujesz i doswiadczysz na w艂asnej sk贸rze. Ja widz臋, ze mam mniej przebarwie艅, g艂adsz膮 sk贸r臋 i mniej naczynek. oczywi艣cie m贸j krem nie kosztuje 15 z艂 tylko ponad 200, ale widz臋 efekty, wi臋c nie b臋d臋 nic zmienia膰. je艣li potrzebujesz skutecznego kremu to polecam Ci seri臋 avst

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
200 -300 z艂 to normalna cena za dobry krem, cho膰 zdarza si臋 te偶 tak, 偶e w takiej cenie mo偶na znale藕膰 niez艂y ch艂am :)

Udost臋pnij ten post

Jak dobre kosmetyki to tylko naturalne. Je艣li b臋d膮 mia艂y sk艂ad to warto wyda膰 na nie spor膮 sumk臋, bo jest pewno艣膰 偶e b臋d膮 dzia艂a艂y :)

Udost臋pnij ten post

Ja ostatnio o swoj膮 cer臋 dbam u偶ywaj膮c kremu i 偶elu oczyszczaj膮cego z serii Effaclar marki La Roche Posay. Ich produkty poleci艂a mi znajoma, kt贸ra tak samo jak ja walczy z t艂ust膮 sk贸r膮 i przebarwieniami potr膮dzikowymi. Gdy zobaczy艂am jak poprawi艂a si臋 jej cera po miesi膮cu stosowania tych produkt贸w szybko uda艂am si臋 do apteki. Dzi艣 r贸wnie偶 ja ciesz臋 si臋 pi臋kn膮 cer膮 bez przebarwie艅 :)

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋