Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JackBean

Czy jest sens rzucać wszystko i układać życie od nowa w wieku 26lat?

Polecane posty

Gość JackBean

Ehh mam strasznie chujowe życie, wiem że to moja wina bo nie wykorzystałem swojego potencjału. Miałem odpowiednie warunki do kształccenia się, miałem powodzenie u kobiet, jestem przystojny, ale to wszystko zjebałem. Przerwałem studia, mam choojową pracę, jestem z kobietą od 8 lat, z którą się nie dogaduje. Powiedzcie mi, czy jest sens rzucić wszystko, postawić grubą krechę i wyjechać do Australii? Do collegu, tam zdobyć papier i zacząć żyć na nowo? Proszę doradźcie coś, bo oszaleje:(

Gość gość
tak, jestes jeszcze młody. Ale to ostatni dzwonek

Gość gość
Nie no co ty nie ma sensu. W końcu już tylko jakieś 60 lat życia ci zostało. Jakoś się przemeczysz.

Gość JackBean
No ale czy ja nie jestes już za stary? 26 lat i collge?

Gość gość
Przede wszystkim zbyt zasciankowy jeśli ci Polska do głowy wtlukla ze jesteś stary w wieku 26 lat. Czyli starość trwa od 25 do 85 tak? Jedź do tej Australii u zacznij życie z nowymi poglądami.

Gość JackBean
tu nie chodzi o to, po prostu mam wrażenie że zjebałem sobie życie, że jeśli opuszczę Polskę, to już zawsze będę sam i nie poznam żadnej innej kobiety, że zaczne pracować w zawodzie po 30, itd itd Nie wiem co robić.. czy moze zostac w Polsce, ożenić się ze swoją nudna partnerką i dokonczyc tu studia?

Gość gość
Ostatni dzwonek ???

Gość gość
Jesteś tchórzem i zostaniesz gdzie jesteś sfrustrowany i nieszczęśliwy.

Gość JackBean
A dlaczego piszesz, że jestem tchórzem?

Gość gość
JackBean rozpoczac zycie na nowo nigdy nie jest za pozno. Niektorzy rzucaja wszystko w wieku 40 - 50 lat i zaczynaja na nowo.... Co z tego ze bedziesz po 30 kiedy zaczniesz prace w swoim zawodzie ? Skad wiesz ze jak wyjedziesz z Polski to nie poznasz nikogo ? Moze w college'u poznasz jakas dziewczyne. Ja gdybym nie dogadywala sie zz kims to niestety ale przerwalabym ten zwiazek i dala szanse i sobie i tamtej drugiej osobie zeby znalezc koos i byc szczesliwym. Co Ci da malzenstwo z nia ? Tyle ze za 10 obudzisz sie i powiesz sam do siebie ZALUJE.... Jak masz mozliwosci to jedz... Polska - zascianek niektore gimnazjalistki i licealistki uwazaja ze po 20 r ż to sie normalnie swiat konczy i starosc zaczyna...