Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pralka w kuchni czy w łazience

Polecane posty

Gość gość

Piszcie wszystkie za i przeciw.

Gość gość
pralka w kuchni kojarzy się z patolą :D

Gość gość
A ja mam pralke w pralni, same plusy. Mam tam tez lodowke i zamrazarke :D

Gość gość
Chore, czemu tak ci sie kojazy , masz jakieś problemy z tym czy co?

Gość gość
no bo to jakies dziwne, pralka jest do lazienki tak ma 90% ludzi, to jest normalne :D co ma pralka do kuchni :D rownie dobrze mozesz dac na przedpokoj

Gość gość
No nie moze byc pralka w kuchni bo przeciez wszyscy Polacy maja w łazienkach , nie maja tez wanny bo niemodna i od moczenie sie godzinami robi sie rozklapiocha a łazienka służy wyłącznie do srania sikania i ewentualnie obmycia sie. W kuchni nie moze tez stac kosz na pranie bo śmierdzą brudne gacie jak gotuje obiad i pralka warczy , ale zmywarka jakos nie przeszkadza. No i te co maja w kuchni to sa "idiotki clauny bawoly kozaki" i w ogole syf z zagranicy czyt. Z UK.

Gość gość
w doopie, kogo to obchodzi gdzie kto trzyma pralkę? :o nie macie lepszych tematów do rozmowy?

Gość gość
90 % ludzi ma to jest normalne. Fakt niezaprzeczalny. Większość ma zawsze racje. AMEN.

Gość gość
jaka rozklapiocha ? o co chodzi? nom. bo zmywarka w kuchni to nie pasuje przecież w ogóle :D mam pomysł.. dajmy kosz do prania do kuchni... bo jak sie rozbierasz do kąpieli lub pod prysznic, to wtedy bedziesz tam szedl zeby brudne ubranie wrzucic :D ty czlowieku jestes nienormalny :D to moze bedziemy ustawiac wszystkie sprzety w losowych pokojach bo tak bedzie bardziej zachodnio :D

Gość gość
ja mam w łazience pralke i tak całe życie widziałam u innych i u siebie, dla mnie to jest normalne ale chuj mnie to obchodzi miejcie sobie też pralke nawet w salonie

Gość gość
a mnie nigdy nie podobała się pralka w łazience i w bloku zamiast wc zrobiłam miejsce na pralkę i mam tam też półki ze środkami czystości. Łazienkę za to mam teraz nie zagraconą niedodającą uroku pralką. Do pralek w kuchni nic nie mam pod warunkiem że są zabudowane i ich nie widać. Moja znajoma tak ma najpierw jak to usłyszałam wydawało mi się to dziwne ale ma tak małe mieszkanie że nigdzie indziej by jej nie weszła. A kuchnię ma ładną i sporą więc zabudowała tak że nikt tego nie widzi. Ja jednak u siebie dziwnie bym się czuła z pralką w kuchni.Jakoś mi to nie pasuje.

Gość gość
najlepiej pralke to w salonie, pod telewizor podstawic :D a lodówke to na balkonie a zmywarke na klatce schodowej :D a wanne na podwórku :D a łóżko w stodole :D no co bawmy się na całego!!!! :D

Gość gość
Co komu do tego gdzie ma pralkę ? Widziałam i telewizory w łazience i lodówki w sypialniach, ale was wszystko dziwi , ograniczona wyobraźnia, smutne. Ale nie dziwi was ze ktoś sobie krasnali w ogródku wstawia czy sztuczne kwiaty na balkonie ?

Gość gość
gość dziś jaka rozklapiocha ? o co chodzi? nom. bo zmywarka w kuchni to nie pasuje przecież w ogóle mam pomysł.. dajmy kosz do prania do kuchni... bo jak sie rozbierasz do kąpieli lub pod prysznic, to wtedy bedziesz tam szedl zeby brudne ubranie wrzucic ty czlowieku jestes nienormalny to moze bedziemy ustawiac wszystkie sprzety w losowych pokojach bo tak bedzie bardziej zachodnio N Kto jest nienormalny?

Gość gość
pewnie kosz z brudnymi majtkami też mają w kuchni żeby było blisko do pralki

Gość gość
Najlepszy temat tygodnia :D "Pralka w kuchni czy w łazience" PRALKA W KUCHNI W KUCHNI :D jeżeli dzisiaj pralka w kuchni to co dalej :D kibel w salonie :D

Gość gość
ja mam pralke w salonie,tam gdzie mialbyc kominek wepchalam pralke i jest git :)

Gość gość
"pewnie kosz z brudnymi majtkami też mają w kuchni żeby było blisko do pralki " dokładnie :D

Gość gość
ja mam kibel w kuchni, jak jem to siedze na sedesie przy stole i co zjem to wysram

Gość gość
coraz lepiej :D ale my polacy europejscy i tacy zachodni teraz :D w ogóle ktoś napisał TV w kiblu. a co jak cala rodzina chce ogladac to siadaja w kiblu gdzie sie da? :D

Gość gość
Ha ha kocham was polskie durne kobiety, od dawna nic mnie tak nie rozbawilo jak pralka w kuchni vs pralka w łazience!:-D naprawdę mam ostatnio wiele zmartwień więc uratowalyscie mnie przed depresja :-D No i rozklapiocha, to już wgl :-D

Gość gość
Raz robotnik mi wnosił pralkę do domu, a jak już wniósł na piętro to pyta... "pani, a te praleczke to pewno do kuchni?!" a ja na to oczy i tylko kazałam mu zostawić na przedpokoju. żenada :/

Gość gość
Ja mam w kuchni i nie narzekam

Gość gość
A gdzie masz kosz na brudne pety

Gość gość
gość dziś coraz lepiej ale my polacy europejscy i tacy zachodni teraz w ogóle ktoś napisał TV w kiblu. a co jak cala rodzina chce ogladac to siadaja w kiblu gdzie sie da? Tępaku!!! Myśl ! Maja tv w łazience co nie znaczy ze jedna sztuka w domu! Boże jak cieżko sie myśli co poniektorym......

Gość gość
Niektórzy to w d***e byli i gowno widzieli :D 90% polakow ma tak to nie mozna inaczej. A gdzieś to zapisane jest ze nie mozna ? Zakaz jakiś ? Kazdy moze sobie urządzać mieszkanie swoje jak chce, wolny kraj. Jakas schizofreniczka tu siedzi i wyzywa na wszystkich tropikach ludzi co nie daj Boże maja inaczej niż ona , niż 90% społeczeństwa.

Gość gość
A co w każdym pokoju telewizor? :D Bo nie może się na chwile oderwać od ulubionego serialu :D

Gość gość
Moze chcą pokazać innym jacy to oni " nowocześni

Gość gość
Bo jak w salonie plazme se postawili na kredyt, to teraz ten stary wielki TV do łazienki pchają, nic nie może się zmarnować :D a zazdrość sąsiadów i rodziny bezcenna :D