Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nikt dziś nie napisze o biedzie w anglii

Polecane posty

Gość gość

to taki chodliwy temat zawsze się można dowartościować że się żyje w lepszym kraju a tu nikt no jak dziady gdzie sie schowałyście.

Gość gość
znowu ty pedofilu i twoje kretynskie topiki ?

Gość gość
Wal sie trollu kafeteryjny Znowu z zazdrości zakladasz juz setny temat zeby sie wyżyć na rodakach,bo tobie w uk nie wyszlo

Gość gość
Prawda kole w oczy co emigracyjne szczury :D? Beka z nieudacznikow bez zadnej tozsamosci narodowej.

Gość gość
Nie kole.szczur to ty jestes,bo dalej zazdroscisz tego,ze nam sie udalo,a ty gnijesz jak dziad w tej zacofanej polsce.

Gość gość
Nie przyszło ci do głowy debilu, ze jakby nam było źle to byśmy stąd wyjechali?!

Gość gość
Nie przyszło ci do głowy debilu, ze jakby nam było źle to byśmy stąd wyjechali?! xxx wtedy on odpisuje, że nie wracacie do polski bo wstydzicie się przyznać do biedy jaką macie w UK ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Autor to nieudacznik i wylewa swoje frustracje na forum,bo nam zazdrości

Gość gość
Sporo osób nie wraca do Pl bo nie ma po co ani do czego

Gość gość
Autorze,opowiedz nam jak to w uk nie dałeś rady,jaki to zalosny dziad z ciebie. Wiemy,że nam zazdrościsz,ale to bardzo brzydko zazdrościć,wiec taka rada-pogódz sie ze swoim losem

Gość gość
Zazdrościć? A czego? Wegetacji wsród czarnoskórych i muzułmanów ?!?

Gość gość
Ja nie wegetuje,tylko tu jest mój dom i całe życie. i mam gdzieś,ze po ulicy łażą muslimy albo czarnuchy czy chinole-czlowiek to czlowiek

Gość gość
no w anglii to tylko bieda,murzyni,araby syf stare rudery jak ktoś tu napisał nawet śląskie familoki to przy tym luksus.

Gość gość
Ej szmaciarze emigracyjni. Tak sie napinacie, wiec napiszcie co sie wam tak udalo na wygnaniu, czego to takiego ludzie w Polsce nie maja. No dawac platfusy, czekam na wasze wypociny.

Gość gość
Ale po co? Przecież i tak nam nie uwierzysz bo nie chcesz perzyjac do wiadomości, ze komuś się udało to co tobie się nie udało.

Gość gość
Słuchaj ty k***o z j*****j polski raz a pożądnie i nie otwieraj co chwile podobnego tematu Tu mamy wszystko czego nie mogliśmy miec w pl. A teraz zamknij lapka grzecznie i w*********j cwelu z forum!! Nudzisz w kółko tym samym. Nara!!

Gość jestem za PL
Do gość dziś nie jestem autorka tematu.Nawet nie wypowiadałam się w nim,ale przeczytawszy Twój post niestety musze stwierdzić,że jestes osobą znerwicowaną co oznacza,że jednak życie w Anglii nie jest dla Ciebie takie słodkie. Poza co Ty takiego masz w tej Anglii za ciągłe tyranie i marne zarobki,bo wątpię abyś miał prestiżową pracę za duże pieniądze.

Gość gość
Poza co Ty takiego masz w tej Anglii za ciągłe tyranie i marne zarobki,bo wątpię abyś miał prestiżową pracę za duże pieniądze. xxx a po co ma ci napisać co ma - i tak nie uwierzysz, bo przecież wiesz lepiej co kto z nas ma a teraz weź się za gotowanie obiadu bo niedziela dzisiaj i rosół musi być

Gość jestem za PL
Do gość dziś ,w moim domu od 15 lat nei jada sie rosołu w niedzielę.Ba,rzadko kiedy jemy rosół. Znam realia w Anglii i nie tylko,więc wciskanie ciemnoty jakoby jeden z drugim ma za granicą wszystko jest mało bystre. Owszem,jeżeli osoba jest dobrze wykształcona,znajaca jezyki ,jest bardzo dobrym fachowcem w pracach fizycznych to zgodzę sie,że za granicą ma super,ale taka osoba miała w PL także super.Taka osoba wszędzie będzie miała super. Wybacz,ale osoba,która w swoim kraju nie dawała sobie rady nie będzie miała za granicą super.Ot po prostu będzie żyłą z dnia na dzien za marne pieniędze.

Gość gość
Bieda w anglii haha nie no...to chyba jakis zart :D wczoraj na wypadzie po miescie (zakupy, impreza) wydalem okolo 250 funtow zero jakiegos uczucia ze za duzo wydalem wstalem wypoczety wyluzowany za chwile sie ubieram i ide kupic kilka ciuszkow i tak leci dzien za dniem na spokojnie sasuad nawet kure ma czlowiek sie czuje jak na jakis wczasach agroturystycznych :) to inny swiat jest spokoj ducha konto w banku rosnie pozdrawiam wszystkich zadowolonych z zycia w uk :)

Gość gość
gość dziś ty masz tak w Anglii a ja mam tak w PL .

Gość gość
gość dziś ,tylko z tą różnicą,że mieszkam z rodziną w domu sama,a nie wynajmuję pokój z obcymi ludzmi.

Gość gość
Jak ci tak dobrze w PL dlaczego w kółko probujesz to innym udowodnić ze wszystkich sił i pokazać jak ci lepiej? Nas to g. obchodzi. Jeśli musisz kogoś przekonywać, znaczy, ze tak nie jest :-) Pozdrawiam kolegę 11.32.

Gość gość
gość dziś nudze sie w domu,wiec weszlam na kafe i po raz pierwszy wypowiadam sie w tym temacie na takim forum i nie udawadniam nikomu nic,tylko piszę,że znam zycie w Anglii i innych krajach i wiem ,że ci co w PL nie za duzo mieli to i za granicą mają niewiele.No chyba,że niewiele uważają za dużo.

Gość gość
Byl dziadem w Polsce = Jest dziadem na emigracji. Simple? Simple, jak to mowia w ciapackich reklamach z meerkat :D

Gość gość
tylko debile uogólniają i wrzucają wszystkich do jednego wora!

Gość gość
Nie nudzila bys sie teraz gdyby cie bylo stac na jakis wypad pozwiedzac do galerii cokolwiek a ty kisisz ogora pewnie z dzieckiem w niedzielne popoludnie maz pewnie doi browara przed tv ot ta polska sielanka :) i jedyne co ci daje szczescie to uswiadamianie ludziom z innego kraju jak powinni byc nieszczesliwi chociaz im dobrze ;)

Gość gość
14.39 No właśnie! Ale ktoś komu się nie udało zapewne do tej grupy należy. Nie może zrozumieć, ze ludzie są szczęśliwi na różne sposoby i ze są w Anglii z wyboru. Pomijając lepsze warunki finansowe, lepiej jest z innych względów. Np wolność od takich właśnie ludzi, którzy maja mentalność zaścianka.

Gość gość
Tak a nie zaścianek jest w dzielnicy miasta w UK zaludnionej przez emigrantów z Europy Wsch i kolorowych ... Ot metropolia . Ulice a la familoki w Rudzie Śląskiej przestępczość jak w Afryce i nieporządek . Najbardziej spinają sie ci właśnie stamtąd.