Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam kobietę, która nie ma problemu z braniem pigułek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość

która lubi seks bez gumki, gdy facet kończy w niej, nie uważa przyjmowania hormonów za "trucie się" i nie chce mieć dzieci, a więc będzie je przyjmowała uczciwie.

Gość gość
Z takimi wymaganiami to do burdelu

Gość Poznam mężczyznę
Poznam mężczyznę, który nie ma problemu z podwiązaniem nasieniowodów, który lubi seks bez gumki, żeby mógł kończyć we mnie, nie uważa wazektomii za "okaleczanie się" i nie chce mieć dzieci, a więc uczciwie i bez fochów przejdzie ten szybki i nieszkodliwy zabieg.

Gość gość
nie mam nic przeciwko hormonalnej antykoncepcji, ale nielubię takich ludzi jak ty.

Czuję się w obowiązku poinformować Cię, autorze, że moje pierwsza ciąża była wpadką, pomimo brania tabsów anty :) być może nie pasowały z antybiotykiem który brałam, albo może z jakiegoś innego powodu nie zadziałały :) nikt nie jest w staniie powiedzieć dlaczego tak się stało- lekarz powiedział mi że na opakowaniu żadnych tabletek anty nie jest napisane że skuteczność wynosi 100% :o :) tak że ten :p

Gość gość
W burdelu bez gumki? Chyba nigdy nie byłas w burdelu ;) Wazektomia jest to okaleczanie się - trwałe pozbawienie płodności. Kobieta wystarczy że odstawi hormony i znów jest płodna.

Gość Poznam mężczyznę
przecież nie chcesz mieć dzieci ;-) a wazektomia jest często odwracalna w Polsce co prawda chyba nielegalna ale to dla takiego *****cza nie powinno być przeszkodą

Gość gość
Prawidłowe przyjmowanie antykoncepcji, bez mieszania z antybiotykami, bez rzygania i wysrywania, łykanie o stałej porze dnia - daje prawie stuprocentową pewność. Te co zaszły na tabsach po prostu źle je przyjmowały.

Gość gość
hahaha juz laski leca bez majtek do goscia ktory lubi to robic bez gumy i ma burdelowe doswiadczenia

Gość gość
Teraz nie chcę mieć dzieci, ale wiesz... tylko krowa nie zmienia poglądów ;)

Gość gość
"Kobieta wystarczy że odstawi hormony i znów jest płodna." YYY? kto ci takich głupot naopowiadał? powrót do płodności to często kilka miesięcy

Gość gość
do Kinga: ale burdelowych doświadczeń nie masz chyba ;-]

Gość gość
poza tym są kobiety, które może by i chciały brać tabsy ale nie mogą bo mają różne skutki uboczne. Jak ja brałam to akurat skuteczność anty była 100% bo libido mi spadło do zera ;-)

Gość gość
Wniosek o moich rzekomych doświadczeniach burdelowych wysnuła idiotka nie potrafiąca czytać ze zrozumieniem. Gdzie napisałem, że chodzę na d****i? Koledzy mi opowiadali ;) - mają doświadczenia nie tylko w burdelach, ale także u przydrożnych ssaków. We wszystkich tego rodzaju przybytkach trzeba załozyć gumę.

Gość gość
wazektomia nie jest nielegalna. wlaśnie przez to że jest odwracalna ;) x "kto ci takich głupot naopowiadał? powrót do płodności to często kilka miesięcy" w moim przypadku np. po odstawieniu anty będę bardziej płodna niż zwykle :D ale ja mam zaburzenia x ale w zyciu bym nie wzieła goscia który swoją wygodę przedkłada nad moje zdrowie (może kiedys nie będe już mogła brać tabletek, zacznę inne leczenie itd i co wtedy?)

Gość gość
hormony nie zawsze działają, nawet przy poprawnym braniu ;)

Gość gość
Nie myślę tylko o swojej wygodzie, ale też o wygodzie partnerki. Napisałem że poznam kobietę, która to lubi. Nie lubisz? To co w takim razie robisz w moim temacie?

Gość gość
widać naprawde nie chadzasz do burdeli, seks bez gumy to czesto tylko kwestia wyzszej ceny

Gość gość
Hormony nie działają gdy kobieta chce zrobić "wpadkę kontrolowaną", a potem wciskać swojemu facetowi kit, że jest jedną 0,01% które nie wiadomo dlaczego zachodzą pomimo przepisowego stosowania antykoncepcji.

Gość gość
napisales ze szukasz kobiety ktora lubi bez gumy a pewnie wiekszosc kobiet lubi nie napisales ze szukasz kobiety ktora lubi doustna antykoncepcje

Gość gość
Jeszcze dopłacać za seks bez gumy w burdelu? Nie skorzystałbym. Seks bez bumy może zaproponować tylko prostytutka, której wszystko jedno bo i tak ma już w sobie cały pakiet chorób wenerycznych więc niczym nowym już się nie zarazi.

Gość gość
W tytule napisałem że poznam kobietę, która nie ma z tym problemu. Na tym forum kobiety mają z tym ewidentny problem. Zaraz wyzwą od egoistów, d****arzy i wyślą na wazektomię.

Gość gość
"Napisałem że poznam kobietę, która to lubi. Nie lubisz? To co w takim razie robisz w moim temacie?" jak myślisz geniuszu, skoro biore anty to wolę w gumce? :D a faceta mam, więc egoista zdecydowanie mi nie jest potrzebny. Dla wygody partnerki to byś o wazektomii myślał x a Ty od tego, ze tabletki zawsze dzialają chyba że kobieta celowo robi wpadkę - można zjeść coś co wpłynie na wchłanianie się tabletek. i co wtedy? skad mam wiedziec jak każdy pokarm wpływa na wchlanianie sie tabletek? Ty, jako facet będziesz mi dyktował co, ile i o jakich godzinach mam prawo jeść?

Gość gość
Ginekologa zapytaj. Mozesz zapytać ginekologa kobietę :P

Gość gość
Dlaczego nie wyślesz swojego faceta na wazektomię tylko trujesz się hormonami, które podobno są takie nieskuteczne?

Gość Poznam mężczyznę
no bo wazektomia bardziej pewna niz tabsy nie ma od razu strachu jak sie zdarzy, za przeproszeniem, sraczka albo rzyg jaki ;-) no i nie obciaza watroby, nie robi sie po niej cellulit, nie tyje sie, nie spada poped, nie wyskakuja pryszcze etc.

Gość gość
Nie zorientowaleś się, ze to pytania retoryczne? Nie da się przewidzieć reakcji organizmu w każdej sekundzie zycia, silny stres może powodować zwiększony wyrzut danych hormonów i to też wplynie itd. x A co do autora. To tak jakby pisać "szukam kobiety ktora lubi robić loda", także te co lubią nie chca by to było jakimś głównym kryterium w doborze. Chyba, ze Wy lubicie być wybieranie bo macie dużo kasy, dużego penisa itp