Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznam kobietę, która nie ma problemu z braniem pigułek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość gość
imbecylu :D cytat z mojej wypowiedzi poniżej. chyba wyraźnie dałam znać, ze się leczę w ten sposob (taaak, dokładnie to jest LEK który ma działanie LECZNICZE) "w moim przypadku np. po odstawieniu anty będę bardziej płodna niż zwykle smiech.gif ale ja MAM ZABURZENIA x ale w zyciu bym nie wzieła goscia który swoją wygodę przedkłada nad moje zdrowie (może kiedys nie będe już mogła brać tabletek, zacznę inne leczenie itd i co wtedy?)"

Gość gość
Wazektomia bardziej pewna od hormonów. OK. A na ból zęba najlepsza jest morfina. Po co się truć jakimś Apapem czy innym paracetamolem?

Gość gość
Nie mam problemu ze zrobieniem badań - na d***** nie chodzę, nie bzykam się przygodnie.

Gość gość
"Wazektomia bardziej pewna od hormonów. OK. A na ból zęba najlepsza jest morfina. Po co się truć jakimś Apapem czy innym paracetamolem?" Porównanie całkowicie nietrafione. Jesteś idiotą?

Gość gość
Ty od imbecyla - dalej nie wiem co robisz w temacie. Jak ci temat ciśnienie podnosi to poudzielaj się w innych tematach. Na pewno znajdziesz coś dla siebie.

Gość gość
"Porównanie całkowicie nietrafione. Jesteś idiotą?" Wszystko ładnie, a gdzie argumenty?

Gość gość
A na ból zęba najlepsza jest morfina. Po co się truć jakimś Apapem czy innym paracetamolem? zzz ale o co ci chodzi? zeby miec seks bez gumy czy zeby mioec seks bez gumy i sprawe antykoncepcji zrzucic na kobiete? przy twoim podejsciu i tak bedziesz zawsze podejrzewal ze ona nie lyka pigulek jak tzreba i chce cie zlapac na dziecko moze o to chodzi, lubisz ten dreszczyk emocji, co? ;-P

Gość gość
Ale wytłumacz mi, dlaczego mam w Twoim temacie nie być? Niezłe mądrości tu są. Założ może sobie jakiś prywatny temat :D x Ale wychodzi na to, że ja lubie seks i biore tabletki a Tobie cos nie pasuje ;)

Gość 18:52 to w czym kobiety widzą problem? Fakt że niektóre antykoncepcyjne powodują spadek libido, ale wtedy trzeba ginekologa molestować o badania hormonalne, żeby dostosować tabletki do swojej gospodarki hormonalnej.

Gość gość
Wystarczy, że kobieta będzie łykać tabletki w mojej obecności. Jaki to jest problem? Najlepiej wysłac faceta na wazektomię, niech mu zrobią operację bo jaśnie pani nie chce się łyknąć malutkiej pigułki raz dziennie. Jak wymyślą hormony dla facetów to ja je będę łykał - dla mnie to żaden problem.

Gość gość
Gdyby hormony tylko szkodziły to by ich nie sprzedawano. Jednej libido spada, ma pryszcze, a u innej na odwrót - zwiększone libido, wygładzona cera plus w gratisie większe tzytzki. Których jest więcej? Tych, którym hormony szkodzą? Tych które nie mają żadnych skutków ubocznych i na hormonach czują się tak samo jak bez hormonów? Czy tych, którym po hormonach się polepsza? Których jest najwięcej?

Gość gość
"taaak, hormony to apap, a wazektomia to morfina. JAASNE" xxxxx zaloze sie ze do autora i tak nie dotrze. To typ, który wie lepiej. Zawsze.

Gość gość
Hormony to leki i dlatego je się sprzedaje. I wg Ciebie najgorsze po anty to PRYSZCZE I SPADEK LIBIDO? x Ibuprofen masz bez recepty i nie ma skutków ubocznych? No imbecyl to idealne określenie dla Ciebie.

Gość gość
OBOJETNIE czy laska miała po nich pryszcze czy większe cycki to prawdopodobieństwo zachorowania na poważne choroby (np. rak piersi) się zwieksza. Nawet gdy sa dobrane, gdy działają leczniczo itd.

Gość gość
Wy tu wszystkie wiecie NAJlepiej. Wazektomia to nic - zabieg nic nieznaczący, bezbolesny, niekosztowny, odwracalny i w ogóle każdy facet powinien się takiemu zabiegowi poddać. A pigułki hormonalne to ZŁO! Tylko zakrzepice po nich, udary mózgu, spadki libido i co tam jeszcze wymyślicie.

Gość Szukam mężczyzny
'Których jest więcej? Tych, którym hormony szkodzą?' z moich obserwacji wynika, że najwięcej jest tych, które muszą poświęcić sporo czasu, zdrowia, urody, dobrego samopoczucia i kasy na dobranie odpowiednich tabletek.

Gość gość
Jak widać może być problem ze znalezieniem kobiety, która nie ma problemu :( Na kafe na pewno szukał jej nie będę.

Gość gość
Gdyby hormony tylko szkodziły to by ich nie sprzedawano to tak samo jak z wódka szkodziła to by jej nie sprzedawano

Gość gość
Wypisz wymaluj egoista :) raka sobie wymyślamy, torbiele sobie wymyślamy, i co jeszcze? heh, dlatego właściwie nie ma co się dziwić, że wypisujesz anonse na babskim forum

Gość gość
Z praktyki studentów medycyny: 'Byłyśmy wtedy w oddziale chirurgi ogólnej, na odcinku kobiecym. Znajdowało się tam wówczas trzydzieśc***acjentek. Połowa miała zdiagnozowane nowotwory w piersiach i z czego u ośmiu z nich wystąpiły przerzuty. Każda z tych kobiet tak, czy tak musiała trafić pod skalpele zacnych chirurgów. Z naszych skrupulatnie zebranych wywiadów wyszło, że co druga z tych kobiet stosowała antykoncepcję hormonalną. W grupie przyjmującej owe leki dominowały również pacjentki prezentujące przerzuty... Brnąc dalej w obserwacje na oddziale chirurgii, zauważamy też panie z dolegliwościami żylnymi i tętniczymi. Mam tu na myśli zakrzepicę. Tych pacjentek z kolei było na tamte dni osiem. Połowa z nich podała, że stosowała i nadal stosuje (!) antykoncepcję hormonalną. Teraz dla odmiany neurologia i też sprawa naczyniowa. Kobieta lat 36, od dwóch tygodni przebywa na oddziale udarowym. Połowicznie sparaliżowana. Dlaczego? Zator mózgowy. I znowu pytanie... Taka młoda? Z wywiadu od rodziny wynikło, że ta pani prowadziła zdrowy tryb życia, nie było obciążeń zapisanych w genach. Jak później się również dowiedziałyśmy - brała leki antykoncepcyjne. A teraz przenieśmy się na pewien oddział ginekologii endokrynologicznej. Bardzo miły oddział, z anielską obsługą, lekarzami na poziomie... Pacjentek 35, każda ze swoim problemem. Piętnaście z nich łączyło jedno pytanie - dlaczego nie mogę zajść w ciążę? Dziewięć z nich w wieku średnio 29 lat, podało że systematycznie, od kilku lat, stosowało antykoncepcję hormonalną (u pozostałej szóstki w wywiadzie było obecne drastyczne odchudzanie, wady układu rodnego i rodzinne występowanie niepłodności). Stan psychiczny tych kobiet był nie do opisania słowami... i raczej nie było dnia bez konsultacji psychiatrycznej'

Gość Szukam mężczyzny
"Na kafe na pewno szukał jej nie będę." Uff ;-)

Gość gość
Raka i inne choróbska sprowadzają na was także inne rzeczy - ale to hormony są wszystkiemu winne, zwłaszcza te antykoncepcyjne, i zwłaszcza wtedy gdy do ich przyjmowania namawia facet :P

Gość gość
Pomimo, że doustne środki antykoncepcyjne, zostały zaliczone do I grupy czynników rakotwórczych, zgodnie z raportem opublikowanym w 2005 roku przez Międzynarodową Agencję Badań nad Rakiem, z ramienia Światowej Organizacji Zdrowia, lekarze nadal rutynowo przepisują pigułki z rożnych powodów, począwszy od trądziku do kontroli urodzeń (American Cancer Society, 2008). http://www.eioba.pl/a/31ea/pigulka-antykoncepcyjna-powoduje-raka

Gość gość
"Raka i inne choróbska sprowadzają na was także inne rzeczy - ale to hormony są wszystkiemu winne, zwłaszcza te antykoncepcyjne, i zwłaszcza wtedy gdy do ich przyjmowania namawia facet" Człowieku czy Ty siebie czytasz? Czy Ty czytasz co ktoś tu wkleja? 10latek więcej rozumie.

Gość Szukam mężczyzny
skoro tu juz nie bedziesz szukal to moze wyjasnij na koniec nam glupiutkim panienkom co przemawia przeciw wazektomii

Gość gość
Te wklejki to jakaś katolicka propaganda mająca na celu zdyskredytowanie najlepszej metody antykoncepcji jaką do tej pory wymyślono - dostępnej dla każdej kobiety, która nie wstydzi się pójść do ginekologa po receptę.

Gość gość
Obawiam się, że głupiutkie panienki mogłyby nie ogarnąć mojego wytłumaczenia swoimi ptasimi móżdżkami, za to zostałbym nazwany egoistą, imbecylem, idiotą, szowinistą, d****arzem (lub prawikiem - dla odmiany), zwyrodnialcem, zboczeńcem, pijakiem i złodziejem, nosicielem chorób wenerycznych i wszystkim innym co najgorsze. Taki już urok tego forum.