Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariola1964

Podejrzewam anemię u córki, proszę o pomoc!

Polecane posty

Dzień dobry, tak jak napisałam powyżej, podejrzewam anemię u córki. W tym roku w lipcu była w szpitalu z silnymi bólami głowy lecz stwierdzono u niej że to od oczu. Teraz od ponad tygodnia ma objawy anemii: -bóle głowy -codziennie jest jej niedobrze -mało je (brak apetytu) -mało pije -osłabienie -cały czas jest zmęczona -senność -jest blada -blade spojówki -włosy są zniszczone i podatne na wypadanie -problemy z koncentracją -zawroty głowy Córka ma 15 lat i tak jak wspominałam leżała w szpitalu i zrobiono jej badanie krwi: #EOS- 0,33 (PRAWIDŁOWE 0-0,20) HGB 13,7 (13-16)

Gość gość
ale w czym mamy Ci pomóc? zgłoś się do lekarza

Gość gość
Zbadaj tarczycę, w tym przeciwciała.

Gość ffinka
Podejrzewam zatoki ...,żołądek .Czy córka pokaszluje,ma nalot na języku ?

Gość mariola1964
Pokaszluje

Zapraszam na moja stronę Napoje Aloesowe forever.sklep.pl umieszczę tam wpis o anemii. Ja również miałam ogromne problemy ze zdrowiem, dzieci strasznie mi chorowały. Ale odmieniło moje zycie picie miąższu aloesowego i naturalne, nie z apteki witaminy i suplementy. ja miałam nerkę do zabiegu.... a zaczęłam pić aloes i mam ją zdrową!!! I zdrowe dzieci!!! Znaczy ze mam już wszystkie skarby Świata!!! Zapraszam do kontaktu nawet tel. 608 453 610

Zapraszam na moja stronę Napoje Aloesowe forever.sklep.pl, www.forever.sklep.pl osoby, które chcą się zdrowo odżywiać i zdrowo o siebie zadbać. Które chcą zachować zdrowie, młodość, urodę, zdrowy umysł i nie tylko. mamy, które świadomie dbają o zdrowie swoich pociech. Moja przygoda z Forever rozpoczęła się po moim tragicznym upadku ze schodów. Niestety lekarze nie potrafili mi pomóc. Różnego rodzaju środki przeciwbólowe nie uśmierzały bólu silnie stłuczonego kręgosłupa. Szukałam pomocy wszędzie. Różni specjaliści twierdzili, że tak silne stłuczenie niesie za sobą konsekwencje do końca życia! To było straszne…Nie mogłam normalnie funkcjonować. Mając 1,5 roczną córeczkę i 9 letniego syna nie byłam w stanie się nimi zająć. W listopadzie 2011 spotkałam panią Ewę, która poleciła mi Aloe Heat Lotion – aloesową maść rozgrzewającą. Trudno wówczas było mi uwierzyć, że ona mi pomoże… Ale stał się cud. Już po 2-3 użyciach efekt był zdumiewający. Na dzień dzisiejszy nie wiem co to ból kręgosłupa i mogę normalnie żyć. Kolejne moje doświadczenie to moja kamica nerkowa… jak ręką odjął po aloesie i innych naturalnych produktach Forever. Skończyły się ciągłe infekcje, antybiotyki, wizyty u lekarzy z chorymi dziećmi. Dzisiaj żyjemy spokojnie, nawet jeżeli przypląta się katar, to aloes sobie z nim radzi. Nie truję moich dzieci antybiotykami i wiem, że dając im aloes, naturalne witaminy, minerały, daję im wszystko co najlepsze! Inwestuję w ich zdrowie i jestem z tego powodu szczęśliwa. Każdy z nas ma swoje ulubione produkty dopasowane do naszych potrzeb. Mąż, ja i dzieci wiemy co jemy.

Gość ffinka
Pokaszluje ...moje przypuszczenia się potwierdziły .Proszę podawać Pektosol .Nie jest smaczny więc popić wodą ze sokiem .Nastąpi odksztuszanie ,rozrzedzi się wydzielina ,ustąpią bóle głowy ,zawroty ,osłabienie ,bladość .....Zapewne są powiększone węzły chłonne .Przez pierwsze dni przyjmowąć Pektosol kilka razy dziennie w mniejszej dawce .Dalej ......Twój nr tel ułatwi porade......

Gość gość
Czyli to nie anemia?

Gość gość
To nie anemia, to defekt muzgó. U matki naturalnie.