Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looking Too Closely

Po randce. Postawić na nim krzyżyk, czy jeszcze nie?

Polecane posty

Gość gość
i na jakim portalu się poznaliście? sympatia?

Gość gość
no i autorka mi uciekła :)

Gość gość
okaze sie co bedzie

Gość gość
autorko z jakiej branzy to chłopak? nie proszę byś mówiła gdzie pracuje, ale w jakiej dziedzinie i czy przypadkiem nie jest tak, ze ma kilka miejsc? jedno stałe i reszta na zlecenie? ;)

Może sąduje, maumówionych jeszcze kilka spotkań, a potem się zdecyduje. Nie było od samego początku wielkiego "łał", szkoda, tylko czy to jest wyznacznikiem udanego związku? Chyba nie zawsze. Czekaj i też umów się z kimś innym. Czekając trzeba sobie czymś ten czas wypełnić.

Gość gość
30 lat, Marcin, Warszawa, no naprawde myślę, ze mozemy mówić o tym samym :O

Gość gość
Sluchaj on na pewno nie stracil zainteresowania nie chce byc nachalny nawet gdybys mu sie nie spodobala na jakas wieksza relacje to pod warunkiem ze nie wygladasz jak jakas zmora to chcialby i na pewno chce cie bzyknac wiec po co sie dystansowac skoro wie ze ma cie w zasiegu reki to jakies nielogiczne

Już chciałam pisać, że on chyba nie z takich co tylko bzyknąć chcą, po czym pomyślałam "puknij się w głowę, oni wszyscy chcą" :) No, a zmora nie jestem :D Nie wiem, poczekam jeszcze chwilę, może jest tak że koleś nie chce na desperata wychodzić, zapytałam co słychać, jak się nie będzie chciał umówić na jutro kiedy ma wolny dzień, albo na jakikolwiek inny to olewam temat i szukam innego.

Gość gość
to nie to tamten z innej, ale podobne zachowanie, chyba, że kłamał z ta branżą, wszystko mozliwe :O