Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie WYSMIEWAJA czyis wyglad ,jak dana osoba nie ma wplywu na to...

Polecane posty

Gość gość
I jeszcze jedno do pan wszechwiedzacych, znających się na wszystkim. Jeżeli trądzik byłby tak łatwy do wyleczenia, nie miałyby go na pewno bogate gwiazdy, a wiele mamy przykładów na to ze nie dotyka to ludzi którzy o siebie nie dbają, lub oszczędzają na kosmetykach.

Gość gość
Przeciez JENIFFER LOPEZ ,KATY PERRY -one mialy tradzik i maja nawet blizny

Gość gość
Wysmiewaja ci ktorzy tak naprawde nie znaja zycia ..nie rozumieja nic,... za glupi sa zeby zrozumiec ..

Gość gość
Bo są prostakami, ktorzy sami mają kompleksy i z tej przyczyny KRZEPIA swoją chorą duszę wysmiewajac się z innych. Są niezbyt inteligentni i nie mają świadomości o ograniczonych horyzontach postrzegania świata na własne życzenie.

Gość gość
Ciekawe jakby sie czuli na mijscu tego wysmiewanego ? niestety za glupi,prosci ,podli sa zeby sie wstawic na miejscu osoby ktorej nabijaja sie nasmiewaja,wyzywaja

Gość gość
ZYCIE Roliczy i za to..

Gość gość
przyjdzie na nich czas.

Gość gość
Glupi wysmieje ,madry zrozumie..

Gość gość
Ludzie bywaja okrutni ,wredni

Gość gość
bo sa pusci glupi mega ,nic nie rozumiejacy z zycia...

Gość gość
Bo ludzie to płytkie potwory, które oceniają po wyglądzie. Jestem otyła od dziecka i nie mogę schudnąć bo biore leki, które powoduja tycie i od kąd pamiętam wmawiano mi że jestem brzydka, gruba, no po prostu beznadziejna. Przez to wiele razy płakałam, nawet sie samookaleczałam i stałam sie straszliwie wrażliwa. Kiedy byłam starsza poznałam wręcz cudownych przyjaciół z podobnymi problemami. Razem do dzis się wspieramy. A co do wyglądu to nie mamy na to zbytnio wpływu. Łatwo powiedzieć ''trzeba dbać o sibie, kupowac dobre kosmetyki.' to nic nie pomoże. Każdy ma chociażby jeden kompleks na punkcie swego wyglądu to na h*j sie nimi przejmować?

Gość gość
No ale RYSY TWARZY ciężko zmienić diametralnie prócz radykalnej operacji plastycznej.

Gość gość
bo jestes pewnie pasztetem na ktorego w realu zwymiotowalbym a tutaj moge ci tylko napisac: nie przejmuj sie ludzmi to w wiekszosci dranie.