Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykro mi czytać, ze żal ani głównie ze względu na dzieci

Polecane posty

Gość gość

a ona to co??? 36 lat, pełna życia, ładna... to jeden z powodów, dla których nie chcę mieć dzieci; wtedy nawet śmierć człowieka nie jest niczym personalnym, nikt nie żałuje jej, lecz jej dzieci a jak wam dziecko z wieku 36 lat umrze, to będziecie p/i/e/r/d/o/l/i/c, że za szybko, bo kawał życia jeszcze było przed. dzieci poniekąd odbierają życie, bo po śmierci nawet człowieka nie jest żal;-/.

Gość EIiza
Durna jesteś Szkoda dzieci, bo zostały pół sierotami, wiesz jak to jest stracić matkę w wieku kilku lat, że się wypowiadasz?:O

Gość gość
one straciły matke, ona straciła zycie ale wy macie to w d***e, bo kobieta matka to już nie ten sa człowiek

Gość gość
troche przeszła, wypowiadala sie wiele razy o kilkakrotnych poronieniach...a tu nagle rak. szkoda kobiety.

Gość gość
dzięki tym dzieciom cząstka Ani będzie żyła nadal

Gość gość
popierała szybkie rodzicielstwo, bo straciła ojca jak miała 16 lat, a potem sama osierociła dzieci jeszcze szybciej;-/ niestety tak to jest. i co?? "kto poda szklankę wody na starosć"?? ma to sens. nie. jak dożyjesz, to może ci poda ktoś, może nie, ale jak nie dożyjesz, to osierocasz dzieci. taki sens waszego nagabywania. i jej nagabywania tez, co nie znaczy, ze jej nie żałuję, bo bardzo. piękny związek. ale co to ma za znaczenie, prawda? fakt, że jarek znajdzie sobie nową za 5 lat niweluje według was całkowicie piękno ich relacji, bo tylko partnerów ma sie kilku, a dzieci k/u/r/w/a nie, szczególnie na przybylska wystarczy popatrzeć.

Gość gość
dzięki tym dzieciom cząstka Ani będzie żyła nadal xxx ale nie ania. cząstka to nie to samo co całość, a dzieci to odrębne jednostki. ania umarła, dzieci nie maja matki, a jarek nie ma ani, może mieć inną, ale nie anię. dzieci moga pokochac jego przyszłą kobietę, ale nie anię. jarek to nie ania, dzieci to nie ania.

Gość EIiza
masz jakąś fobię

Gość gość
ja mam fobię, a wy macie anię w d***e, bo dzieci. taka prawda. ja jej żałuję. JEJ. dzieci też i wyobraźcie sobie- MĘŻA też, bo nie tylko dzieci osierociła. a wy żałujecie dzieci. a ja ani, jej mężą i zwiazku i jej dzieci. jesteście ograniczone i to sprawia macierzyństwo. tylko te dzieci widzicie i tylko to.

Gość EIiza
Ja też żąłuję Ani. To oczywiste, ale wiadomo, że dzieci szkoda - one dopiero zaczęły poznawać świat, mama im ten świat pokazywała a nagle mamy nie ma Wyobraź sobie, że Ty straciłaś mamę w wieku kilku lat.

Gość gość
A ja się zgodzę z autorką tematu. Wszędzie tylko,że szkoda dzieci, szkoda dzieci bo TROJE... a jej jako aktorki i kobiety to nie szkoda? A jakby miała tylko jedno dziecko to byście jej aż tak nie żałowali?

Gość gość
Mi najbardziej jest żal Ani:(, ona była słońcem życia, nikt jej nie zastąpi, Ania jest tylko jedyna!

Gość gość
nic nie rozumiesz Ani szkoda bo nie zobaczy jak jej dzieci dorastają :(

Gość gość
Niech dzieci zbadają się, żeby też kiedyś kogoś nie osierociły

Gość gość
Ani szkoda bo nie zobaczy jak jej dzieci dorastają xxx i tylko dlatego?;-/// dlatego też, ale wy, niby takie dojrzałe matki (i nieśmiale przecież dodam, że żony), tylko na to umiecie wpaść

Gość gość
ciekawe na ile procent ona kochała jarka....a na ile dzieci;-/ ciekawe czy jej córka będzie miała tyle dzieci, ciekawe czy nie zachoruje;-(( najpierw ojciec ani, potem ania....to dziedziczne niestety;-/

Gość gość
poruszył mnie program o niej w tvn24, kurde

Gość gość
ciekawe kiedy jarek udzieli pierwszego wywiadu

Gość gość
chociaż dziś tak wiele mówiono o niej i jarku, że mozliwe, że moja teoria jest chybiona...niektórzy co prawda i tak widzą w tym tylko dzieci, ale założę się, że to takie matki polki najgorsze