Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O samobójstwie

Podobno jakiś chłopak popełnił samobójstwo, bo usłyszał że jest brzydki

Polecane posty

Gość O samobójstwie

Podobno jakiś chłopak popełnił samobójstwo, bo usłyszał że jest brzydki od jakiejś dziewczyny. Mam nadzieję, że tą dziewczynę sumienie będzie dręczyć do końca życia i ona już zawsze będzie cierpieć, nie mogąc spokojnie spać.

Gość gość
Dlaczego ma ja dreczyc sumienie? Ona mogla wyrazic swoja opinie, a on przybral sb do glowy glupote, nie byl normalny chyba, troche jak dziecko, ja rozumiem samobojstwa z milosci, bo dzoewczyna rzucila i wgl, takie romantyczno tragiczne, albo jezeli ktos sb nie radzi ze sb...

Gość gość
To jest wina jego psychiki, normalny czlowiek sie nie zabije z tskiego pkwodu. A faktycznie byl brzydki?

Gość gość
Nie wina dziewczyny. Przecież wszyscy ludzie słyszą I TEŻ MÓWIĄ innym drażliwe rzeczy. Więc... To jest norma. Równie dobrze można napisać - ktoś popełnił samobójstwo bo kierowca ochlapał go błotem na ulubioną bluzkę.

Gość O samobójstwie
W każdym razie życzę tej dziewczynie wszystkiego najgorszego.

Gość gość
Czy samobojstwo jest grzechem?

Gość gość
Nikt nie ma prawa kogos wyzywac,obrazac,wysmiewac,tym bardziej wygladu...PRZECIEZ TO NIE JEGO WINA ZE JEST BRZYDKI.. byl pewnie zbyt wrazliwy,moze nie poerwszy raz to uslyszal zalamal sie...i ...

Gość gość
Rownie dobrze mozesz najgorszego zyczyc rodzinje tego chlopaka, bo jacy musieli byc beznadziejni ze chlopak mial tak marna samoocene ze taka bzdura popchnela go na skraj... matka i ojciec kanalie!

Gość gość
Nic nie jest grzechem. Po prostu za niektóre czyny możesz mieć fizyczne lub prawne konsekwencje.

Gość gość
A ja nie mówie komuś czegoś, co może zranić, i wiecie co ? Fajnie mi się żyje z tym. Nie widze powodu, żeby mówic coś o czym dana osoba wie i ja dołować. Wiecej sympatii i usmiechu, zyczę

Niektorzy rozumuja w bardzo prosty sposob :) Dla rownowagi zycze dziewczynie najlepszego, nawet, jesli nie zasluguje.

Gość gość
po co kogoś ranic?? co to daje? nigdy nie wiemy na jaką psychike trafimy. Najłatwiej powiedziec cos , iść dalej z uśmiechem i zostawić kogoś z tymi słowami ..totalny bezsens i znieczulica. Po co mówić komuś że ma pryszcze, jest gruby, chudy czy koślawy ? przeciez on to widzi codziennie ! co wam to daje? nie kumam tego

Po co dopisywac cala historie z wyrwanych z kontekstu informacji, to to czego ja nie kumam. A co jesli zapytal bezposrednio?

Gość gość
teraz to Ty dopisujesz.

Gość gość
A co jeśli ktoś mi powiedział dzisiaj, że jestem brzydki. To ja potem nie mogę komuś innemu powiedzieć, że jest gruby? No właśnie. :)

Gość gość
oko za oko, typowa broń słabych , zakompleksionych ludzi. Możesz mu powiedzieć że jest gruby , ale on może schudnie, a ty zostaniesz brzydki

Gość gość
nie bo może ja się poładnie, a on jeszcze zgrubnie i rozwiąż ten paradoks. no nie wiem czy słabych ludzi, może bezpośrednich co nie robią z siebie wielce kulturalnych pseudo dobrotliwych :D trzeba twardym byc a nie mjentkim

Gość gość
hahahahah, logika wodnika szuwarka po szuwarku ;) To ty juz lepiej zacznij ładnieć, bo bedziesz musiał byc twardy ;)

gdyby ona wiedziała o jego problemach psychicznych można by było mówić o jakiejś jej winie, jednak inaczej - nie, na pewno nie można jej winić, aczkolwiek mówienie do kogoś czegoś takiego raczej nie jest cechą ludzi dojrzałych.

Gość gość
pozwolcie ze Wam cos opisze. sprawa swieza bo pogrzeb byl w sobote tydzien temu. moj kumpel ktorego znam od przedszkola, mieszkamy obok siebie, chodzilismy od przedszkola do gim razem do klasy(swietny, towarzyski, jajcarz, wiecznie usmiechniety) powiesil sie przez dziewczyne... laska mu narobila nadziei (mloda, niezbyt atrakcyjna, ma meza i dziecko lat 20 tak jak my) obiecywala ze odejdzie od meza i zamieszka z tym moim kumplem... niestety robila go w balona... on nie wytrzymal i sie powiesil na kaloryferze... znalazl go mlodszy brat... zycie jest piekne, nie rozumiem jak mozna odebrac sobie zycie, to nie jest gra ze mamy po 10 zyc... szkoda chlopaka, bo byl fajny... mam nadzieje ze ta pipa bedzie muec wyrzuty do konca zycia! zycze jej tego

jeżeli dane osoby nie wiedzą NIE WIEDZĄ o problemach psych tych osób, które się powiesiły, to jakim PRAWEM winicie ich za samobójstwo a nie np. za buractwo?:O czy jak ja powiem coś osobie w depresji co jej się nie spodoba i ona się zabije to ja ją zabiłam? ludzie:O pełno jest na świecie chamów, ale oni nie podżegają świadomwie do samobójstw a może uważacie, że zdanie "jesteś brzydki" popycha normalną osobę do samobójstwa?:D

Gość niech ta dzieczyne
dreczy sumienie do konca jej dni

Gość gość
GRUBY nawet jak schudnie ,to i tak cialo pozostaniej brzydkie i cwiczenia zbytnio nie pomoga ;) cialo nadal bedzie brzydkie zepsute..

Gość gość
Nic nie dzieje sie bez przyczyny ,skoro posunal sie to byc moze mial silna depresje ,ale jak zwykle nikt nic nie widzial,albo nie chcial widziec,bo ludzie maja to gdzies..

Gość gość
KAZDY CZLOWIEK JEST INNY i kazdy odbiera wszystko inaczej ... EGOISCI jetsescie straszni,dzwicie sie i chcecie zeby on czul myslla tak jak WY ZRozumcie kazdy jest inny !!!!!! kazdy inaczej wszytsko przyjmuje !!

Gość gość
życie nie jest dla słabych ludzi. skoro małe wydarzenie ich popycha do tego to kto by sie przejmowal? tylko ich rodzina, ale nie obcy ludzie

Gość gość
no cóż chłopak miał ze swoją psychiką problem ,to nie wina tej dziewczyny ,pewnie gdyby wiedziała że tak zaraguję to by mu nie powiedziała . Dużo razy słyszałam że jestem brzydka i dużo razy że piękna hhe . Tacy są ludzie niektórzy mają inne gusta ,przecież nawet takie seksbomby jak MM przez wielu uważana za piękną a są też tacy co mówią że była brzydka zwłaszcza na forum filmweb dużo takich jest .

Gość gość
Dobrze, jednego psychola mniej Wypróbuje to, może ktoś inny też się zabije