Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaagaatkaaa

CZERWIEC 2015 Zapraszam!!!

Polecane posty

Gość Aaagaatkaaa

Witam, w piątek zrobiłam test - wyszedł pozytywny! Ostatni okres miałam 4 września. Szukam bratnich dusz z którymi będę mogła dzielić się swoją radością. Zapraszam na pogaduchy wszystkie przyszłe mamusie, których termin porodu wypada na czerwiec 2015!!!

Gość gość
Gratuluje :) Ja jestem Mama z czerwca 2014r :) Jak Ty bedziesz rodzic to moj Brzdac bedzie mial juz rok :)

Gość gość
Gratulacje:-) mój syn z czerwca 2014 a 10.10.2013 został poczęty wiec rok temu jeszcze nawet kropeczki nie bylo Ty juz masz dwie kreseczki;-) POWODZENIA i mega nudnej ciąży i mocnych kopniaków :-)

Gość Aaagaatkaaa
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Czekam na kolejne wpisy. Może któraś przyszła mamusia dołączy się na pogaduchy? :-)

Ja juz jestem ;-) jutro 1 wizyta . Beta w 30 dniu cyklu 86, dzisiaj juz 46 dzień ;-) om 25 sierpień. Termin na 1 czerwca wstępnie ;-)

Gość gość
Rabat na pierwsze zakupy ciążowe? 5% na cały asortyment do www.sklep.brzuchatki.pl na hasło rabatownik, ważny do 30 października. Czekamy na Ciebie!

Gość Aaagaatkaaa
Ja dziś mam pierwszą wizytę u lekarza, strasznie się boję i denerwuję :-P Bety nie robiłam... mamczitka ----> fajny termin, akurat na dzień dziecka:-) To Twoje pierwsze dziecko?

Witam, u mnie beta wyszła wczoraj ponad 101:) także czwarty tydzień jak nic. w sobotę pierwsza ciążowa wizyta u mojego gina. Juz się nie mogę doczekać. Dziewczyny robcie bete bo jest najbardziej wiarygodna co do ciązy. Ja w czerwcu mialam niby ciąże wg 3 testów ciążowych a zrobiłam bete i nie było nic. Dla pewności lepiej zrobić, 25 zł nie majątek a przynajmniej mamy wtedy pewność.

Gość tamaris
Hej hej Gratuluje wszystkim przyszłym mamusiom! ja zrobilam test wczoraj w dniu spodziewanej miesiaczki, wyszly 2 grube krechy, termin z kalkulatora wychodzi na 25. 06, to moje drugie dziecko, do lekarza wybieram sie na poczatku listopada, jak nie zauwaze nic niepokojacego :)

Hej Tamaris gratulacje, ja mam termin na 24czerwca wg om :) I u mnie to też druga ciąża:)

Gość gość
olx id ogłoszenia: 110836249

Gość hanna171
Hejka,dziewczyny ja mam córcię z czerwca 2013r. i sporo rzeczy po nie,ciuchy,zabawki,wózek itd do sprzedania.Poszukuje przyszłej mamy najlepiej z Bydgoszczy lub okolic, ktora bylaby zainteresowana kupnem.Brakuje mi czasu aby robic fotki a wiadomo jak weźmie się w rękę i samemu zobaczy to co innego.

Gość czerwcówka2015
Witam. Ja spodziewam się maleństwa na 23 czerwiec 2015 :-) Chętnie dołączę się do forum.

Gość gość
hanna171 ja jestem z bydgoszczy i spodziewam się córeczki :) jestem zainteresowana kupnem wózka , ciuchów itd.. Jeżeli możesz daj jakiś kontakt do siebie ;) pozdrawiam

Gość 9czerwca
Hej tez będę miała dzidziusia z czerwca termin na 9 wiec witam w klubie

Gość gość
ja na 10 czerwca hihi :D

Gość gośćMili
Jest tu ktoś? ;)

Gość gość
jest juz taki temat z wieloooooma stronami