Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

nie wiem co robic...

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co zrobic, minal rok odkad nie jestem z chlopakiem, a ja wciaz o nim mysle i zaluje tego ze zle go traktowalam. To ja wtedy zerwalam ale po zerwaniu przepraszalam go nie wazne duzo mozna by bylo pisac, w skrocie nie wierzyl mi w ani jedno slowo, nie ufal juz. Wiele razy go ranilam chociaz nigdy nie zdradzilam a on nie raz o to mnie oskrzal wiem ze bardzo mnie kochal i wiem ze nie ma zadnej innej dziewczyny pytanie czy po takim czasie odezwac sie do niego napisac ze dalej o nim mysle??? bo jak wczesniej o tym pisalam on mi nie wierzyl bal sie ze znowu go bede ranic poniewaz nigdy nie powiedzialam mu co do niego czuje a bylismy ze soba dwa lata dopiero jak on przestal zabiegac i odposcil we mnie obudzilo sie ogromne uczucie i trwa az po dzien dzisiejszy. Wogole ze soba nie rozmawiamy on sie przestal do mnie oddzywac moze ktos byl w podobnej sytuacji, czy po roku czasu odpadaja emocje czy mozna sprobowac sie odezwac?? czy wyglupie sie po raz kolejny piszac mu co do niego czuje czy moze w koncu uwierzy?? naprawde nie wiem co robic wiem natomiast ze nadal o nim mysle i nie potrafie zapomniec

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować