Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żona w Domu

Czy już wróciłyście ze swojej ambitnej pracy za 1500,1800 zł ?

Polecane posty

Gość gość
ja jestem pasożytem więc nie chodzę do roboty ja robotą żyje :classic_cool: pasożytowanie to trudna praca potrzeba sprytu i umiejętności manipulacji :)

Gość gość
zarabiamy awansujemy rozwijamy sie jestesmy niezalezne piekne i zadbane nie to co mamuski z pampersami :) tak ja wrocilam i wybieram sie na basen pozrdawiam :DD

Gość gość
Jeszcze pewnie pały ob/c/i/ą/g/a/j/ą kumplom z roboty :D

Gość gość
A co zazdrościsz?

16.14- hahahaha, w Polsce kobiety NIE awansują tylko sypiają z szefem i wszędzie tak jest jedynie te które maja bogatych rodziców i stanowisko załatwione nie muszą sypiać zamiast sprzedawać tyłek za wypłatę wolę mieć męża, swój dom i zajmować się domem, podawać mężowi obiad i z nim sypiać :) więc jestem "droższa" niż "awansująca" w firmie hahahaha komu te kity ? takie bajki opowiadaj sobie dziewczynkom 19 letnim co nie znają zycia, ja jestem po 30tce i wiem co jest w firmach i korporacjach :)

Gość gość
za loda się awansuje ?

Gość aj em de czołzen łan
Ciekawa jestem co te "dbające o domowe ognisko" powiedzą, kiedy mąż pokaże im drzwi. Znam trzy przykłady takich "pasożytów", trząsa portkami i siedzą cicho, nawet kiedy mąż naprany wraca do domu. Nie ma to jak niezależność finansowa, nawet niewielka, ale jednak.

Gość gość
w urzędach też tak jest tam to dopiero jest wesoło :D

przykładowo : oglądałaś film "Dzień Kobiet" ? jesli nie to polecam , do tego filmu zebrali kilkadziesiąt historii z życia kobiet pracujących w tzw Biedronce każda, która awansowała na kierowniczkę Biedronki - sypiała z przełożonym, bez wyjątku, obejrz sobie film to poznasz życie kobiet w Polsce

Gość gość
aż duupami mlaskają :D

dom jest mój notarialnie więc darujcie sobie to pokazywanie drzwi czy nie wpadłas na to ,że kobieta może być właścicielką lub współwłaścicielką nieruchomości ? w twoim domu tylko mężczyźni byli posiadaczami mieszkań ? więc myśl dziecko zanim się wysilisz i napiszesz bzdety

Gość gość
no rzeczywiscie, skoro w perspektywie masz tylko pracę w biedronce, nie dziwię ci się że nie znasz innego życia niż przy garach, ciesząc się że masz jak masz

Gość gość
16.20 hahaha powodzenia piekna gospodyni jak maz cie dla mlodszej zostawi i jedynie doswiadczenie zawodowe jakie bedziesz miala to pranie jego brudnych gaci

Gość gość
Zona w domu zajrzyj do tematu "Jak znaleźć kobietę nie pasożyta" to miejsce dla Ciebie

Gość gość
w służbie cywilnej nie jest lepiej niż w Biedronce

chęnych młodszych pełno,miliony, tylko choroby roznoszą więc ameryki nie odkryłaś, gdyby chciał zrobiłby to już dawno a jakoś 10 lat i nie. znowu nie wyszło ci :)

Gość gość
widzisz jaka jestes tempa 10 lat i sie nie zorientowałas bo jestes zajeta garami i serialami :)

nie oglądam serili, znowu ci wyszło, a tak starasz się upokorzyć ojej :) i nic ci z tego nie wychodzi , idx policz swoją wypłate, dostałas 30 zł podwyżki ? :)

Gość gość
aj em de czołzen łan dziś Ciekawa jestem co te "dbające o domowe ognisko" powiedzą, kiedy mąż pokaże im drzwi. x Drzwi to można pokazać takiej głupiej koorfie jak ty i jeszcze sprzedać kopa na rozpęd ale nie żonie co mieszka we własnym domu

Gość gość
przynajmniej ja mam :D haha wspolczuje

Gość gość
Żona w Domu a mąż cię dusi kuutasem ?

Gość gość
idz zrób loda mężowi za 10 zł na waciki i polansuj sie na samosi tepa dzido bez ambicji i studiów.Jak po 30 czerpiesz wiedzę z filmów , to intelektualnie masz poziom gimbazy.Papapa >

Gość gość
gość dziś poznaje tego pasożyta , rano był w innym temacie i też pluł jadem jak widać mąż w domu a nierób cały dzień na kafe

"Drzwi to można pokazać takiej głupiej koorfie jak ty i jeszcze sprzedać kopa na rozpęd ale nie żonie co mieszka we własnym domu " bardzo mądrze dziewczyna napisała :)

Gość gość
mi sie wydaje ze juz dawno jej nawet patykiem nie tknal :D

Gość gość
a mi się wydaje że Żona w Domu to FACET

16.41- oceniasz po sobie ? ciebie żaden facet nie chce tknąć i myslisz że inne też ? bidulka, musze cię zmartwić , kochamy sie w nocy a nawet jak mąz chce drugi raz to już nie chcę i zasypiam więc o on nalega ale ty oczywiście wmawiaj sobie , wmawiaj , może sie lepiej poczujesz :)