Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żona w Domu

Czy już wróciłyście ze swojej ambitnej pracy za 1500,1800 zł ?

Polecane posty

Gość gość
normalnie zachowanie plebsu każdy chce być lepszy od drugiego dlatego gospodynie jak i kobiety pracujące się nawzajem przekrzykują że mają lepsze życie a prawda jest taka że siedzą w tym samym g*****e

Gość gość
żona w domu to lepszy troll od smerfetki. 9/10

Gość gość
U mnnie w domu jest tak samo. Moja mama nie pracuje tylko zajmuje się domem a mimo to zawsze ją podziwiałam. Uśmiechnięta, zadbana, miała czas i na kosmetyczkę i na fitness czy jogging w lesie ale także na przyrządzenie ciepłego obiadu dla naszej rodziny i zadbanie o naszą edukację. Mój tata jest menadżerem w dużej firmie więc jest bardzo zapracowany ale niczego nam nie brakuje. Raz w tygodniu przychodzi do nas Pani sprzątająca. A ja mam przynajmniej mamę wtedy kiedy potrzebuję. Gdyby pracowała to nie mogłaby po mnie wpadać do szkoły i zabierać na babskie popołoudnie:) Także pozdrawiam Ciebie autorko.

Gość gość
gość dziś poznaje tego pasożyta , rano był w innym temacie i też pluł jadem jak widać mąż w domu a nierób cały dzień na kafe x Ty strachliwy pedale mój mąż dalej czeka, żeby ci ryja obić, ale widzę, że ty walisz w gacie ze strachu aż smrod idzie i dalej smarujesz anonimowo na kafe :D

Gość gość
gość dziś Matka w domu a przychodzi Pani do sprzątania :) niezłe ziółko z Twojej matki tylko Ty nie idź w jej ślady :)

Gość gość
schabiki zrobione? ciekawe kogo dzisiaj maz posuwa :D

Gość gość
Żona w Domu to FACET który chce żeby kobiety nie pracowały tylko w domu usługiwały swemu panu !

Żona w Domu; to bardzo i skromne malo interesujace masz zycie malo wymagasz od siebie ,prowadzisz zycie szarnej przecietnej kobiety;)))))nic szczegolnego w twoim zyciu nie dzieje sie;)))

Gość gość
ja pierd... baba w domu i sprzataczka jeszcze przychodzi hahahah len zbijajacy baki nie zonka

Gość gość
Jej mąż to debil, że robi na pasożyta. Zwykły leszcz co to nie umiał znaleźć wartościowej kobity i jedyne czym może utrymać ją przy sobie to kasa. Nie chciałbym takiej nudnej larwy za żonę.

Gość gość
>>schabiki zrobione? ciekawe kogo dzisiaj maz posuwa smiech.gif<< na pewno nie ciebie stara koorfo :D

Gość gość
Czemu niezłe ziółko? Moja mama jest wykształcona, skończyła anglistykę na uw. Poza tym do dzisiaj uczy się nowych rzeczy. Ostatnio zapisała się na naukę francuskiego. Udziela się w różnych stowarzyszeniach a przy tym ma czas dla naszej rodziny. Tylko ona potrafi być taka cudowna, że jak mówię, że nie chce mi się iśc na sprawdzian to wsiada w auto i zabiera mnie na babskie popołudnie. Mój tata dośc dużo pracuje i często wyjeżdża (międzynarodowa firma) więc niestety nie mam z nim aż tak dobrego kontaktu.

Gość gość
x Ty strachliwy pedale mój mąż dalej czeka, żeby ci ryja obić, ale widzę, że ty walisz w gacie ze strachu aż smrod idzie i dalej smarujesz anonimowo na kafe smiech.gif x Twój mąż raczej mi podziękuje jak dzięki mnie przejrzy na oczy jakiego pasożyta ma w domu, widać jaka Ty zapracowana cały dzień na kafe :)

Gość gość
gość dziś Po co matce takie wykształcenie jak siedzi w domu i zbija bąki , nie ma nawet czasu posprzątać :) Ty też będziesz szukała męża który będzie Cię utrzymywał ?

ja jestem z wykształcenia pielęgniarką ,lubię czystość, porządek, zawsze mam długie pomalowane paznokcie, codziennie uprawiam nording walking, mam niedaleko las jeszcze cos boli ? aha i oczywiście piekny nowy zadbany dom , własne auto

dziękuję za pozdrowienia :) przed chwilą zbierałam w ogrodzie pranie, pięknie pachnie kwiatami i drzewami mmmmmm..... :)

Gość gość
pasozyty zbijajace baki nie zony jak faceci moga takie utrzymywac zalosne a drugie jak mozna cale zycie w domu przesiedziec nie wyobrazam sobie tego :o

bez meza ,to jak bez "dwoch rak"hahahaha nie ma jak byc wolna niezalezna kobieta;))))) ;))))

Gość gość
tak sobie to tłumacz kuro bez ambicji że wszyscy za 1500 robią :D żenada, nie mam szacunku dla takich wszystkowiedzących kur które się żadną pracą nie zhańbiły, do prostytutki mam więcej szacunku, przynajmniej nie pasożytuje, a ty cokolwiek teraz napiszesz to jeszcze raz powtórzę - nie mam szacunku do takich kur, splunę na to co powiesz

Gość gość
Ty strachliwy pedale mój mąż dalej czeka, żeby ci ryja obić, ale widzę, że ty walisz w gacie ze strachu aż smrod idzie i dalej smarujesz anonimowo na kafe smiech.gif x Twój mąż raczej mi podziękuje jak dzięki mnie przejrzy na oczy jakiego pasożyta ma w domu, widać jaka Ty zapracowana cały dzień na kafe usmiech.gif x Mój mąż pedałowi to moze jedynie ryja obić, ale ty się boisz z nim spotkać, bo jesteś śmierdzącym tchórzem i niedorajdą życiową co smaruje brednie na kafe, bo zazdrości ludziom. Ciebie nawet qrwa by nie chciała na raz, bo jesteś za biedny niedojdo :D

Gość gość
Grunt to znaleźć frajera, który będzie taka utrzymywał ;)

nie dam sie usidlic dla rzeczy malo znaczacych jak dom czy samochod to rzeczy ktore mnie nie fascynuja malo wartosciowe :(((, wolnosc przede wszystkim;)))

Gość gość
Do założycielki wątku. A ty znowu cały dzień na kafeterii - fascynujące.

Gość gość
>>pasozyty zbijajace baki nie zony jak faceci moga takie utrzymywac zalosne a drugie jak mozna cale zycie w domu przesiedziec nie wyobrazam sobie tego pechowiec.gif<< no widzisz stara koorfo ty wychodzisz z siebie i stajesz obok a i tak cię żaden nie chce :D:D

17.00 - do tej co pluje , a ty gdzie masz taką "ambitną" pracę , że pracujesz z takim językiem i wysławianiem się ? bo poziom twój niższy niz kasjerki w sklepie , wątpię żebyś wykonywała jakiś porządny zawód ze swoją mentalnością dresiary ze slumsów

Gość gość
nawet do kasjerki ze slumsów ludzie mają więcej szacunku niż do kury której jedynym osiągnięciem jest pachnące pranie.... żenada

Gość gość
wiesz przykro mi nie zgadlas bo mam faceta i mieszkam z nim i wiesz jakos mnie nie utrzymuje bo utrzymuje sie sama nie potrzebuje jego kasy.