Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żona w Domu

Czy już wróciłyście ze swojej ambitnej pracy za 1500,1800 zł ?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Przecież pisałem że się chętnie spotkam z Twoim mężem, jak bym miał na utrzymaniu żonę która by siedziała w internecie cały dzień to bym ją na kopach wywalił :) widać jaki Ty poziom reprezentujesz szlamu i g****a bo zamiast argumentów same wyzwiska ale co się dziwić ciągle w strachu że mąż wywali z domu i przyjdzie mieszkać pod mostem bo kto kurę domową zatrudni

Gość gość
Żona w Domu dziś 17.00 - do tej co pluje , a ty gdzie masz taką "ambitną" pracę , że pracujesz z takim językiem i wysławianiem się ? bo poziom twój niższy niz kasjerki w sklepie , wątpię żebyś wykonywała jakiś porządny zawód ze swoją mentalnością dresiary ze slumsów xxxxxxx ona czyści kible w biedronce a po wyjściu staje pod latarnią :D:D:D

Gość gość
>>wiesz przykro mi nie zgadlas bo mam faceta i mieszkam z nim i wiesz jakos mnie nie utrzymuje bo utrzymuje sie sama nie potrzebuje jego kasy.<< masz to ty krzywe nogi jak srasz wywłoko :D:D

a gdzie ja powiedziałam że moja jedyną pasją jest pachnące pranie ? to ty sobieto zinterpretowałaś ? ty nie pierzesz, nie myjesz umywalki w łazience ? zamontowałaś samomyjącą czy wogóle takiej nie masz ? swojego sedesu tez nie myjesz bo to poniżające zajęcie i czysty sedes nie jest twoją pasją życia ? masz cały ufajdany i w rdzy i kamieniu ? czy dzwonisz po czyścicielkę sedesów która umyje za 180 zł ? bzdety wypisujesz, po prostu jestes zazdrosna i pewnie nie masz nawet mieszkania

Gość gość
Znów się zleciały upośledzone koorfy z rozdwojeniem osobowości i udają facetów. Żaden się dla was nie rozwiedzie zrozumcie to wreszcie bo śmierdzicie gownem na odległość

Gość gość
słabo malolatko :)

Gość gość
gość dziś to jest ten pasożyt który tak pluje jadem bo brakuje mu argumentów i broni innych pasożytów :) solidarność nierobów

Gość gość
hahaha cel zycia SPRZATANIE

Gość gość
strasznie ci zazdrościmy siedzenia w domu, pasożytowania, nie posiadania własnego majątku i bycia uzależnionym od męża oraz sprzątania. Na prawdę :D :D :D :D

Gość gość
jak sie robic nie chce to sie siedzi w domu proste :)

nie mam takiego celu życia - sprzatanie, kazdy weekend spędzamy z całą rodziną na wyjeździe , wycieczka rowerowa ze znajomymi do miejscowości letniskowej wycieczki do innych miast i tam np zoo, delfinarium albo cały weekend w parku krajobrazowym i zbieranie grzybów albo imprezy wyjazdowe ze znajomymi do hotelu nad jeziorem jest co robić :) sprzatam tylko w tygodniu , zatkao kakao ? :)

Gość gość
>>gość dziś to jest ten pasożyt który tak pluje jadem bo brakuje mu argumentów i broni innych pasożytów usmiech.gif solidarność nierobów<< sama jesteś koorfo pasożytem co żeruje na cudzych rodzinach. ja mam sklep i ludzi w nim zatrudnionych. nie muszę cudzym meżom lizać brudnego penisa i żebrać o pare groszy tak jak ty to robisz

Gość gość
zona w domu nie wyslilaj sie bo ci zwieracze puszcza

Gość gość
Zona w domu a z czego będziesz mieć emeryturę ? nie żal Ci że inne kobiety są niezależne finansowo rozwijają się a Ty w domu siedzisz bez kontaktu z ludźmi ? przecież to kota można dostać

a kto powiedział że ja nie mam majątku ? 5 razy o tym pisałam i dalej wielce ambitne i "mundre" pracujące nie rozumieją dom jest mój , działka na której został zbudowany była moja , mam kapitał po sprzedanym mieszkaniu po babci :) tak że jest się czym pochwalić :) goła i wesoła nie jestem jest demokracja nie ten co tyra ma pieniądze , zapamiętajcie sobie :)

Gość gość
a emeryturę z czego będziesz mieć ? oszczędności kiedyś się skończą

Gość gość
hmmm, sprzątanie w tygodniu i wycieczki rowerowe w weekend za miasto, twoje życie jest takie pasjonujące, dasz autograf?? :D :D oj kobiecinko, pocieszasz się tylko i wmawiasz sobie jakie to fajne życie masz :D :D a i tak nikt szacunku do ciebie pasożycie nie ma :D

będe mieć emeryturę bo mój mąż odprowadza za mnie składkę ubezpieczeniową :) nie pomyślałaś wielce pracująca ambitna kobieto ? nie umiesz mysleć ?

Gość gość
sama jesteś koorfo pasożytem co żeruje na cudzych rodzinach. ja mam sklep i ludzi w nim zatrudnionych. nie muszę cudzym meżom lizać brudnego penisa i żebrać o pare groszy tak jak ty to robisz x ale z Ciebie prymityw, kloaka nie kobieta :)

skoro śmiejesz się z wycieczek to ty zapewne robisz zakupy na prestiżowym deptaku w Paryżu i Mediolanie , na imprezy wyjeżdżasz na Ibizę i masz kupli aktorów z tvn , aha no taaaak, na pewno pracująca kobieto :D bo przecież Ty taka wielka Pani - wycieczki są smieszne , hahahahahaa

Gość gość
gość dziś Przecież pisałem że się chętnie spotkam z Twoim mężem, jak bym miał na utrzymaniu żonę która by siedziała w internecie cały dzień to bym ją na kopach wywalił usmiech.gif widać jaki Ty poziom reprezentujesz szlamu i g****a bo zamiast x To dawaj namiary na siebie. Pojawimy się niebawem u ciebie zarówno ja jak i mój maż. Jak jesteś pedałem to za wyzwiska dostaniesz w ryj od meża, a jeśli jesteś tępą babą udającą chłopa w necie o ja ci przypierdziele, szmato śmierdząca

Gość gość
będe mieć emeryturę bo mój mąż odprowadza za mnie składkę ubezpieczeniową usmiech.gif nie pomyślałaś wielce pracująca ambitna kobieto ? nie umiesz mysleć ? x emerytalno rentową też czy tylko zdrowotną ? a co będzie jak mąż nagle straci pracę z czego będziecie żyć ? albo jak Cię zostawi ? maturą sprzed 20 lat wiele nie zawojujesz na rynku pracy :)

Gość gość
Dziewczyny ambitne, dajcie spokój, ich na tym forum jest więcej, bo nic innego nie mają do roboty, tylko to forum. Sprowadzą was do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.

Gość gość
nie ma czegoś takiego jak dobrowolna składka emerytalna dla pasożytów, albo ty ściemniasz albo mąż ci ściemnia :D :D :D

Gość gość
dziś stul ryja tępa koorfo co z mordy szambo zrobiła

Gość gość
żenujący temat, laska myśli że jest lepsza bo... nie pracuje. Brak słów jacy ludzie są puści. Współczuje twojemu otoczeniu autorko

Gość gość
i co ? próbujesz udowodnić pracującym że jesteś lepsza bo sprzątasz, pierzesz brudne gacie a w weekend mąz zabiera cię na rower? buhahahaha. Ja mojego psa tez zabieram na rower..:D

Gość gość
Nie, do 23 pracuje

17:28-oj wy bystrzaki, bystrzaki :) na prawde żal mi was :) mąz zatrudnił mnie na umowe zlecenie w swojej firmie , czy jeszcze czegoś nie rozumiesz ? jeśli nadal nie rozumiesz to nie będę ci tłumaczyć, wolę odpisywać na coś innego , mało wiesz jak sie robi interesy dziewczynko "biznesłumenko"

Gość gość
x To dawaj namiary na siebie. Pojawimy się niebawem u ciebie zarówno ja jak i mój maż. Jak jesteś pedałem to za wyzwiska dostaniesz w ryj od meża, a jeśli jesteś tępą babą udającą chłopa w necie o ja ci przypierdziele, szmato śmierdząca x Pojawić to Ty się możesz na śmietniku jak Cię mąż wywali z domu. Jestem facetem i Ciebie i Twojego męża się boję jak śniegu w lecie :) namiary to Ty możesz dostać na psychiatrę bo tylko tam Ci ktoś może pomóc :)