Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żona w Domu

Czy już wróciłyście ze swojej ambitnej pracy za 1500,1800 zł ?

Polecane posty

Gość gość
dziewczynko ja nie potrzebuje sponsora bo ile twoja inteligencja jeszcze cie nie uswiadomila to Pracuje i zarabiam na siebie nie musze sie nikogo pytac ani prosic na nowe buty torebke czy perfumy tempa dzido

i ze kupilam sobie nowke autko,pociecha byla krotka;)))nie zastapi milosci drugiego czlowieka:(((

Gość gość
zono. jestes przezabawna "co taka kobieta pracujaca moze osiagnac" znacznie wiecej niz kobieta siedzaca w domu i w koncu zrozum to ja nie musze w łaske do meza isc zeby dal mi na buty. i lepiej zastanów sie bo jak cie maz zostawi to zostaniesz bez srodków na zycie i doswiadczenia zawodowego

lepiej porozmawiać o zdrowych kotletach dla rodziny niż pseudobiznesach za 1500 zł albo 1800 zł zdrowa zywnośc ma duże znaczenie dla rodziny, jeśli dla ciebie to błahy nic nie warty temat to wspołczuję pewnie jadło z baru albo hamburgery na szybko bo trzeba pracować na jakiegoś dziada 10 godzin dziennie

nastepna, już pięćdziesiąta z koei która pisze że mnie mąz zostawi , juz pisałam o tym, jestem zabezpieczona, gołodu/piec nie jestem i mam swoje , kończe ten temat piszmy o waszych zarobkach , dostaniecie kiedys podwyżkę 100 zł ?

wychodzę na spacer po lesie z dzieckiem więc nie moge odpisywać, piękne słońce,pogoda, idziemy do stadniny koni, córeczka pojeździ na kucyku i pozna pracę przy koniach :)

Gość gość
akurat zdrowo sie odzywiam i nie wiem czy taka smazenina do ktorej sie ograniczasz jest do konca zdrowa

Gość gość
hahaahaa nie moge

Gość gość
te,żona,naprawdę idź na chociaż pół etatu bo od tych garów i hanki mostowiak na wspólnej odwala ci pod czajnikiem.

Gość gość
a ta dalej ludzkość przekonuje że jest lepsza bo nie pracuje :/ jak ci tak super to po chuj przekonujesz anonimowych ludzi w necie jaka to jesteś szcześliwa bo jesteś bezrobotna? Podejrzewam że otoczenie cie nie szanuje i szukasz poklasku w necie, a tu dupa, tu tez cie nie szanujemy :P

Gość gość
fakt, nie szanujecie kobiet ktore nie pracują zawodowo. Takich tematów na kafe bylo mnóstwo i za kazdym razem te pracujące daja sie wkręcić i w ciagu 1-2dni tworzy sie kilka,kilkanaście stron bezsensownej dyskusji....w kolko maglujecie to samo, te same argumenty...zdrady, choroby i nie wiem co jeszcze:) Każda rodzina jest inna, nie kazdy facet puszcza sie majac żone:)ale wy tego nie potraficie pojąć:)

Gość gość
A potem żonie w domu skończyły się tabletki na polepszenie humoru i czar prysl. Juz nie było ślicznego domku, działki i emeryturki :D

Gość gość
Możesz mieć wszystko. I kasę i super dom i fantastycznego męża. Ale zdrowia i życia tym nie kupisz. Tyle w tym temacie.

Gość gość
patrz ja sie nie sprzedaje a mam fajna ambitna prace. bardzo sie w niej spelniam. nawet ja uwielbiam bardzo

Gość gość
No i znowu mam z was beke w drodze z pracy :) temat sie rozwija dynamicznie . Ciekawe czy dociagniecie do piatku bo mi sie zawsze w metrze nudzi , to sobie poczytam :)

Gość gość
No i znowu mam z was beke w drodze z pracy :) temat sie rozwija dynamicznie . Ciekawe czy dociagniecie do piatku bo mi sie zawsze w metrze nudzi , to sobie poczytam :)

Gość gość
zawsze bedziecie gorsze i nieszanowane przez spolecznosc . amen

Gość czarny_humor
Hehe, nooo, spoko spoko. Ambitna - nieambitna, ale zawsze jakaś jest ;). Gorzej być bez pracy! A poza tym, przecież słyszałyście chyba, że podnoszą najniższą krajową? Dostaniemy 70 zł więcej!!! http://www.praca-mikolow.pl/porady-dla-pracownikow/317/wynagrodzenie-minimalne-w-2015-roku Normalnie nie wiem, czy śmiać się, czy płakać... Na kogo głosować w wyborach, żeby wreszcie w tym kraju żyło się godnie??! Gdyby chociaż nie zabierali połowy na ZUS i podatki, ale okradają nas na każdym kroku z i tak marnych pieniędzy... Ehhh, szkoda gadać :D.