Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żona w Domu

Czy już wróciłyście ze swojej ambitnej pracy za 1500,1800 zł ?

Polecane posty

Gość gość
Jakaś korffa się tu wścieka bo jej cudzy maż dziś nie przeleciał w krzakach. Pewnie spieszył się do domu na obiad :D:D:D

Gość gość
najwiekszym wrogiem kobiety, jest druga kobieta...ehhhhhh szkoda czasu na czytanie waszych utarczek.

Gość gość
Uwielbiam kafeterie:) wlasnie wracam z pracy i'umilam sobie czas czytajac was' :) mam niezla beczke :)

Gość gość
obejrz sobie film to poznasz życie kobiet w Polsce x A ty sobie obejrzYJ słownik ortograficzny :P

Gość gość
oj co ty byś zrobiła gdyby nie ten twój mąż... goowno, pierz mu dalej gacie, byle dobrze, żeby cie nie pogonił bo wtedy będzie z tobą kruchutko

Gość gość
Troll szaleje az milo a Wy sie dajecie wciagnac w ten bajzel

pieska zabierasz na rower ? ojej , jak mi dogryzłaś, chyba zaraz sie popłaczę :) taka bystrzacha jesteś że nawet cygan by sie popłakał od tego twojego dokuczania :) hihihihi

Gość gość
na umowę zlecenie cię mąz zatrudniał?hahahahha zamiast oglądać seriale to poczytaj---zlecenie nie liczy się do emerytury :Dani tym bardziej do stażu pracy

Gość gość
A czy ty już wyżebrałaś kasę na podpaski od męża-sponsora? A jesteś gotowa dziś w nocy zapłacić mu dupą, bo przecież właśnie tak zarabiasz Kure/stwo, tyle że usankcjonowane

Gość gość
z pasożytami nie warto dyskutować rozmowa i wyzwiska na poziomie gimnazjum chyba od siedzenia w domu i oglądania seriali cofnęły się w rozwoju a jedyną rozrywką jest dla nich siedzenie na kafe

Gość gość
Autorka coraz większe bajki opowiada, za dużo seriali wenezuelskich się naoglądała.

Gość samotnamama123
A ja dostałam pracę dorywcza i bardzo się cieszę:) bo potrzebuję każdego grosza może jak się spodobam to zatrudnią mnie na więcej, na razie w weekendy będę obsługiwać wesela, składałam papiery do pracy jako pomoc na pokojach w hotelu do sprzątania a zadzwonił do mnie pan i się zapytał czy nie chciałabym obsługiwać wesel i różnych imprez :) Nigdy tego nie robiłam, ale chyba dam radę:) Najważniejsze że jakiś grosz wpadnie serio może to głupie ale ciesze się jak dziecko, że mi to zaproponowali :)

Gość gość
Ciekawe czy ona to jeszcze wymyśla, czy już w to wierzy?

Gość gość
Pojawić to Ty się możesz na śmietniku jak Cię mąż wywali z domu. Jestem facetem i Ciebie i Twojego męża się boję jak śniegu w lecie usmiech.gif namiary to Ty możesz dostać na psychiatrę bo tylko tam Ci ktoś może pomóc usmiech.gif x Ty spedalony tchórzu śmierdzący jesteś skończonym debilem. Już tu pisałam wcześniej, że dom jest moją własnością więc nie ośmieszaj się więcej :D

Gość gość
no zlecenie się liczy do stażu w dawaniu doopy :D

Gość gość
Maaaarne prowo. 1/10

Gość gość
chyba ci sie szare komorki zmienily

Osoba zatrudniona na umowę zlecenie podlega obowiązkowo ubezpieczeniu emerytalnemu i rentowemu. Podstawę prawną stanowi art. 6 ust.1 pkt 4 Ustawy z 13.10.1998r.o systemie ubezpieczeń społecznych.Wyjątek od tej zasady zawarty jest w ust.4 wymienionego artykułu. Wynika z niego,że osoby wykonująca pracę na umowie zlecenia nie podlegają obowiązkowo ubezpieczeniom emerytalnemu i rentowym, jeżli są uczniami gimnazjów,szkół ponadgimnazjalnych,szkół ponadpodstawowych lub studentami do ukończenia 26 lat.

Gość gość
Od tego siedzenia w domu we łbie jej się przewraca.

Ja obecnie leżę na kanapie i odpoczywam Wstałam dzisiaj o 5.40. Dopiero teraz zakończyłam pracę. Czy się realizuję? Nie wiem Na pewno dużo się uczę, daje mi to dobre pieniądze tak więc raczej z tego nie zrezygnuję.

przeczytałaś dziecinko cytat ? umowa zlecenie nie liczy sie studentom a osobom takim jak ja - po 30 liczy się no i ? zatkao kakao ? takie sa kobiety studiujące i pracujące - nawet nie wiedzą jakie prawo pracownicze obowiązuje w Polsce hahahahahaha :D

Gość gość
x Ty spedalony tchórzu śmierdzący jesteś skończonym debilem. Już tu pisałam wcześniej, że dom jest moją własnością więc nie ośmieszaj się więcej smiech.gif x to Twój cały zasób słów ? jesteś tak pusta i prymitywna że aż mi Ciebie żal :)

Gość gość
czego się mozna spodziewać po koorfach. one tylko o/b/ci/ą/g/a/ć potrafią po katach. z prawem na bakier a żony by z ich własnych domów wywalały bo same są bezdomne szmaciska i mieszkają na smietniku :D:D

Gość gość
Ty spedalony tchórzu śmierdzący jesteś skończonym debilem. Już tu pisałam wcześniej, że dom jest moją własnością więc nie ośmieszaj się więcej smiech.gif x to Twój cały zasób słów ? jesteś tak pusta i prymitywna że aż mi Ciebie żal usmiech.gif x A mi żal takiego idioty jak ty. Gdzie się nie pojawisz to pośmiewisko z siebie robisz. Nic dziwnego, że zadna kobietą cię nie chce :D

ale to jest straszne, mnie to przeraża :D kobieta która twierdzi że zajmuje sie poważną pracą , że zna sie na wszystkim nie zna takiej podstawy ? pewnie sama jest studentką albo siostra , pracowała gdzieś i wie że nie płaciła składki emerytalnej więc uważa że wszystkich to obowiązuje i twierdzi że nie będę miała emerytury hahaha :D normalnie żal , i gdzie takie pracują ? przecież to niebezpieczeństwo dla ludzi którzy korzystają z firm gdzie pracują takie "głąby"

Gość gość
gość dziś czego się mozna spodziewać po koorfach. one tylko o/b/ci/ą/g/a/ć potrafią po katach. z prawem na bakier a żony by z ich własnych domów wywalały bo same są bezdomne szmaciska i mieszkają na smietniku smiech.gifsmiech.gif x ja pierdziele to aż dziwne że taki prymityw ma męża chyba że jakiegoś niedorajdę który nie potrafił sobie znaleźć lepszej ale normalnie myślący facet to wolałby już być sam niż być z takim gównem

Gość gość
Zona idz zajac sie dziecmi zamiast pisac bzdety bo wstyd przynosisz innym kobietom.

Gość gość
zona w domu na innym topiku pisałas ze masz 3/4 domu, wiec nie masz całego czyja jest ta 1/4 domu????