Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomozcie!!! dlugi chlopaka hazardzisty

Polecane posty

Gość gość
nie szkoda ci czasu na użalanie się nad nim ? zajmij się swoim życiem i dopilnuj by takich jak on w nim już nie było

Gość gość
pewnie szkoda. Ale milosc jest slepa. Wyjazd za granice nie wchodzi w gre.

Gość gość
Nie radze sobie, najchetniej bym ze soba skonczyla.

Gość gośćula
ja doskonale wiem czym sa uzależnienia behawioralne ,niemniej jednak zdania nie zmieniam i nadal radze autorce zawalczyć o ten związek,oczywiście jest warunek ON MUSI CHCIEĆ.

Gość gośćula
gość wczoraj Ja widze tylko jedno wyjscie z sytuacji oprocz rozstania. On musi zdecydowanie przestac grac, niech rzuci studia lub wezmie dziekanke, wyjedzie do skandynawii, do roboty fizycznej, przez rok odlozy ok. 50 tys. zl, oczywiscie o zadnym hazardzie za granica nie ma mowy, splaci dlug i wroci na studia. Moim zdaniem to jedyne wyjscie z sytuacji i jezeli on nie bedzie chcial przyjac takiego rozwiazania, to z od razu sie z nim rozstan. Nie mozesz sobie pozwolic na zadne poblazanie czy glaskanie po glowce. Rodzice rowniez powinni z nim twardo postepowac, to jedyny sposob na postepowanie z uzaleznionymi. X X a tutaj tak bardziej konkretnie ktoś napisał ,z resztą sa inne rozwiązania ,ja znam ludzi co zaczynali od handlu na straganie /bynajmniej nie zza komuny/ as teraz mają poważne firmy i spory majątek. skreslić człowieka bo zachorował -jakiez to swiatowe ech

Gość gość
Totalny metlik w glowie. Cala noc nieprzespalam, on blaga zebym nie odchodzila, ze zacznie to splacac i pojdzie na leczenie. Nie wyobrazam sobie zycia bez niego, ale jaka to bedzie przyszlosc? On nawet kredytu na mieszkanie ze mna nie dostanie... Glowa mysli uciekaj, a serce zostan i mu pomoz...

Gość gość
ja mialam podobna sytuacje, ale dalam jeden warunek, albo terapia, albo nici ze związku... no i udalo sie - chodzi na terapie tu www.otu.pl zobaczymy czy pomoze