Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
justyna010101

proszę o poradę

Polecane posty

Więc zaczne od tego ,iż jesteśmy ze sobą pół roku ,znamy się od roku..jest nam na prawdę bardzo dobrze ,dużo mówimy o tym co do siebie czujemy ,dużo o sobie wiemy i rozumiemy się też całkiem ok...ale tylko wtedy kiedy jesteśmy razem , a widujemy się niestety tylko w weekendy ,tzn w pt,sob ,nd od ok 19-03 ..mnie to bardzo przeszkadza , ponieważ mieszkamy od siebie zaledwie 15km.. w czasie kiedy się nie widzimy jestem ciągle rozdrażniona , ciągle smutna i nie mam chęci do życia praktycznie wcale ,chociaż często ,bardzo często dzwonimy do siebie i piszemy sms'y .. powiedziałam mu już raz ,że nie chce się widywac tylko w weekendy ,obiecał ,że to zmieni ,że będziemy widywac się częsciej ,ale jak widac na mówieniu tylko sie skończyło..Ja chodzę do ostatniej klasy liceum ,on pracuje od 8-15 .Kiedyś tłumaczył się tym ,że nie ma na tyle pieniędzy żeby pozwolic sobie na częstsze przyjazdy do mnie ,poza tym dzieli auto z mamą.Bardzo Go kocham , jestem do Niego bardzo przywiązana i nie chce Go zostawiac ze względu na taki błahy powód ,ale z drugiej strony nie chce ciągle tęsknic i czuc się samotna gdy go nie ma..Proszę o radę , co o tym sądzicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować