Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niski i brzydki czy znajdę miłość?

Polecane posty

Gość gość
Tak. W Polsce jest duuużo niskich kobiet, średnia wzrostu 164 cm więc jak najbardziej masz szanse.

Gość gość
Dodam, że mimo tego, że jestem brzydki i niski, mam jedną zaletę. 22 cm długi, 16 cm obwodu.

Gość gość
kochanie moze jakas sie na ciebie skusi,zlituje spokojnie

Gość prawiczek 27 lat
Zadałem podobne pytanie tutaj 8 lat temu. I przez te 8 lat nic się nie zmieniło ;) Trzeba się pogodzić z losem. Nie ma zalet fizycznych, nie ma kobiet, no chyba że takie również bez zalet, które zdesperowane by się z nieboszczykiem związały :o

Gość gość
pewnie jakas otyla gruba baba cie wezmie.. ;)

Gość gość
otyła i mało rozgarnięta mam nadzieje że lubisz puszyste i lubisz jak nie golą włosów pod pachami, na nogach, okolicach narządów płciowych i twarzy u kobiet :D

Gość gość
a z czasem coraz grubsza... ;) ;)

Gość gość
i coraz mniej o siebie dbająca niektórzy lubią brudne, śmierdzące, zaniedbane kobiety ;) :)

Gość gość
ale śmieszne:-) na pewno znajdziesz, każdy kiedyś trafia na swoją połówkę, zresztą bez przesady, są ludzie, dla których nie liczy się tylko i wyłącznie wygląd tylko charakter;-) więc myślę że głowa do góry.

Gość gość
np. chorzy na stwardnienie rozisadne w zaawansowanej fazie, oni nie patrzą na wygląd, więc masz szanse

Gość gość
Tak, najlepiej, nieuleczalnie chorzy.Puknij się w łeb. A co z osobami niepełnosprawnymi, albo z różnymi dysfunkcjami chociażby, z osobami otyłymi(mówię tu o masakrycznych przypadkach).Sama znam takie osoby,mężowie, żony, szczęśliwe rodziny. Nie trzeba byc ciachem, żeby spotkac ta jedyną osobę.

Gość gość
szczęśliwe rodziny? Buahahaha :D Dobre sobie :D

Gość gość
Ja znam grube , które mają mężów ale one się spasły dopiero po ślubie a mężowie oglądają się za ładniejszymi :)

Gość gość
Te pary grube czy brzydkie to są sobie z desperacji, nikt lepszy ich nie chciał, a że boją się samotności i odczuwają popęd, zrezygnowali z wymagań od partnera i związali się z tym co było.

Gość gość
NO BO Otylosc,nadwaga jest z dwoch powodow: LEN niekonsekwencja,albo chora jest

Gość gość
Widac, ze gowno o zyciu wiecie. Tak, oczywiscie ze szczesliwe, i dzieci są z takich związków. Jesli ktos jest płytki, to właśnie tak myśli, że ludzmi kieruje desperacja, a wlasnie niekoniecznie.

Gość gość
Na pewno nie ma co sobie zakładac jakichs wygórowanych wamagań, to oczywiste. Ale prawda jest, że właśnie osoby otyłe, czy nienajpiekniejsze są normalnymi ludźmi, maja ciekawe osobowosci. Nie należę do osób brzydkich, ale nie zamierzam sie wywyzszac bo nie na tym rzecz polega. Widac, ze same "ciacha" sie tu odzywają.

Gość gość
Niski i brzydki niech nie szuka piękności tylko kobiety podobnej do siebie.

Gość gość
No wiadomo, zresztą uganiajac sie za pięknosciami czesto nie zauważamy naprawdę wartościowych ludzi, aż szkoda.

Gość gość
Dzieci muszą być w takich związkach, bo tworzone one są z desperacji i instynktu potrzeby posiadania potomka. Żaden z takich ludzi nie przejmuje się, że ma g*******e geny i że ich dziecko będzie miało marne życie. Poza tym gdyby nie dziecko, to nic by tych ludzi nie łączyło i szybko tacy brzydcy czy grubi by się rozeszli.

Gość gość
Niski i brzydki niech nie szuka piękności tylko kobiety podobnej do siebie. xxx Czyli niskiej i brzydkiej. I niech się ze sobą męczą w pogardzie i obrzydzeniu do samych siebie i niech spłodzoną brzydkie dziecko, które będzie się czuło tak samo źle jak ich rodzice i które będzie musiało kontynuować marność życia rodziców. W czasach In Vitro jeżeli kobieta decyduje się na to, aby ojcem jej dziecka był brzydki i do tego niski mężczyzna, jest egoistyczną i okrutną suką, bo krzywdzi w ten sposób dziecko.

Gość gość
No jasne, a kim Ty jesteś zeby tak twierdzic? Przezyłeś cos takiego? Więc się nie odzywaj, twoim zdaniem co, brzydcy nie maja byc potrzeby w związku? Czy dajesz im pozwolenie na bycie tylko w zwiazku bez poczynania dzieci, bo nie chcesz poźniej takowych ogladac na ulicy?

Gość gość
Znam pare on ,ona brzydcy a maja dwojke ladnych dzieci,wiec nie jest to regula

Gość gość
No fakt brzydcy rodzice (mam na myśli naprawdę brzydkich a tacy się zdarzają) nie powinni wydawać potomstwa na świat nie dlatego,że ktoś będzie krzywo na to dziecko patrzył tylko dlatego,że ono samo bedzie skrzywdzone :(

Gość gość
Ja mam 179 wiec niezbyt wysoki jak na faceta i tez niezbyt ladny jestem,ale szukam ksiezniczki ladnej ;) bo chce zrekompensowac brak swojej urody ;)

Gość gość
Nikt tu o in vitro nie mówi. To jak do tej pory zyjesz ze świadomoscia, że otaczają cię ludzie przeciętnej urody, nie wszyscy sa super piekni i co? może ich wybijmy? nikt nie powiedział, ze tylko ładni maja prawo do szczescia. Autor zapytał, to uzyskał odpowiedź, zresztą kto to może wiedziec, przekonamy się. Poza tym już sobie wyobrazam jakie mordziaki pisza takie wpisy.

Gość gość
Nie ma reguły. Mnie np. nie interesują ciacha, są totalnie nie w moim stylu, a ja jestem ładna, mówie to obiektywnie. Nie zawsze najwazniejszy jest dla czlowieka wygląd. Czasem gdy sie pozna druga osobę wywiera ona na nas wrażenie i zaczyna nam sie podobac, tak że nie zwracamy już uwagi na zakrzywiony nos, który powodował że najchętniej jeszcze przed momentem dalibyśmy nogę. Nie dajmy sie zwariowac. Niech każdy układa sobie życie jak mu się zywnie podoba, ale nie zabraniajcie szczęścia też tym którzy nie są ładni.Szczególnie, że niekoniecznie to zależy od nich samych.

Gość gość
Niski ale za to przystojny. Fiutek mały czy mam szanse na miłość?

Gość gość
przeciez CZLOWIEK BRZYDKI nie jest temu winny ,ze urodzil sie brzydki...