Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie fora internetowe odwiedzacie skoro kafeteria to dno?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja siedze tylko tu..rzadko a nawet bardzo rzadko sie udzielam..tylko czytam czytam co mnie interesuje lub glupotyz nudow. Wiec jakie fora polecacie?

Gość gość
Tak, mamamistrz rowniez polecam :D Ogolnie przychodze jedynie na kafe. Fora internetowe mnie nie interesuja natomiast kafeteria z jej nagromadzneiem glupoty, zlosci, zawisci jest przekomiczna. Uwielbiam wypisywac rozne prowokacje i patrzec jak wariatki gryza sie niczym suki walczace o kosc :D Niezly ubaw!

Gość gość
Fajnie, ze dobrze się bawisz, ale dla mnie jestes nienormalna :)

Gość gość
Mnie kiedyś śmieszyła ludzka głupota, teraz mnie przeraża. :o Rozumiem, że nie każdy musi być inteligentny, ale ilość głupich, ograniczonych, prymitywnych bab jazgoczacych jak przekupy na targu bije wszelkie rekordy. mam jedynie nadzieję, że kafe przyciąga takie intelektualne odpadki i ich ilość na tym forum jest dużo większa niż wynikałoby to z proporcji w społeczeństwie. Ja zaglądam czasami na bieganie.pl oraz dws.org.pl

Gość gość
Twoje zdanie mi lotto i powiewa :D Dla mnie nienormalne sa te, ktore zyja forami. Zdanie jakis anonimowych ludzi jest dla nich wazne i "zalamuja" sie :D kiedy opinie wydawane na forach sa niepomyslne dla nich. To jest dopiero glupota.

Gość gość
Ja wchodzę jeszcze na dobrą mamę ale tam poziom jest ten sam co tutaj. Niestety...