Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie emerytka

Do widzenia emerycie!

Polecane posty

Skoro emerytka ma wypracowaną emeryturę,to niech wreszcie pożegna się z zakładem pracy.Uczepiła się jak rzep psiego ogona i zajmuje miejsce młodej osobie.Gdzie i kiedy młodzi ludzie mają wypracować swoją?

Gość gość
o może obwiniaj rząd za taką politykę i nie zagryzajcie sie nawzajem , to tak jak hodowca wrzuci do klatki mięso a zwierzet6a biją się o nie i wyszarpują a najsłabsze zagryzają żeby nie było konkurencji

Dlaczego rząd? Mam pretensje do kobiety,która kurczowo trzyma się etatu .Czy ma zamiar tkwić tu do śmierci?Jestem po studiach i chcę pracować,ale nie mam szans.,Babsko nie ma zamiaru pożegnać się z ciepłą posadką.

Gość gość
ludzie nie bawią się w sentymenty,myślą tylko o sobie

Gość gość
skoro pensja jej pensja jeż wyższa niż emerytura to oczywiste, że woli pracować wiek emerytalny UMOŻLIWIA przejście na emeryturę - ale nie zmusza do tego!!!

Gość gość
Zachłanne stare pierdoły!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Było tak,ze wiele emeytów pobierało pensję i emeryturę.Mam nadzieję,że tego już nie ma.Młodzi po studiach siedzieli w domu,bo starzy mieli w d***e innych.

Gość gość
to starzy mają się rzucać pod tramwaj bo młodym rodzice kupili dyplomy w prywatnych szkołach i chcą za to dobrą pracę!!!

Gość gość
kto podpisal te ustawe?

Gość gość
dziś twój czas juz się skończyl,więc odpuść sobie nie możesz odessać się od źłoba?

Gość gość
Co ty pieprzysz z tymi kupionymi dyplomami? Chyba ty kupiłaś swojemu,bo ja ukończyłam państwową uczelnię z piękną końcową oceną.I co z tego,jak nikt tego nie bierze pod uwagę.Starzy trzymają się rekami i nogami,a młodzi latają od instytucji do instytucji.

nie widzę powodów dla których jako przyszła emerytka miałabym zwalniać swoje miejsce pracy tylko dlatego ,ze ktoś nie może sobie znaleźć innego stanowiska i czeka na moje :) Jakiż to altruistyczny powód miałby mni to tego zmusić ?:)

Gość gość
ja ukończyłam państwową uczelnię z piękną końcową oceną.I co z tego,jak nikt tego nie bierze pod uwagę. xxx może oglądasz swój dyplom do góry nogami - wtedy dwójka wydaje się piątką - i to jest właśnie powodem, że nikt twojego dyplomu nie bierze pod uwagę!

Gość gość
Starzy trzymają się rekami i nogami,a młodzi latają od instytucji do instytucji. xxx to może trzeba ich wystrzelać, no bo jak oni śmią takiej pięknej i wspaniałej miejsce blokować? myślisz debilko, że ty się nie zestarzejesz - mam nadzieję, że wtedy wyrzucą cię z pracy i każą żyć za 500 zł!

Gość gość
na emeryturę powinno się odchodzić w wieku 50 lat by jeszcze trochę pożyć w spokoju i na luzie, nacieszyć się resztką zdrowia i wnukami. A młodzi do pracy. Oczywiście emerytura każdym po równo a nie jednym 500zł a inni 20 000zł! :O

Gość gość
....myślisz debilko, że ty się nie zestarzejesz - mam nadzieję, że wtedy wyrzucą cię z pracy i każą żyć za 500 zł! " prawie emerytka a wulgarna ,,,,ale chamówa zanim ja się zestarzeję,to już niektorych nie będzie na tym świecie

Gość gość
to starzy mają się rzucać pod tramwaj bo młodym rodzice kupili dyplomy w prywatnych szkołach i chcą za to dobrą pracę!!! x Dokładnie.

Gość gość
Myślałam,ze rozpocznę pracę w x ,ale nie,starszyzna trzyma się zębami, Na emeryturę nie pójdzie,bo zabraknie jej na papierosy i wódeczkę

Gość gość
Zgadzam się z allium.

Gość gość
Myślałam,ze rozpocznę pracę w x ,ale nie,starszyzna trzyma się zębami, Na emeryturę nie pójdzie,bo zabraknie jej na papierosy i wódeczkę x Pudło. Na taką, jak ty roszczeniową córeczkę. Którą musi utrzymywać, bo biedactwo nie umie sobie znaleźć pracy nie wygryzając z niej innych.

Gość gość
gość dziś to chyba ty staruszko już nie- dowidzisz i czytasz do góry nogami,mnie jeszcze nie grożą okulary,

Gość gość
gówniaro, otwórz sobie własną działalność zamiast czekać na czyjąś posadkę. Emerytka widać jest lepsza, taki jest rynek pracy :)

Gość gość
dziś jakaś ciężka jesteś, szukam pracy zgodnie z ukończonymi studiami

Gość gość
gość dziś gość dziś to chyba ty staruszko już nie- dowidzisz i czytasz do góry nogami,mnie jeszcze nie grożą okulary, xxx po studiach i takie błędy ortograficzne???

Gość gość
wlasna działalność zgodnie z moim wykształceniem nie wchodzi w grę nie obrażaj mnie,gówniarą już dawno nie jestem,

Gość gość
starzy muszą pracować bo muszą zarobić na studia i dyplomy dla własnych dzieci! a nie pomyślałaś autorko, żeby z roboty powyrzucać twoich rodziców? przecież na ich miejsca pracy również znajdą się młodzi z dyplomem!

Gość gość
gość dziś wlasna działalność zgodnie z moim wykształceniem nie wchodzi w grę nie obrażaj mnie,gówniarą już dawno nie jestem, xxx czyli nie nadajesz się "zgodnie z twoim wykształceniem", żeby myśleć, liczyć i prowadzić biznes, co? nadajesz się tylko na ciepłą, państwową posadkę na której za nic się nie odpowiada, tylko doi podatników

Gość gość
moi rodzice nie blokują miejsc młodym,są za młodzi na emeryturę,

Gość i jeszcze jedna
W Polsce każdy płaci podatek za siebie i nikt ciebie nie doi Interesuje mnie tylko praca w szkole,ale niestety nie ma godzin,

Gość gość
trzeba było sobie taki zawód wybrać po którym praca jest:p Gdybyś była inżynierem czy księgową nie jęczałabyś za pracą na tym forum. I jesteś gówniarą. Mentalną :D