Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzina zazdrości nam pieniędzy. Afera o prywatne przedszkole.

Polecane posty

Gość gość
my też zapisaliśmy naszą córkę do prywatnego przedszkola http://www.promyk.szczecin.pl/ i nikt nie robi nam scen zazdrości. W dużych miastach już tak jest, że rodzice mają wybór pomiędzy państwowym a prywatnym przedszkolem i zwykle zapisują dziecko do prywatnej placówki bo tam jest jeszcze miejsce. W prywatnych przedszkolach zajęcia dydaktyczne są ciekawsze i jedzenie jest smaczniejsze. Personel jest młody, dobrze wykształcony, który ma serce do dzieci. Nasze dziecko jest zadowolone ze swojego przedszkola. Ma miłe koleżanki i kolegów, sympatyczne panie opiekunki i ciekawe zajęcia. Najważniejsze że dziecko jest zadowolone, w końcu robimy wszytko aby było szczęśliwe.

Gość gość
To jest twoje dziecko! I tylko ty masz prawo o nim decydować! Nie daj się rodzinie. Dzieciak sie przywzyczai prędzej czy później.

Gość gość
Taki kraj i tacy ludzie. Autorko, musisz sie przyzwyczaić. Najlepiej olej komentarze rodziny, to wczesniej czy póxniej im sie znudzi. Mnie tez juz mierzi tłumaczenie że moje dziecko moja sprawa, ale nie ma innej rady:) moze kiedys dotrze.

Gość gość
powiedz ze wasza kasa wasze dziecko i wasza decyzja ,a na przyszłość jak najmniej gadaj o waszych sprawach.A starsi ludzie tak maja do mnie tez dzwoni babcia ze w pepco sa kurtki dla dzieci po 40 zł zebym im kupiła ,bo po co wydawac 150 zł za kurtke ...nie wytłumaczysz ze jakos jest słaba itp....

Gość gość
ja tam uważam, że skoro płacę, to wymagam i że za jakość się płaci. jestem z Katowic, mój syn chodzi do przedszkola Wesołe Siódemki i nie wiem czy to jakieś moje uprzedzenie, ale raczej nie dostałabym takiej opieki nad swoim dzieckiem w przedszkolu publicznym.

Gość gość
jest takie powiedzenie "przede wszystkim się nie tłumacz" i właśnie to należy tu zastosować porównywarka lokat i kredytów: www.cykl.leadkredyt.pl