Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

suknie, sukienki wizytowe, wieczorowe, koktajlowe, Kraków, w Krakowie, gdzie ???

Polecane posty

Gość belladonna28

Hejka, mam ślub cywilny w lutym 2015, poszukuję sukienki niekoniecznie ślubnej. Chciałabym długą, elegancką ale kolorową, mam nadzieję, że w Krakowie coś znajdę bo w moim mieście nie ma nic ciekawego. Napiszcie proszę, gdzie mamy pojechać?

Gość Nina Rys
Witam. Zupelnie przypadkowo trafiłam niedawno z córkami do Pasażu Weneckiego na ulicy Dlugiej. Na samym końcu pasazu jest salon damsko meski Mr. Prestige. Maja bardzo duzy wybor sukienek w roznych rozmiarach. Nawet w moim a ja nosze rozmia 50:) W każdym sklepie ta sama spiewka... na pytanie o mój rozmiar jedna i ta sama odpowiedz ze tylko do rozmiaru 42. A tam proszę bardzo... ubralysmy się wszystkie trzy za rozsądne pieniądze. Goraco polecam zwłaszcza jak ktoś nosi duzy rozmiar.

Gość gość
Hej. Na Dlugiej wogole jest dużo sklepow z takimi sukienkami. Kojarze trzy najlepsze: Dezzin, Pasaż Wenecki i Claudia... do wyboru do koloru... a ceny rozne.

Gość gość
Najtaniej- Krakowskie centrum handlowo targowe. Bardzo dużo sukienek

Gość gość
Jak komus nie zależy to na Tandecie na pewno cos kupi ale musi się liczyc z tym ze w tych sukienkach może pojawić się jeszcze kilka dziewczyn. Sa jeszcze galerie handlowe ale tam akurat sukienek tego typu jest mało. Polecam sklepy na Długiej w Krakowie bo maja duzy wybor i unikatowe fasony. Ja kupowałam w Claudii a na przeciwko jest jeszcze spora galeria Pasaz Wenecki i kilka sklepow w srodku z sukienkami. Zreszta na Długiej tez można kupic tanio sukienke wiec Tandeta niekoniecznie.

Gość gość
Co racja to racja...sama zaliczyłam taka wpadke na weselu kuzynki. Kupilam sukienke na tandecie bo była piekna i bylam bardzo zadowolona. Do czasu az przed kosciolem zobaczyłam dwie dziewczyny w takiej samej. Nie mam idealnej sylwetki i cala noc miałam wrazenie ze wszyscy na nas patrza i oceniają która lepiej wygląda. Koszmar. Lepiej trochę pochodzić po sklepach i znaleźć cos bardziej oryginalnego i wydac te pare stowek więcej bo później można bardzo zalowac jak ja.

Gość gość
Nie wiecie czasami czy w Krakowie jest sklep z sukienkami w takim stylu jak nosza w Tancu z Gwiazdami???

Gość gość
Nigdy w zyciu bym sobie nie kupila sukienki na większe wyjście na tandecie. A takie jak w Tancu z gwiazdami pokazuja to maja albo w Evicie albo w Pasazu Weneckim. Obydwa sklepy masz kolo siebie na Dlugiej wiec się nie nachodzisz.

Gość belladonna28
Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, nie chciałabym na własnym ślubie wyglądać ''tandetnie'' więc pojedziemy na tą ulicę Długą. Pytanie z mojej strony jaki to numer tego Pasażu Weneckiego i czy jest tam parking ?

Gość gość
Wybiore się do tego Pasazu z czystej ciekawości.

Gość gość
Jak nie tandeta to ulica Dluga albo jakas galeria handlowa... Innej opcji w tym temacie nie ma

Gość gość
Polecam salon Mr. Prestige na Długiej. Fajne sukienki.

Gość gość
Nie wiedziałam ze na Dlugiej jest tyle sklepow z takimi rzeczami. Wieki tam nie bylam

Gość gość
A jest jest :) Przeciez Dluga od zawsze slynela z tego ze można się tam ubrać na rozne okazje

Gość gość
Na tandecie jest tanio ale trzeba bardzo uwazac co się kupuje. Mi zamek w sukience strzelil już podczas drugiego mierzenia w domu. Pojechalam z reklamacja i oczywiście nie uznali bo niby to uszkodzenie mechaniczne. Tak wiec doplacalam bo musiałam zanieść do krawcowej.

Gość gość
nigdy, przenigdy nie kupujcie sukienki, której nie możecie przymierzyć. Zrobiłam tą głupotę i zepsułam sobie wesele najlepszej psiapsióły

Gość gość
A ja dzisiaj kupiłam przecudną kieckę za 290zl w Pasażu Weneckim, jestem mega zadowolona

Gość gość
Siostra dwa lata temu kupila sobie sukienke na tandecie i już w trakcie wesela zaczely z niej odpadac cekinki. Marna jakość. Wole doplacic i nie mieć stresu.

Gość gość
No bylam z ciekawości wczoraj w Pasazu no i rzeczywiście wybor jest spory i w sumie nie wiedziałam ze tam sa takie rozsądne ceny. Zawsze mi się wydawalo ze tam jest drogo

Gość gość
Dobrze Ci się wydawalo.kiedys mieli sporo wyższe ceny a teraz zrobilo się tam przystępnie dla prawie każdego.

Gość gość
Rzeczywiscie na Dlugiej widziałam kilka bardzo sensownych sklepow z sukienkami.

Gość gość
Wybralam się wczoraj z córka w poszukiwaniu sukni ślubnej i przypadkiem trafiłam do Mr. Prestige w Pasazu Weneckim. No i jak to bywa zakochałam się w slicznej koronkowej sukni w lososiowym kolorze. Slub corki dopiero za kilka miesięcy ale od wczoraj nie potrafie przestać myslec o tej sukni. Chyba się skusze:)

Gość gość
Jeżeli to Twoja wymarzona sukienka to Powinnas ja kupic.

Gość gość
w Krakowie jest fajny sklep z sukienkami na takiej krótkiej ulicy odchodzącej od rynku w stronę małego rynku - nie pamiętam jak się nazywa polecam ja też często kupuję sukienki przez internet - w sumie ryzykowne ale zawsze można odesłać, dużo takich wieczorowych i weselnych modeli jest np. na lovetrendy.pl życzę powodzenia w znalezieniu jakiejś wyjątkowej

Gość gość
Naczytalam się o tym Pasazu weneckim i w sobote tam wpadłam. Ku mojemu zaskoczeniu znalazłam tam matke Tadashi Shoji która wudzialam kiedyś jak bylam w Stanach Zjednoczonych. Swietne sukienki zwłaszcza dla kobiet od 40 rozmiaru. Fajnie tuszują i optycznie wyszczuplają. Mam kilka sukienek tej firmy i kazda była strzalem w dziesiatke. Oczywiście w sobote przybyla mi kolejna do kolekcji. Naprawde polecam.

Gość gość
Dziewczyny . Przenigdy nie ryzykujcie i nie kupujcie sukienki w internecie. Ja amowilam i wczoraj przyszla . Plakac mi się chce. Nic nie lezy tak jak powinno a ja mam standardowy rozmiar 36. Zamawialam na Alibabie i nawet odeslac mi się nie oplaca. A taka była piekna na zdjęciu:(

Gość gość
Nie radze kupować sukienki przez internet. Wlasnie przezylam szok. W paczce zmiast wymarzonej kiecki która widziałam na zdjęciu jest byle jak uszyta szmata. To moje ostatnie zakupy w necie...

Gość gość
Odwiedzilam ulice Dlugą i zakupiłam sobie taka jedna ladna kiecuszkę. Rzeczywiscie jest tam mnóstwo sklepow i duzy wybor. Polecam