Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

suknie, sukienki wizytowe, wieczorowe, koktajlowe, Kraków, w Krakowie, gdzie ???

Polecane posty

Gość gość
Nie polecam zamawiania przez internet !!! Już drugi raz się sparzylam. I ostatni.

Gość gość
Bardzo ladne sukienki mają w Mr. Prestige na Długiej. Maja tam tez garnitury wiec można ubrać także Pana do kompletu:)

Gość gość
Szkoda ze nie trafiłam na to forum wcześniej. Wlasnie odebrałam przesylke i chce misie plakac... Sukienka cala pozaciagana i z uszkodzonym zamkiem a w sobote mam impreze. Szkoda gadac.

Gość gość
Przez internet to sobie można zamowic sweter albo top bo z sukienkami najczęściej jest tak ze wszystkie wygladaja pięknie na zdjęciach a później jest wielkie rozczarowanie.

Gość gość
Ja się skusiłam i kupiłam na allegro. Już drugi tydzień czekam na przesylke. Jak nie przyjdzie do jutra to zgłaszam sprawę allegro. Bo Sprzedajacy ani nie odbiera telefonu ani nie odpowiada na maile. A tyle miał pozytywnych komentarzy.

Gość gość
od siebie polecę allinside.pl, chociaż to sklep internetowy a nie w Krakowie. Sama w Warszawie szukałam długo sukienki na sylwestra, a tam znalazłam w kilka sekund ekstra kreacje. Kosztowała mnie dużo mniej niż prezentowane chociażby w sieciówkach sukienki z tego samego materiału... Warto tam zajrzeć, żałuję, że nie dokupiłam tam butów :((

Gość gość
Allinside??? Chyba zartujesz... przecież to znowu to samo co Alibaba... chińskie sukienki najgorszej jakości które tylko dobrze wygladaja na zdjęciach. Tam sa nawet podróbki taniego asosa co już jest trudne do wyobrażenia jak to będzie wygladac bo asos jest tani i tylko w miare przyzwoity. Poza tym ostrzegam z rozmiarowka bo sama zamawiałam na alibabie... ich 40 rowna się nazemu 36. Kupiona tam sukienke dalam siostrzenicy bo odsylka się nie oplacala...

Gość gość
Sa tylko Trzy opcje. Albo Tandeta, albo sieciówka albo na Długiej. Przynajmniej bez ryzyka bo widzi się co kupuje. Zdjecia to photoshop i tyle...

Gość gość
Uwazam ze piękne suknie sa w Dezzin i w Pasazu Weneckim na samym końcu. Chyba najlepsze w Krakowie. Tandety unikam.

Gość gość
Ja zaliczyłam potargany tiul w sukience. Nie była droga ale to nie znaczy ze ma być potargana. Teraz w internecie zamowie sobie conajwyzej bieliznę. Bo jak widze nie tylko mnie się takie rzeczy przytrafiają.

Gość gość
Unikam zakupow w internecie jak ognia....

Gość gość
Ogladalam dzisiaj sukienki w Mr.Prestige na Dlugiej. Co jedna to ladniejsza.

Gość gość
Wszyscy krzycza ze jak ma być tanio to tylko na Tandete jechać a ja bylam w Pasazu Weneckim i sukienki tam zaczynaja się od 199 zł. To chyba nie jest dużo???

Gość gość
Bylysmy na Dlugiej w poszukiwaniu sukienek i chyba rzeczywiście cos z Pasazu wybierzemy bo kilka nam się podobalo

Gość gość
Tak to jest ten sklep:)

Gość gość
Ta szafirowa z wodą z tylu jest przepiekna.

Gość gość
Mi najbardziej się podoba ta czerwona ze zlotym lancuchem w pasie. Ciekawe jaka cena bo wygląda na droga.

Gość Mielonzka
Może nie nastawiaj się na Kraków tylko zamów w internecie? Ja kupuję dużo ubrań na allinside.pl. Mam stamtąd tez sukienki i wszystko bardzo ładnie wygląda. Ceny mają bardzo niskie bo zamawia się prosto od producenta.

Gość gość
Na Długiej w Krakowie widziałam mnóstwo sklepow z sukienkami. Warto się tam wybrać.

Gość gość
Dajcie sobie spokoj z tymi calymi alibabami allinside i innymi. Ja i kolezanka zamowilysmy na alibabie bo niby pięknie i tanio. A było tylko tanio. Na przesylke czekalysmy ponad miesiąc a jak już pryszla to w srodku totalne rozczarowanie. Ani material ani rozmiar się nie zgadzal. Nie polecam

Gość gość
Zgadza się. W Mr. Prestige na Długiej widziałam piękne sukienki w przyzwoitych cenach. Nawet się na jedna skusiłam. Polecam

Gość gość
No niestety ale zakupy w internecie nie zawsze dobrze się koncza.

Gość gość
Ja wogole nie mam szczęścia do kupowania przez internet. Nawet kosmetyki mi raz przysłali przeterminowane.

Gość gość
Ja polecam Pasaz Wenecki. Na pewno cos tam znajdziecie bo maja nie tylko suknie slubne ale tez duzy wybór wizytowych i wieczorowych sukienek. Ceny różne . I przystępne i dosyć wysokie.

Gość gość
Bylam wczoraj w Pasazu na Długiej i rzeczywiście jest duzy wybór. Najladniejsze widziałam w sklepie na samym końcu i nawet w końcu kupiłam a długo szukałam tej idealnej. Polecam

Gość gość
Nie polecam zakupow internetowych. Wlasnie drugi raz się sparzylam.

Gość gość
Bylysmy na Dlugiej i polecamy. Duzy wybór w kilkunastu sklepach.

Gość gość
Ja kupiłam w Mr. Prestige sukienke amerykańskiej marki Tadashi i jestem bardzo zadowolona. Tania nie była ale idealnie maskuje mankamenty mojej figury. W końcu mam talie:)