Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belladonna28

suknie, sukienki wizytowe, wieczorowe, koktajlowe, Kraków, w Krakowie, gdzie ???

Polecane posty

Gość gość
Ja znalazłam nową ciekawą opcje na zdobycie sukienek znanych designerów i nie mogę się doczekać moich pierwszych zakupów http://lovethedress.onlynow.info/

Gość gość
Wlaśnie jestem po zakupach w Pasazu Weneckim. Nie powiem ze było bardzo tanio ale za to mam mega sukienke :)))

Gość gość
Butik Mr, Prestige na Dlugiej ma fajne kiecki. Znalazlam tam wyszczuplajaca optycznie sukienke i mam talie osy. To znaczy wydaje się ze ja mam bo tak naprawdę nosze rozmiar 42. Polecam

Gość gość
Np. http://www.almonds.pl/ Oczywiście, że internet daje znacznie większe możliwości wyboru, ale jednocześnie musicie znać siebie, swój gust, wymiary, preferowaną kolorystykę. I na pewno w sieci łatwiej będzie o wybór - jest on dużo większy.

Gość gość
i większość ubran wygląda jak szmaty do podłogi a zwłaszcza te w przystępnych cenach. Kilka razy zrobiłam zakupy przez internet i zawsze zalowalam a potem były kłopoty z odsylka. Wole tradycyjne sklepy

Gość gość
Ja wprost „zakochałam się” w ofercie Butik Lavend. Sklep znajdziesz przy ul. Zwierzynieckiej 21 w Krakowie. Oferują wysokiej jakości ubrania biznesowe, eleganckie sukienki idealne na firmowy bankiet, klasyczne czółenka (sklep promuje polskich projektantów). Ostatnio udało mi się tutaj kupić bardzo ładną, czarną sukienkę Rafaello.

Gość gość
Nie polecam sklepu Claudia na Długiej. Sprzedawczyni zapewniała mnie że mają sukienki na wyłączność i są to małe serie wiec kupiłam a później okazało się ze cała Tandeta jest nimi zawalona i to w dodatku sporo taniej.

Gość gość
Bardzo fajne przykłady sukienek wizytowych, tutaj macie przykłady - http://www.navona.pl/Suknie_wizytowe Styl to inna kwestia, każda kiecka jest totalnie inna, więc głownie chodzi o to, aby ją dopasować pod daną osobę i tyle ;-)

Gość gość
Ja już nie biegam po galeriach handlowych, zbyt drogo i bardzo duże ryzyko drugiej takiej na sali. znalazłam sklep bogartina.eu i zawsze dostaje to co jest na zdjęciu i pasuje idealnie :)

Gość gość
Wiele ubrań kupuję w Butiku Lavend ( http://lavend.pl/pl/i/Kontakt/15 ). Znajdziesz go przy Zwierzynieckiej 21. Sklep specjalizuje się w sprzedaży formalnej, biznesowej odzieży damskiej i dodatków, dzięki czemu na pewno znajdziesz coś do pracy. Ubrania są najwyżej jakości, w niektórych bluzkach koszulowych chodzę już od dłuższego czasu, a wyglądają niemal, jak nowe.

Gość gość
Piękne suknie wieczorowe nasz np. tutaj - http://www.vissavi.pl Po prostu szukajcie odpowiednich z głową, starajcie się coś ciekawego dopasować sobie, to wtedy wszystko będzie w najlepszym porządku. Internetowo ten wybór jest znacznie większy.

Gość gość
Na Długiej widziałam duzy wybor.

Gość gość
w Krakowie otworzyl sie nowy salon sukni Sherri Hill !!! pierwszy i jedyny!!! Salon jest piekny, czulam sie w nim jak ksiezniczka :) a suknie.... moja bajka :) tu jest strona: www.sherrihill.com.pl , a salon znaduje sie na ul. Sandomierskiej 3 w Krk.

Gość gość
Jakbym miała takie miejsce z mniej typową, mniej sieciową odzieżą polecić to na pewno Szafa Lilly. Wszystko nowe, wiele wzorów od polskich producentów więc nie żadne made in China. Grubszy kardigan kupowałam u nich na początku zimy i nosi się super do dziś dnia, a już go parę razy prałam. Dobry materiał, nie skurczył się po praniu. Jakie ubrania mają to można sprawdzić online przez facebooka – web.facebook.com/szafalilly/?_rdr

Gość gość
Jest na czym oko zawiesić w sklepie Szafa Lilly. Brakuje takich butików w Krakowie, także chwała im za to, że w ogóle działają. Dużo dobrych polskich producentów, ubrania które rzeczywiście fajnie się układają na ciele, nie są szyte jak na modeli. Trochę zdjęć z oferty można sobie oblukać na ich facebooku – www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr . Mają dobrą obsługę, wystarczy napisać wiadomość w kwestii np. rozmiaru to powinni odpowiedzieć po chwili.

Gość gość
Dobrze mi się nosi sweterek który jakoś w grudniu kupiłam sobie w Szafa Lilly. Zrobiłam sobie mały prezent świąteczny wtedy ;-) Sam butik myślę, że godny uwagi, sprzedają dobre jakościowo rzeczy a nie jakąś chińszczyznę, która po dwóch praniach traci fason i kolor...Co teraz mają w ofercie można przejrzeć na ich koncie facebookowym – web.facebook.com/szafalilly/?_rdr.

Gość gość
ja odwiedziłam szafę lilly i mogę polecić ten sklep

Gość gość

Gość gość

Wydaje mi się, że teraz sukienek najlepiej szukać w internecie. Wybór jest ogromny, a zawsze można zwrócić czy wymienić jak nie trafimy z rozmiarem. Jeżeli chodzi o sukienki wizytowe to warto wcześniej dowiedzieć się o różnych krojach i przeczytać ten tekst http://kedu.pl/sukienka-wizytowa-bezpieczna-sukienka-gdy-nie-wiesz-jak-sie-ubrac/ . Dzięki niemu będziemy wiedziały, który fason będzie dla nas najlepszy.

Gość gość
Hejka, byłam wczoraj na weselu, dużym bo chyba z 300 osób, 12 lasek miało taką samą sukienkę - u góry koronka a od pasa w dół dwie falbany, tylko kolory były inne - żałosne!